+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 214 Sayfa var 1 2 3 11 51 101 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 2136

Konu: Behice' nin Zayıflama ve Sağlık Yaşam Günlüğü

Super Moderator behice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    18

Behice' nin Zayıflama ve Sağlık Yaşam Günlüğü

MERHABALAR ARKADAŞLAR :D
    BEN DE GÜNLÜK AÇMAK İSTİYORUM BENİ ARANIZA KABUL EDERMİSİNİZ?
    BEN BEHİCE ÇALIŞAN İKİ KIZ ÇOCUĞU ANNESİYİM.43 YAŞINDAYIM.BOYUM 1.69 KİLOM ŞU AN 72.5.İKİ KUTUDA 5.5 KİLO VEREBİLDİM. EN AZ 4 KİLO DAHA VERMEM GEREKİYOR.BENİM DE YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR.TEŞEKKÜR EDİYORUM.HEPİMİZE KOLAY GELSİN
    jinedoc

fairy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2
    Canım hoş geldin diyeceğim ama sen zaten hep buradaydın..Günlük açmana çok sevindim,lütfen sen de bizimle günlerini,yaşadıklarını paylaş... Bir de çizelge oluşturursan süper olur :wink:

NURSA80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0
    HAYIRLI OLSUN GÜNLÜĞÜN.İHTİYACIN VARDI BUNA.GEÇ BİLE KALDIN.ŞİMDİYE KADAR SEN BİZİ TAKİP ETTİN BİRAZDA BİZ SENİ İZLEYELİM :D :D

ya?:26
    boy:165
    ba?lang?ç tarihi:23/11/2006

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435
    Sevgili Behice sana aylardan beri söylüyorum... Kendine ait bir günlük aç, bilgi ve birikimini burada arkadaşlarla paylaş diye ama sen hep yazabilirmiyim diye çekindin... Zaman içerisinde sende gördün ki zor olan birşey yok.. Senin yaş grubunun sorunlarını, problemlerini daha iyi dile getirebilirsin bu yolla... Hayırlı olsun günlüğün....

aslı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0
    günaydın behice abla...

hoş geldin mi diyim,hayırlı olsun mu diyim bilemedim :D

umarım günlük sana şans getirir ve o istediğin 4 kiloyuda verirsin sağlıklı bi şekilde..

bu arada geçen gün sohbet odasında yazmışsın bana,ben geç gördüm pencere ekranda değildi,ben gördüğümde sen çıkmıştın o yüzden yazamadım kusura bakma :wink:

KORKARAK YAŞIYORSAN,YALNIZCA HAYATI SEYREDERSİN..

Beğenildi
    18
    GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN ARKADAŞLAR? :D İYİ OLMANIZ DİLEĞİYLE BEN DE ON GÜNLÜK ARA VERME HAKKIMI KULLANIYORUM.BUGÜN 3.GÜNÜM.BİR KAÇ GÜN İÇERSİNDE TAHLİLLERİMİ YAPTIRIP SONUÇLARINI GÜNLÜĞÜMDE SİZLERLE PAYL
    AŞACAĞIM .
    ÖNCE SABAH KALKINCA İLK İŞ ARMUT VE DÖRT TANE KURU KAYISI YİYİP BİR BÜYÜK BARDAK SICAĞA YAKIN SU İÇTİM..ONBEŞ YİRMİ DAKİKA SONRA LİDAMI İÇİYORMUŞ GİBİ YAPTIM VE TEKRAR 2 BÜYÜK BARDAK SU İÇTİM.BU ARADA EKLEMLERİMİ HAREKET ETTİREREK YAPTIĞIM KÜLTÜR FİZİK EGZERSİZLERİM İ YAPTIM. SABAH YAPTIĞIM EGZERSİZLERİM BEL VE SIRT AĞRILARIMA ÇOK İYİ GELİYOR.BAĞIRSAKLARIMIN HAREKETE GEÇMESİNİ SAĞLIYOR.BUNDAN SONRA BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ FAİRY NİN YAPMAMI TAVSİYE ETTİĞİ EGZERSİZ HAREKETLERİNİ DE YAPACAĞIM.LİDA ALMIŞ GİBİ YARIM SAAT SONRA KAHVALTIMI YAPTIM.KAHVALTIDA ÇOĞUNLUKLA BİR KÜÇÜK KASE SÜTLÜ MISIR GEVREĞİ, SÜTLÜ YULAF VE SÜTLÜ KEPEKLİ ŞEKERSİZ NESFİT YEMEKTEYİM.HAFTADA 3 TANE KAYNAMIŞ
    YUMURTA YİYİYORUM.BU GÜN CANIM BİR ŞEY İSTEMEDİ BİR TATLI KAŞIĞI BALLA TATLANDIRILMIŞ BİR BARDAK SÜT İÇTİM.BİR DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ VE BİR TANE DOMATES YİYEBİLDİM.
    ARKADAŞLAR BU İKİ GÜN BOYUNCA GERÇEKTEN HİÇ ACIKMADIM.ZORLA YEMEYE ÇALIŞTIM.ÜÇ LİTRE KADAR SU İÇTİM.
    İKİ GÜNDÜR KARNIMDA ŞİŞKİNLİK VARDI.PEKLİK BAŞGÖSTERDİ.TÜM ÇABAMA RAĞMEN.LİDA BENİM MATABOLİZMAMI HIZLANDIRIYORDU AYNI ZAMANDA.LİPTONUN YENİ ÇIKAN YEMEK SONRASI İSİMLİ BİR BİTKİSEL ÇAYI VAR.BU ÇAYDAN DÜN AKŞAM İKİ POŞET ÇAY İÇTİM.BİRAZ ÖNCE DE BİR POŞET AYNI ÇAYDAN İÇTİM.EPEY RAHATLATICI OLDU BENİM İÇİN.GÜNÜN İLERLEYEN SAATLERİ DAHA İYİ OLACAĞIM GİBİ.
    ŞİMDİLİK BU KADAR DEĞERLİ ARKADAŞLARIM HEPİMİZE KOLAY GELSİN BU MÜCADELEMİZDE ALLAH HEPİMİZE KUVVET SABIR MORAL VERSİN :wink: GÖRÜŞÜRÜZ :wink:
    jinedoc

nayaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0
    kolay gelsin ablacığım burada olmak çok güsel demi yaaa hadi bakalım hepimise bol şanslarr :wink:

Beğenildi
    18
    Alıntı fairy Nickli Üyeden Alıntı
    Canım hoş geldin diyeceğim ama sen zaten hep buradaydın..Günlük açmana çok sevindim,lütfen sen de bizimle günlerini,yaşadıklarını paylaş... Bir de çizelge oluşturursan süper olur :wink:
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. SİZLERDEN AYRILAMIYORDUM ZATEN.BU ARANIZA GELMEMİ ÇABUKLAŞTIRDI.HEP SİZİ TAKİP ETTİM YAPTIKLARINIZI OKUDUM.ARTIK AYIP OLACAKTI CANIM HANİ. :wink: BİRAZ KENDİMDEN ZAYIFLAMAK İÇİN NELER YAPTIĞIMDAN BAHSETMEK İSTEDİM CANIM.SENİN ÖNERDİĞİN PRATİK VE KİŞİYE ÖZEL BİLGİLERİN BANA ÇOK FAYDALI OLACAK CANIM.UMARIM ÇOK YORULMUYORSUNDUR SEN FORMUNU BULMUŞSUN ZATEN ARKADAŞIM.BUNDAN SONRA UZMANLIĞINA DA ÇOK İHTİYACIMIZ OLACAK .KOLAYLIKLAR DİLİYORUM .ÖPÜYORUM :wink:
    jinedoc

Beğenildi
    18
    Alıntı NURSA80 Nickli Üyeden Alıntı
    HAYIRLI OLSUN GÜNLÜĞÜN.İHTİYACIN VARDI BUNA.GEÇ BİLE KALDIN.ŞİMDİYE KADAR SEN BİZİ TAKİP ETTİN BİRAZDA BİZ SENİ İZLEYELİM :D :D
    SAĞOLASIN CANIM :D HOŞBULDUM DİYORUM HAKLISIN EPEY BİR ZAMANDIR SİZİ TAKİP EDİYORUM.BAŞKA BİR YERDE BÖYLE İZLENSEK KIZARIZ DEĞİL Mİ BURDA AMACIMIZ ORTAK OLUNCA
    ARKADAŞ OLMAK NE KADAR KOLAYMIŞ HAYATIM.GERÇEK HAYATTA BU KADAR KOLAY MI?BEN MU MESAJ OLAYLARINI YENİ ÖĞRENİYORUM CANIM.ÖNCE SİZLERDEN ÖĞRENMEYE ÇALIŞTIM. :wink: TEŞEKKÜR EDİYORUM NEZAKETİNİZ İÇİN CANDANLIĞINIZ İÇİN BEN DE KENDİMDEN BAHSEDECEĞİM SİZLERE TABİİ Kİ .ANCAK YAZDIKÇA AKLIMA GELECEK.HEPİMİZE KOLAY GELSİN MÜCADELEMİZ :D GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞIMM :wink:
    jinedoc

Beğenildi
    18
    Alıntı mr.lida Nickli Üyeden Alıntı
    Sevgili Behice sana aylardan beri söylüyorum... Kendine ait bir günlük aç, bilgi ve birikimini burada arkadaşlarla paylaş diye ama sen hep yazabilirmiyim diye çekindin... Zaman içerisinde sende gördün ki zor olan birşey yok.. Senin yaş grubunun sorunlarını, problemlerini daha iyi dile getirebilirsin bu yolla... Hayırlı olsun günlüğün....
    MERHABALAR MR.LİDA KOLAY GELSİN! :D GÜVENİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. SİTEMİZ ÇOK HOŞUMA GİTTİ :D .BU SICAKKANLI ŞEKER ARKADAŞLARA BEN DE BİR ŞEYLER ANLATMAK SÖYLEMEK İSTİYORUM.VE TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZİN İLGİSİ İÇİN GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ ÇALIŞMALAR OLSUN :D
    jinedoc

+ Konu Cevaplama Paneli