+ Konu Cevaplama Paneli
16. Sayfa - Toplam 16 Sayfa var BirinciBirinci ... 6 14 15 16
Gösterilen sonuçlar: 151 ile 158 ve 158

Konu: Elaaa' nın NuSlimm350 Günlüğü

elaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    1

Cevap: Elaaa' nın NuSlimm350 Günlüğü

Alıntı şekerkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Sizde eski üyelerdensiniz anladığım kadarıyla. Ben de hergün okuyup arada yazanlardanım. Kolay gelsin, yalnız değilsiniz
    teşekkür ederim benim nuslimm hala gelmediği için daha konsantre olamadım yakında maraton başlar inşallah

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

merhaba elaaaa nuslimm350 ye başladınmı ?maraton başladımı? gel biraz bilgi ver)

Beğenildi
    1

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba elaaaa nuslimm350 ye başladınmı ?maraton başladımı? gel biraz bilgi ver)
    geldim burdayım dün akşam elime ulaştı bugün saat 11 itibariyle maraton başladı ilk gün başarılı sadece heyecanlıymışım gibi bir duygu oldu içimde anlam veremedim su çok içtim daha doğrusu içirdi demeliyim ama kışın çok zor ter yoluyla atamadığından bol bol tuvalete çıktım birde bugün bütün gün dışarıdaydım artık nerde bir cafe özel hastane varsa sırf tuvalet için ziyaret ettim. elimden geldiğince hergün yazmaya çalışacağım fakat kpss ye çalışıyorum arada uzak kalbilirim ama bir gelişme olursa muhakkak yazarım bana verdiğin destek için teşekkür ederim benim için dua et...

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Alıntı elaaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geldim burdayım dün akşam elime ulaştı bugün saat 11 itibariyle maraton başladı ilk gün başarılı sadece heyecanlıymışım gibi bir duygu oldu içimde anlam veremedim su çok içtim daha doğrusu içirdi demeliyim ama kışın çok zor ter yoluyla atamadığından bol bol tuvalete çıktım birde bugün bütün gün dışarıdaydım artık nerde bir cafe özel hastane varsa sırf tuvalet için ziyaret ettim. elimden geldiğince hergün yazmaya çalışacağım fakat kpss ye çalışıyorum arada uzak kalbilirim ama bir gelişme olursa muhakkak yazarım bana verdiğin destek için teşekkür ederim benim için dua et...
    Sevgili Elaaa ürünü etkisi sende son derece olumlu olmuş. NuSlimm350 bence inanılmaz bir ürün. Bu ürünü kullananlar zayıfladıktan sonra bile bu ürünü kullanmak istiyorlar. Çünkü bu ürünle özel dönemleri rahat geçiyor. Bu ürün sadece zayıflama değil bir çok sağlık probleminde de etkili bir ürün. Başarılı haberlerini bekliyoruz.
    elaaa bunu beğendi.

Beğenildi
    441

Alıntı elaaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi geceler elaaa ürün sende etkisini hemen göstermiş.Özelliği bol bol su içtiriyor ve iştah kesiyor.Birazcık wc sorunu oluyor onuda idare et senden iyi haberler bekliyorum.
    elaaa bunu beğendi.

Beğenildi
    1

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Elaaa ürünü etkisi sende son derece olumlu olmuş. NuSlimm350 bence inanılmaz bir ürün. Bu ürünü kullananlar zayıfladıktan sonra bile bu ürünü kullanmak istiyorlar. Çünkü bu ürünle özel dönemleri rahat geçiyor. Bu ürün sadece zayıflama değil bir çok sağlık probleminde de etkili bir ürün. Başarılı haberlerini bekliyoruz.
    cankecan öncelikle beni ziyaret ettiğin için çok teşekkür ederim. iyi dileklerin içinse ayrıca teşekkürler. kilo cetvelim dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama hedefimde 85 yazıyor bu zamana kadar hep diyete başladığımda eski kiloma dönmeyi hedefliyordum ama yol uzun olduğundan moralim bozuluyor kendimi kötü hissedip başaramayacağım hissine kapılıyordum ama bir karar aldım ve önüme küçük küçük hedefler koymaya karar verdim ilk hedefim 85 hedefime ulaşınca daha çok hırslanacağım diye düşünüyorum hedefe ulaşana kadar kilo bilgisi yok tartıya da çıkmıyorum kendimi hazır hissettiğimde çıkacağım ve hedefime ulaşınca yazacağım inanıyorum Allah'ın izniyle başaracağım...

Beğenildi
    1

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi geceler elaaa ürün sende etkisini hemen göstermiş.Özelliği bol bol su içtiriyor ve iştah kesiyor.Birazcık wc sorunu oluyor onuda idare et senden iyi haberler bekliyorum.
    ereneray haklısın idare etmekten başka çare yok inşallah yakın zamanda güzel haberler yazacağım...
    yarenim bunu beğendi.

Beğenildi
    441

bekliyorum güzel haberlerini

+ Konu Cevaplama Paneli