ya inanmıyorum siz benim günlüğümede yazarmıydınız inanın çok ama çok sevindim inşallah sizleri sayesinde yapacağıma inanıyorum herşey düzene bindi daha rahatım beni ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın hep mutlu kalın....
Selam,
ya evet elaa insan inanamıyor. bende günlüğümü bir açtım ki bana da yazmışlar.
istanbul da yaşıyorum ama ben uzun süre ankara da yaşadım ve çok özledim en çok ta arjantin caddesini ...
cankecan a yazdım bugün bir haber çıkmazsa ilkini aldığım yerden alıcam tekrar. şuan da tam 6 kilo verdim ama bunda lida kadar etkili olan diğer bir faktör daha var o da sinir bozucu bir müşterim :D hahaha
ben gizlemeye devam ediyorum çünkü bir kez söylemeye kalktım ki daha o zaman kullanmıyordum neredeyse beni liposuctiona götürüyolardı sen kilolarını bukadar sorun ediyosan aldır hemen kurtul ama lida kullanma diye ( bu arada çok daha tehlikeli olduguna inanmakta istemediler) şimdi daha az yiyerek zayıfladığımı düşünüyolar pek yalan sayılmaz zaten lida dan dolayı daha az yiyorum bu ayrıntıyı merak etmediler ki hiç !!!!!!
umarım kısa sürede amacımıza ulaşırız
:D zeymetcim ankarada doğmamama rağmen bende ankarayı çok seviyorum kendimi bildim bileli burdayım eee ne demişler doğduğun değil doyduğun yer memleketindir burada ortamı sanki hiçbiyerde bulamıyacakmışım gibi geliyor ama ocakta mecburen bende ayrılacağım ankaramdan pek uzak değil çankırıya gideceğim ama güne başka bir şehirde uyanmaya zor alışacağım heralde gerçi insanın sevdiği insan yanında olunca herşeyi unutur heralde bende düğüne kadar bi hedefime ulaşırsam katmerli olacak mutluluğum inşallah hepbirlikte atarız şu yükü üstümüzden sana bol irade azim ve kolaylıklar diliyorum sağlıcakla....
Elacığım bende sana misafirliğe geldim. Gelin olacakmışsın. Canım Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşAllah bir ömür boyu güzel ve mutlu bir evliliğin olur. Umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın. Ulaşamazsanda takma BÜTÜN GELİNLER GÜZELDİR. Seninde çok güzel bir gelin olacağın kesin. Düğün arifesinde çiftler biraz gergin olurlar. Daha duygusallaşır ve tahammüller azalır. Ailelerde işin içine girdimi of of of. Bu döneme dikkat et canım. Hiçbirşey için birbirinizi kırmayın. Düğün maddi anlamda erkek için daha zor. Bu dönemde senden daha alıngan olabilir. Daha sabırlı ve anlayışlı olmaya gayret et. Hiç sıkıntı ve strese girmeyin. Herşey o kadar güzel oluyorki sonunda sen üzüldüğün ve yaşadığın sıkıntılarla kalıyorsun. Ne kadar oluyorsa o kadar. Önemli olan sizin mutlu olmanız. Acizane fikirlerimi paylaşmak öneride bulunmak istedim. Eh yaş 46. Tecrübeliyim. Gerek kendi evliliğimden gerekse, yiğenlerimi evlendirdim onlardan dolayı. Umarım yanlış anlamazsın beni. Öpüyorum. Herşey gönlünce olsun.
Merhaba canım :D Canım hem de subay eşi olacakmışsınBu karışık ortamda canım Allah işlerinizi rast getirsin
İnşallah canım düğünüze kadar da herşey düzelmiş olsun
![]()
Güzelim sana da tüm işlerin çok çok kolay gelsin
Sağlıklı zayıflamalar diliyorum
![]()
![]()
![]()
jinedoc
sağol behice abla yanılmıyorsam bu terör olayları 1982 de çıktı benim en büyük duam allah izin verirde bi çocuğumuz olursa biz gördük onlar görmesin bu olayları bilmesinler terörü pkk yı günü geldiğinde akılları yettiğinde ülkesinin geçmişini merak edip baktığında tıpkı bizim atalarımızın ülke topraklarını nasıl savunduğunu öğrendiğimizde göğsümüz kabarıyor oda o duyguyu yaşasın bu toprakların nekadar değerli olduğunu anlasın kısacası yarının çocukları savaşsız terörsüz mutlu bir türkiyede hayata gözlerini açsın...
selamlar elacım evleniyormuşsun tanışalım istedim ve günlüğünü okudum ben senden epeyce büyüğüm kilo vermene çok sevindim eminim çok güzel bir gelin olucaksın.. ama dikkat et evlendikten sonra kiloları geri alma çünkü insan yeni evlendiğinde çabuk kilo alıyor hele de vücut kilo almaya müsaitse.............. ama sen buna izin vermessin dimi...
hedefim 55 kiloooooo......