+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 39 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 385
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Konu: Fly' nın NuSlimm500 Günlüğü

pıtır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: SFLYM' NİN LİDA GÜNLÜĞÜ

Alıntı sfLym Nickli Üyeden Alıntı
    pıtırcığım tşekkürederim evet bi tne atlamışım malesf beni aydılattığın için tekrar teşekkürederim
    Rica ederim canım.. Ben 3 mil olanını indirdim, istersen onunla başla.. 4 kilo verdiriyormuş. :inlove
    Boy:1.65 Yaş:27
    Not: İlaçsız zayıflıyorum..

Başlangıç kilo_ 100 .....23 Eylül - 98.100 .....2 Ekim -95.900 .....9 Ekim -94.700 .....
    16 Ekim -93.300 .....23 Ekim -92.600 ....30 Ekim - +300= 92.900 :k06 ...
    28 Kasım= 90.600... 23 Aralık= 89.700... 05 Ocak= 88.00...

Gündüz gözüyle söylenmeyecek masallar söylemişiz .
    Sabaha çıkmayacak sözler vermişiz meğer .
    Bir hayal kuşunun kanatlarında adını rüzgara yazmışız meğer .
    Şimdi arıyorum ... Bulamıyorum .
    İçimde sakladığım o masalları kimseye anlatamıyorum ...

Pırıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

hoşgeldinn, geç kalmış bir hoşgeldin oldu bende bi süredir yoktumm, azmine hayran kaldımm, bu şekilde düğününe kadar incecik olursunn, tebriklerr giden kilolar içinn

başlama tarihi_ 17 ,03,09
    en son tartılma _ 31,03,10

yaş__ 30
    boy__ 1,65

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

pırılcığım teşekküederim hoşbuldum :k06

sende günlüğüme hoşgeldin canım azimle hep birlkte incecik olacağız.. hepimize tebrikler beraber basarıyoruz :bye

Gelpcpc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

8 günde 6 kilomu verdiniz :k02 harika .. darısı başımaa.. siz de benim gibi dügün çin kilo telaşı yaşıyorsunuz sanım . Ben öyle anladım:

günayddddıııııınnnnnnnnn günaydınnnnn size günayyyyddddıııııınnnnnnnnnnn :999

Alıntı Gelpcpc Nickli Üyeden Alıntı
    8 günde 6 kilomu verdiniz :k02 harika .. darısı başımaa.. siz de benim gibi dügün çin kilo telaşı yaşıyorsunuz sanım . Ben öyle anladım:
    selam gelpcpc evet doğru anlamışsın canım senide tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla tamamına erdirsin. :flover

merhaba sevgili günlüğüm ve sevgili arkadaşlarım :hug

bugün yine herzamanki gibi erkenden uyandım.. güne lida ile merhaba diyip yarım saat sonra bir haslanmış yumurta ve bitki cayıyla kahvaltımı yaptım herşey gayet iyi öğlen bir gibi bir adet armut yedim.. akşamsaat altıya doğruda iki kasık yoğurt ve bol bol su ben bu tempoya iyice alıştım.. önceden yok yere sırf yemek olsun die abur cubur yer can sıkıntısına sürekli bişeyler yemekle oyalanırdım.. şimdi ise o çok düşkün olduğum dondurma ki ben dondurma bana bir kilo verin hiç hayır demeden oturur yerdim böyle bi sevedimasla hayır diyemezdim ve çikolata çekirdek sütl tatlı asitli içecekler bunlarsız olamazken şimdi gözümün ucuylabile bakamıyorum nasıl yiyomusum diyorum kendikendime ALLAH bozmasın çok memnunum bu halimden yeme alışkanlığını değiştirebilmek böyle bişey sanırım teşekkürler lida ve teşekürler emeği geçen herkese..

böyle mutlu mesud sağlıklı ve bilinçli bslenmenin verdiği huzurla odamdayım

hepimize sağlıklı günler...

Allahım bu güzel insanın, benim bilmediğim, seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider. Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol. Her sarsıldığında tutamadığım elini sen tut her incindiğinde yakınlığınla merhemini sür. Ben onu seviyorum. Sen de sev ve sevindir. Hayırlı Ramazanlar canım.

Alıntı han-yes Nickli Üyeden Alıntı
    Allahım bu güzel insanın, benim bilmediğim, seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider. Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol. Her sarsıldığında tutamadığım elini sen tut her incindiğinde yakınlığınla merhemini sür. Ben onu seviyorum. Sen de sev ve sevindir. Hayırlı Ramazanlar canım.

teşekkür ederim canım :flover

:witch

ne gündü ama ....
    sabah sekizotuzda bas ağrısı ile uyandım yarım litre suyla lidamı içtim yarım saat sonra bi fincan yeşil çay canı hiçbişey yemek istemiyo öylece bi majezik içtim (daha önce majezik ile lidanın kullanılabildiğini okuduğum için bu ilacı tercih ettim) öyle bi ağrıki spor gidemedim biraz hafiflesin öyle çıkarım dedim ve saat onbir gibi yemek yapmaya basladım sabah daha serinken bitiriym sonrada sporuma giderim die düşünüyodum. tam malzemeleri hazırlamış yemek yapmaya baslamıştım ki tlfn çaldı ve dün yaptığım b basvuru için görüşmeye cağrıldım mesafe çok uzak olmadığı için onikide görüşmeye bekledklerini söylediler. tabi bı hışım hazırlan biraz makyaj falan derken görüşmeye gitttim (inşallah olur ya tam stediğim bi yer) çok güel çok olumlu geçti ama tabiki olumlu olursa bu hafta içinde ikinci görüşmeye cağıracaklarını bildirdiler. eve dön gel derken saat iki oldu yemek yapılacak, temizlik yapılacak, spora gidilecek, ingilizce çalışılacak böyle sıralanmıştım. yemek yapmaya peşinden temizlik bi baktım pilim bitmiş sabahtan bişie yiyememiştim ve o kargaşada unuttumda sanıım şekerim düştü birazcık uzandım spor geçmişti artık yarına telafi edilecekti.. derken iftar sofra misafir işte burdayım gecede ingilizce çalışacağım ... şuan sakinim

yenilen yemeğe gelince
    sabah yeşil çay (bir fincan)
    öğlen yemekler piştikten sonra tadına bakılan kaşık ucuyla iki lokma
    akşam üstü yeşil çay
    isaat altıda bir kaşık türlü,bir kaşık z.yağlı barbunya,bir çatal pirinç pilavı

lidaya basladığımdan beri ilk kez bu kadar yedim zorlaya zorlaya yedim çünkü yağ almıyorum

bu arada kabızlık için bana bi önerisi olan varmı ((

+ Konu Cevaplama Paneli