Rica ederim canım.. Ben 3 mil olanını indirdim, istersen onunla başla.. 4 kilo verdiriyormuş. :inlovesfLym Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederim canım.. Ben 3 mil olanını indirdim, istersen onunla başla.. 4 kilo verdiriyormuş. :inlovesfLym Nickli Üyeden Alıntı
Boy:1.65 Yaş:27
Not: İlaçsız zayıflıyorum..![]()
Başlangıç kilo_ 100 .....23 Eylül - 98.100 .....2 Ekim -95.900 .....9 Ekim -94.700 .....
16 Ekim -93.300 .....23 Ekim -92.600 ....30 Ekim - +300= 92.900 :k06 ...
28 Kasım= 90.600... 23 Aralık= 89.700... 05 Ocak= 88.00...
Gündüz gözüyle söylenmeyecek masallar söylemişiz .
Sabaha çıkmayacak sözler vermişiz meğer .
Bir hayal kuşunun kanatlarında adını rüzgara yazmışız meğer .
Şimdi arıyorum ... Bulamıyorum .
İçimde sakladığım o masalları kimseye anlatamıyorum ...
pırılcığım teşekküederim hoşbuldum :k06
sende günlüğüme hoşgeldin canımazimle hep birlkte incecik olacağız.. hepimize tebrikler
beraber basarıyoruz :bye
günayddddıııııınnnnnnnnn günaydınnnnn size günayyyyddddıııııınnnnnnnnnnn :999
selam gelpcpc evet doğru anlamışsın canım senide tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla tamamına erdirsin. :floverGelpcpc Nickli Üyeden Alıntı
merhaba sevgili günlüğüm ve sevgili arkadaşlarım :hug
bugün yine herzamanki gibi erkenden uyandım.. güne lida ile merhaba diyip yarım saat sonra bir haslanmış yumurta ve bitki cayıyla kahvaltımı yaptım herşey gayet iyiöğlen bir gibi bir adet armut yedim.. akşamsaat altıya doğruda iki kasık yoğurt
ve bol bol su ben bu tempoya iyice alıştım..
önceden yok yere sırf yemek olsun die abur cubur yer can sıkıntısına sürekli bişeyler yemekle oyalanırdım.. şimdi ise o çok düşkün olduğum dondurma ki ben dondurma bana bir kilo verin hiç hayır demeden oturur yerdim böyle bi sevedimasla hayır diyemezdim ve çikolata çekirdek sütl tatlı asitli içecekler bunlarsız olamazken şimdi gözümün ucuylabile bakamıyorum nasıl yiyomusum diyorum kendikendime ALLAH bozmasın çok memnunum bu halimden yeme alışkanlığını değiştirebilmek böyle bişey sanırım teşekkürler lida ve teşekürler emeği geçen herkese..
böyle mutlu mesud sağlıklı ve bilinçli bslenmenin verdiği huzurla odamdayım
hepimize sağlıklı günler...![]()
Allahım bu güzel insanın, benim bilmediğim, seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider. Benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol. Her sarsıldığında tutamadığım elini sen tut her incindiğinde yakınlığınla merhemini sür. Ben onu seviyorum. Sen de sev ve sevindir. Hayırlı Ramazanlar canım.
:witch
ne gündü ama ....
sabah sekizotuzda bas ağrısı ile uyandımyarım litre suyla lidamı içtim yarım saat sonra bi fincan yeşil çay canı hiçbişey yemek istemiyo öylece bi majezik içtim (daha önce majezik ile lidanın kullanılabildiğini okuduğum için bu ilacı tercih ettim) öyle bi ağrıki spor gidemedim biraz hafiflesin öyle çıkarım dedim ve saat onbir gibi yemek yapmaya basladım sabah daha serinken bitiriym sonrada sporuma giderim die düşünüyodum. tam malzemeleri hazırlamış yemek yapmaya baslamıştım ki tlfn çaldı ve dün yaptığım b basvuru için görüşmeye cağrıldım mesafe çok uzak olmadığı için onikide görüşmeye bekledklerini söylediler. tabi bı hışım hazırlan biraz makyaj falan derken görüşmeye gitttim (inşallah olur ya tam stediğim bi yer) çok güel çok olumlu geçti ama tabiki olumlu olursa bu hafta içinde ikinci görüşmeye cağıracaklarını bildirdiler. eve dön gel derken saat iki oldu yemek yapılacak, temizlik yapılacak, spora gidilecek, ingilizce çalışılacak böyle sıralanmıştım. yemek yapmaya peşinden temizlik bi baktım pilim bitmiş sabahtan bişie yiyememiştim ve o kargaşada unuttumda sanıım şekerim düştü
birazcık uzandım spor geçmişti artık yarına telafi edilecekti.. derken iftar sofra misafir işte burdayım gecede ingilizce çalışacağım ... şuan sakinim
yenilen yemeğe gelince
sabah yeşil çay (bir fincan)
öğlen yemekler piştikten sonra tadına bakılan kaşık ucuyla iki lokma
akşam üstü yeşil çay
isaat altıda bir kaşık türlü,bir kaşık z.yağlı barbunya,bir çatal pirinç pilavı
lidaya basladığımdan beri ilk kez bu kadar yedim zorlaya zorlaya yedim çünkü yağ almıyorum
bu arada kabızlık için bana bi önerisi olan varmı((