+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 28 ve 28

Konu: NuSlimm Günlükleri Genel

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Re: NUSLİMM GÜNLÜKLERİ GENEL...

nihayet ben de nuslimm 500'e başlayacağım rötarlı da olsa 18 ekim demiştim ama olmadı şu önümüzdeki birkaç gün içinde de regl dönemim başlamış olacak.sormak istediğim reglden önce başlasam mı yoksa bitişinde mi başlamalıyım?hangisi daha uygun olur acaba?bir de Cankecan bey'den günlüğümün açılmasını talep ediyorum.böylelikle yeni maratonuma siz ne zaman derseniz o zaman başlamış olacağım inşallah..

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

herkese merhaba :flover nihayet bugün :34 NuSlimm500'e başladım duyurulur.hani günlüğüm de açılsa artık diyorum Cankecan bey.... :hihi :hihi

HELENTROYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

merhabalar güzzel bayanlar

behicecim tabiki eskiye dönmedim.can bey dönüp bana yeni bir formül buluncaya kadar başka keşifler yaptım.harfleri büyütelimde akılda kalsın

DERHALLLLLLL YOGURT YİYORSUNUZ.BEN YOGURT SEVMEM AMA SALATA ÇOK SEVERİM.BÖYLE BİR MUCİZE GÖRMEDİM.GAYET MUTLUYUM TIKA BASA TOKUM TATLIDA İSTEMİYORUM HEM İSTESEMDE VAR ZATEN.İALÇSIZ 80E FIRLAMIŞTIM ŞİMDİ 3 KİLO GİTTİ DAHADA HIZLANACAK ÇÜNKÜ BUNU BİR HAFTA ÖNCE KEŞFETTİM.SİZE TABİKİ KİŞİSEL ÖNERİLERİM OLACAK.YOGURT DEDİK BULABİLİRSENİZ YAGSIZ YOGURT KENDİNİZ YAPARSANIZ İYİ OLUR AMA SULANIYOR BEN TERCİH ETMİYORUM YOGURTLA YAPABİLECEKLERİMİZ;

KIRMIZI LAHANA:buna bayılacaksınız.kırmızı lahanayı iri iri dograyın ama rende yapmayın güzel olmuyor ister düdüklüde ister tencerede haşlayın.düdüklü tercih edilmeli bence vitamin açısından.haşlayın derken peltede yapmıyorsun biraz diri bırakın bir lahanaya bir kilo yogurt.yogurdu biraz tuz az tabi sarımsak mutlaka koyun bir kiloya 2 diş tat veriyor bu üçünü güzeldce karıştırın haşlanan lahanayı süzün b,raz soguyunca hepsini karıştırıp pul biberle süsleyebilirsiniz kaşık kaşık yemeye doyamassınız ne şeker ne yemek hiçbirşey aramıyorsunuz YOGURT KALSİYUM KAYNAGI GÜNDE BİR SU BARDAGI YETERKEN HİÇBİR ŞEY YEMEDEN SANBAH AKŞAM BU KARIŞIMI ALIN KASLARINIZ GELİŞİYOR KEMİKLER GÜÇLENİYOR SU ALIYORSUNUZ AMA SUTUTMUYORSUNUZ SAÇLAR TIRNAKLAR GÜZELLEŞİYOR. VEEEEEEEEEEE

CAN ALICI NOKTASI TÜM DİETLERE GÖRE %21 DAHA FAZLA KİLO VERİP VERİLEN KİLONUN %81İNİ GÖBEKTEN VERİYORSUNUZ.LÜTFEN ARKADAŞLARIM LÜTFEN DENEYİN.BİRKAÇ TARİF DAHA VERİCEM TADINA DOYAMAYACAKSINIZ

HAVUÇ: HAYDARİ GİBİ AMA HAVUÇ DİLİMLENİP HAŞLANACAK SOGUTULUP AYNI KARIŞIMA KONACAK.4 ORTA BOY HAVUÇ BİR KİLO YOGURT YETERLİ GELİYOR.

KEREVİZ.gelelim kereviz salatasına muhteşem bişey kerevizi rendeleyin çok az limon suyuyla harmanlayın ki klararmasın sarmısaklı yogurtl KARIŞTIRIN ÇİĞDEN YAPILAN BU SALATANIN TADI MUHTEŞEM TOK TUTUYOR KEREVİZ KARACİGERİ TEMİZLİYOPR TOKSİN ATTIRIYOR YALNIZ YOGURT TERLETMİYOR İDRAR YOLUYLA VÜCUDUNUZ ARINIYOR.

KIRMIZI BİBER: bunlarıda haşlıyorsunuz süzüp sogutup aynı karışıma ekliyorsunuz size garanti ediyorum hiç acıkmayacaksınız

SALATALIK doyurucu olması için çünkü salatalık sudan ibaret bir sebze iri dograyın yada rendeleyip salatalıgı çok fazla koyun adeta yogurt karışımı içinde süzme yogurt gibi kalsın püre gibi olsun bunuda kaşık kaşık yiyebilirsiniz izin veriyorum

SEMİZ OTU: SEMİZ OTUNUDA YIKAYIN DOGRAYIN ÇİGDEN KARIŞTIRIN SARMISAKLI YOGURDA KİLOLARCA YİYİN ANAM AÇ KALMAYIN.

YUMURTA:ben pek gerek duymuyorum hergün bir çeşit salata ben iki kilo yogurtla yapıyorum akşama kadar yatıp kalkıp onu yiyorum ve bayılıyorum.ama degişiklik isteyenlere kahvaltıda iki yumurtayı bir tavada kaynattıgınız suyun içine kırın.suda pişen yumurtayı süzekle alın çırptıgınız yogurt tuz tercihe göre sarmısak karışımını üzerine dökün pul biber karabiber yada naneyle yiyebilirsiniz afiyet şeker olsun kızlaraaaaa

YOĞURTTAN TATLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ÜZÜM ÇEKİRDEGİ MODA OLDU OLALI PİYASA KARA KURU ÜZÜM DOLU.ALIN KIZLAR BİR AVUÇ ATIN RONDOYA YANINA İKİ İNCİR KAYISI NE VARSA İŞTE BİRKAÇ FINDIK CEVİZDE OLUR RONDODAN GEÇİRİN YOGURDUDA BİR PARÇA SUYUNU SÜZDÜRÜN İYİCE ELİNİZDE ÇIRPIN BU KARIŞI İÇİNE EKLEYİN YOGURT BOL OLSUN TATSIZ GELİRSE BAL YADA PEKMEZ KARIŞTIRIN BİRAZ KOYUN DONDURMA KUPLARINA ATIN DOLABA.İLLEDE ÇİKOLATA SOSUMU HER KUPA BİR MADLEN ERİTİN BENMARİ USULU (BİR CEZVE SU KAYNATIN KEPÇEYLE ÜSTÜNDE ÇABUCAK ERİR BİZE BUKADAR YETER EVET MADLENİDE ÜSTÜNE DÖKÜN AL SANA MUHTEŞEM DONDURMA.KURU MEYVELERİ ABARTMAYIN LÜTFEN

ELMA MUZ KİVİ BUNLARIDA TAZE OLARAK KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE DOGRAYIN YİNE YOGURTLA KARIŞTIRIN ATIN BUZLUĞA HAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GÖBEK GİTMİŞ BİR BAKACAKSINIZ ADETA UÇUYORSUNUZ.BAK DENEMESSENİZ HATRIM KALIR BEN ÇOK MEMNUNUM OTURMAYIN SOFRAYA KARDEŞİM SOFRA KURARKEN KOCAYA FALAN HANİ BENDE YOKTA SİZDE VARSA O GEREKSİZ ŞEYDEN SOFRA HAZITRLARKEN BAŞLAYIN SALATA KAŞIKLAMAYA HELE EVDE OTURAN PEK ÇIKMAYAN SARIMSAK YEMEYE MÜSAİT BİRİYSENİZ BOL SARIMSAK YİYİNKİ BOL SU İÇİN.SOFRAYA OTURMAK YASAK ÜSTELİKTE GEREKSİZ.

YORUM VE HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM
    DONDURMALARIM BENİM ÖPTÜMM HELEN

kedipisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Benim de Nuslimm'de ikinci günüm bakalım. İlk iki gün için oldukça başarılı. Bol su, az sigara (günde sadece 2 tane) ve bol enerji, sık tuvalet... Bir de sabahın 7.30'nda kendiliğimden uyandım daha ilk günden etkisi bu oldu. 81 le başladım yola bakalım 1 haftanın sonunda ne olacak. Yatmadan önce bir sigara daha içeceğim bu da bugünkü 2. sigaram olacak.
    Normalde yarım paket içiyordum. Belki bana da bir günlük açarlar da ben de maceramı anlatırım... Regl olmama birkaç gün var ama ben yine de iştahımı kapatmak için başladım kilo vermem geç başlasa da regl öncesi çılgınlıkla yemesem daha iyi öyle değil mi?
    Herkese başarılar...

Pervin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Merhaba Bitkisel Mucizeler ailesi.Ben eski üyelerdenim.En son 2008 haziran ayı gibiydi sanırım bir lida maceram olmuştu.Ben lidayla istediğim sonuca ulaşamadım nedeni tabiki her insan metabolizması farklı çalıştığı için doğal olarak ilaçlara verdiği tepkilerde farklı oluyor.Neyse lafı uzatmayayım asıl konuya geleyim.Kışın verdiği rehavet ve masa başı hareketsiz bir işimin olması nedeniyle 70 kiloyla yaza girdiğim şu günlerde tekrar siteye dönüp kendime uygun olan ürünü bulmaya çalışıyordum tengda mı nuslim mi bir türlü karar veremezken sağolsun Cankecan Bey nuslim konusunda karar vermemi sağladı.Ürün 11 mayıs salı akşamı elimdeydi.hemen ertesi günü kullanmaya başladım.İlk günlerde yanıltıcı birşey yazmamak adına bir haftalık sürecin geçmesini bekledim ve 1 haftalık kullanım sonrası 67 kiloyum bu süper birşey 1 haftada bedeninizden 3 kilo atıyorsunuz.Kapsullere başladığım gün aslında hayatımdada birçok kötü yeme alışkanlıklarını değiştirdim.aslında işin temelinde yatanda bu sanırım.Sabahları önceden kahvaltıyı unlu mamuller satan yerlerde yapmak pratik ve lezzetli gelsede geri dönüşümü faicia oluyor sağlıksız ve kötü görünümlü bir beden.Yazın gelmesiyle kalın kışlık kıyafetlerin arkasınada saklanamıyoruz.Doğal olarak aynalara bakmak işkence geliyor.1 haftada 3 kiloyu nasıl verdiğime gelecek olursak sabah 8.30 gibi ilk kapsulümü aldıktan yarım saat sonra 1 yumurta domates 1 dilim ekmekle kahvaltımı yapıyordum.Nuslimm iştahımı aniden kesti gün içerisinde yaklaşık 3,5 litre su içiyorum.öğlen sadece salata yada yoğurt akşamları ise en geç 19.00 a kadar çorba salata yiyerek günü bitiriyorum.Saat 17.30 gibi iş çıkışı 1 saatlik yürüyüşler yaparak üzerimdeki enerjiyide atmış oluyordum.yürüyüş yapmak inanılmaz rahatlattı beni.Eskiden sürekli enerji verecek şeyler yediğim halde bu enerjiyi dışarı atamadığımdan dolayı bir tembellik miskinlik olurdu üzerimde şimdi ise yerimde duramıyorum.Bakalım diğer haftalar nasıl geçecek.Herkese zayıflama yolunda başarılar diliyorum.Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.

yaramaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

herkese günaydın.bende siteyle yeni tanıştım.ürünleri inceledim ve cankecan bey in önerisi ile nuslimm 350 kullanmaya geçtiğimiz salı günü başladım.bugün 4.günüm sabah dayanamadım bi değişiklik varmı diye tartıldım.ama malesef henüz tartıda hiçbi değişiklik yok.ama ben sanki hafiflemiş gibiyim.karnım içime çöktü bende bir iki kilo verdim diye düşündüm ama değilmiş.nuslimm i ilk kullandığım gün canım hiç bişey yemek istemedi.
    1.gün öğlene doğru kargo geldiği için saat 13.30 da ilk kapsülü aldım.öğle yemeği yemiştim.kapsülü aldıktan sonra canım hiç bişey istemediği için akşam 6 kadar bol su içtim.eve gidincede durum değişmedi sadece çok susadım yatana kadar yeşil çay ve su içtim.yanlız gece saat 1 gibiydi uyumuşum.biraz uykum kaçtı ama yeşil çay dan dolayı olduğunu düşündüm.
    2.gün sabah 08.00 işte oluyorum.güne 1 kupa şekersiz sütsüz kahve ile başladım.
    1 yumurta 4zeytin 1 dilim kepek ekmeği yedim.
    sonra çay ve su içtim .saat 12.00 de kapsülümü aldım.12.30 da yemeğe gittim.yemekte çorba, bi küçük kase çacık, bi küçük kase yoğurt ve taze fasulye yemeğinden sadece biraz yedim.
    akşama kadar su ve çay içtim.akşam eve gittiğimde biraz açıkmıştım.bende 1 bardak süte biraz mısır gevreği koydum ve yedim.su çaya devam ama çayı çok açık içerim.gece saat 3 gibiydi zorla uyudum.
    3.gün sabah 08.00 bi kupa kahve içtim
    1 saat sonra yumurta 4 zeytin 1dilim kepek ekmeği birde
    birde bi tatlı kaşığı bal yedim.sonra çay ve su içtim saat 12.00 kapsülümü aldım.12.30 da yemeğe çıktım.1 kase çorba bi kase yoğurt bi kase çacık tabi kaseler küçük .bi kaç küçük köfte yedim.akşama kadar su ve çay.akşam eve gidince gene biraz açıktım salata ve pırasa yemeğinde bi porsiyon yedim.
    sonra çay ve su içtim.3 gün böyle geçti.
    nuslimmin bende bi yan etkisi olmadı.ilk gün iştahımı tamamen kesmişti.ama 2.ci ve 3. .cü gün biraz açıktım.ve şuanda inanılmaz açıktım.baş ağrısı olmadı.bitkinlik yok.ama uykusuzluk var.canım tatlı istemiyor.yani bi sorun yok diye düşünüyorum.

inşallah kiloda verebilirim.acaba çay kahve ve sigara içmemin bi sakıncası varmı.

altınoran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

NU SLİMM 500 AZ ÖNCE GELDİ İNŞALLAH YARIN BAŞLIYACAĞIM HADİ HAYIRLISI

angellove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    4

Alıntı altınoran Nickli Üyeden Alıntı
    NU SLİMM 500 AZ ÖNCE GELDİ İNŞALLAH YARIN BAŞLIYACAĞIM HADİ HAYIRLISI
    hadi bakalım hayırlı olsun sağlıklı ve güzel zayıflamalarrrr

+ Konu Cevaplama Paneli