+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 28

Konu: NuSlimm Günlükleri Genel

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

NuSlimm Günlükleri Genel

Arkadaşlar bu güne kadar değişik zayıflama ürünü kullanıpta kilo vermesi duranlar için en mükemmel ürün olan NuSlimm kullanan kişilere ait günlükleri burada açacağız ve durumlarını buradan takip edeceğiz... Gerçek kilo verme mucizesi NuSlimm'den memnun olmayan kalmayacak buna emin olabilirsiniz...

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Re: NUSLİMM GÜNLÜKLERİ GENEL...

İşte beklenen gün geldi.Bu sitede sizlerle kilo vermemek mümkün değil.Gerçekten bu işi canı gönülden yapan yöneticilerimiz var.ANLATILCAK PEK FAZLA BİRSEY YOK HERHALDE BU ANLATTIGIM COK ŞEYİ İFADE EDİYOR.Bizi guzel gunler bekliyor, insaallah hep beraber o gunleride gorecek ve daha nice guzellikler yasayacagiz NuSlimm le.İki bayram birlikte geldi bize.Biri şeker diğeri NuSlimm bayramı.1.bayram bitti.Şimdi büyük bayramda..Hepimizin NuSlimm BAYRAMI kutlu olsun..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

pelinnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Merhabalar Herkese,
    Ben Nuslimm kullancılarındanım. Yarın 1 haftam dolucak. 6günde yaklaşık 3.5 kilo gitti. Harika birşey. pantolonlarım bol gelmeye başladı bile :))
    Fakat yan etkileri olduğunu düşünüyorum ve napacağımı bilemedim. Cankecan bey umarım maillerime cevap verirsiniz. Ürünü bırakmak istemiyorum fakat belki nasıl kullanmam gerektiği hakkında detaylı bilgi verebilirsiniz.
    Sevgiler herkese..

Boy:172
    Kilo:71 - 17.09.09
    67.7- 23.09.09

masal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Selam Selam Selam neymiş bu nuslimm kızlar ya bütün site ayağa kalmış eski canlılığına kavuşmuş.Cankecan bey beni duyuyormusunuz bende istiyorum şu nuslimm den.haberiniz olsun.hemen cevap bekliyorum.bi kerede yazın artık yoksa sinirlenmeye başlıyorum.iyiki kontrol altında tutacaktınız beni bir kere bile sormadınız halimi hatırımı(şaka şaka).hıı bu arada pelincim ne gibi yan etkileri oldu yazarsan sevinirim.özelden de yazabilirsin burada yazmadığına göre var bir bildiğin demekki.

BOY:1.70

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Alıntı pelinnnn Nickli Üyeden Alıntı
    Merhabalar Herkese,
    Ben Nuslimm kullancılarındanım. Yarın 1 haftam dolucak. 6günde yaklaşık 3.5 kilo gitti. Harika birşey. pantolonlarım bol gelmeye başladı bile
    Fakat yan etkileri olduğunu düşünüyorum ve napacağımı bilemedim. Cankecan bey umarım maillerime cevap verirsiniz. Ürünü bırakmak istemiyorum fakat belki nasıl kullanmam gerektiği hakkında detaylı bilgi verebilirsiniz.
    Sevgiler herkese..

Boy:172
    Kilo:71 - 17.09.09
    67.7- 23.09.09

Canım ne gibi bir yan etki gördün ki.?
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

maestro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Sayın cankecan ve kimyager bey;
    O kadar uzun zamandır, bezdirici bir ısrarla istememe rağmen, bana hala nusslim göndermediniz. Yoksa benim hiç şansım yok mu?Yoksa ben umutsuz vakamıyım?Zayıflamak benim için imkansız mı?Yada beni kara listeye aldınızda haberimmi yok?

Beğenildi
    435

Alıntı maestro Nickli Üyeden Alıntı
    Sayın cankecan ve kimyager bey;
    O kadar uzun zamandır, bezdirici bir ısrarla istememe rağmen, bana hala nusslim göndermediniz. Yoksa benim hiç şansım yok mu?Yoksa ben umutsuz vakamıyım?Zayıflamak benim için imkansız mı?Yada beni kara listeye aldınızda haberimmi yok?
    Böyle bir yazıya muhatap kalmak bile yüzümüzü kızartır maestro ne demek kara liste... Hemen ilgileniyorum...

Beğenildi
    435

Alıntı masal Nickli Üyeden Alıntı
    Selam Selam Selam neymiş bu nuslimm kızlar ya bütün site ayağa kalmış eski canlılığına kavuşmuş.Cankecan bey beni duyuyormusunuz bende istiyorum şu nuslimm den.haberiniz olsun.hemen cevap bekliyorum.bi kerede yazın artık yoksa sinirlenmeye başlıyorum.iyiki kontrol altında tutacaktınız beni bir kere bile sormadınız halimi hatırımı(şaka şaka).hıı bu arada pelincim ne gibi yan etkileri oldu yazarsan sevinirim.özelden de yazabilirsin burada yazmadığına göre var bir bildiğin demekki.
    Sevgili Masal tabiki sende kullanabilirsin. Seni kızdırmayalım.:D Pelin'in dediği yan etkiyi ve sebebini yazacağız buradan. Milyonda bir bile olsa o bizim için yanetkidir. Açıklamayı daha detaylı başka bölüme yazacağım.

pelinnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Evet ben de seratonin yükselmesine bağlı yan etkiler oldu (ki zaten ilacın amacı serotonini yükseltip iştahı kapatmak). Yan etkilerin en başında boynumda ve omuzumda gerginlik (kafamı dik tutamıyorum nerdeyse), çarpıntı, tansiyon yükselmesi, baş dönmesi, sersemlik, uykusuzluk, sinir ve bütün bunların sonucu olarak da mutsuzluk. İlk 3 gün harikaydı benim için. çok şaşırdım nasıl bir yan etki olmaz diye ama 4.günden itibaren durumum böyle
    bugün kullanmadım nuslimmi sanırım yarın da kullanmayacağım çünkü kullanmadığım halde etkileri devam ediyor.
    Umarım sizlerin böyle bir sorunu olmaz. Merakla bekliyorum. Okuyacağım herkesin günlüğünü.
    Görüşmek üzere...

kimyager - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Alıntı pelinnnn Nickli Üyeden Alıntı
    Evet ben de seratonin yükselmesine bağlı yan etkiler oldu (ki zaten ilacın amacı serotonini yükseltip iştahı kapatmak). Yan etkilerin en başında boynumda ve omuzumda gerginlik (kafamı dik tutamıyorum nerdeyse), çarpıntı, tansiyon yükselmesi, baş dönmesi, sersemlik, uykusuzluk, sinir ve bütün bunların sonucu olarak da mutsuzluk. İlk 3 gün harikaydı benim için. çok şaşırdım nasıl bir yan etki olmaz diye ama 4.günden itibaren durumum böyle
    bugün kullanmadım nuslimmi sanırım yarın da kullanmayacağım çünkü kullanmadığım halde etkileri devam ediyor.
    Umarım sizlerin böyle bir sorunu olmaz. Merakla bekliyorum. Okuyacağım herkesin günlüğünü.
    Görüşmek üzere...
    sevgili pelinnn bahsettiğin yan etkiler için tek denecek şey doz yüksek gelmiş. biz bir taraftan kapsulü alıyoruz bir taraftan vücuttan atılıyor ama 5-6. günlerde bu bir dengeye ulaşıyor.
    sizde de aynen öyle olmuş. bence bir gün yada iki gün ara verip yarım devam edebilirsin sonra tekrar tam alabilirsin.
    tabi bu arada su tüketimi ve sporu ihmal etmiyoruz. spor derken yürüyüş diyorum. bu tür ilaçlarda her zaman metabolizma hızı artar ve enerji açığa çıkar bunu bir şekilde harcamamız gerekiyor.
    ayrıca kişiye göre değişen yan etkiler muhakkak olacak aslında ben hemen hemen hiç bir yan etki beklemiyorum(genel olarak yani).
    şimdilik anormal bir şey görünmüyor...
    zayıflamaya karar vermek; kendinize bir meydan okumadır,bu da çok ciddi bir iştir.

+ Konu Cevaplama Paneli