Arkadaşlar bu bölümde NuSlimm350 ve NuSlimm500 kullanan üyelerimizin günlükleri dışında da yorumları olsun istedim. Şunu söylemek istiyorum. Yaklaşık 4 yıldan beri piyasadaki tüm zayıflama ürünleri hakkında kimyagerimizinde yapmış olduğu araştırmalar sonucu detaylı bilgi sahibi oldum. Gerek kullanıcı yorumları gerekse ürünler hakkında yaptığımız araştırmalar bizleri hep en doğru ürünü bulmaya, hiç durmadan araştırmaya itti. Yapılan reklamlar bu tip ürün satışlarını her ne kadar artırdıysa da belirli bir süre sonunda kullanıcı memnuniyetsizliği ve ürünlerin başarısızlıkları hemen ortaya çıktı. Bu arada NuSlimm350 ve NuSlimm500 birden ortaya çıkmadı. Zaten bu iki ürün tarafımızdan test edilmeye ve gönüllü sağlık personelleri tarafından denenmeye başlanmıştı. İçeriğinde sibutramin olmaması ve içeriği oluşturan bitkilerin tengda ve lidayı oluşturan bitkilerin bir harmanını oluşturması bizim için süper bir durumdu. Ben yıllardırdır yaptığım araştırmalarda beni böylesine heyecanlandıran bir ürün daha görmedim. Kesinlikle zayıflama ürünleri içerisinde Number One yani bir numara olacağına inanıyorum ve biliyorum. Sibutramin içermeyen bu ürün gerçekten sağlıklı zayıflama konusunda bir numara olacağı gibi içindeki bitkiler de cildiniz içinde mükemmel etki yapacak. NuSlimm350 ve NuSlimm500 zayıflamadaki son ve kalıcı ürün olacak. Herkese hayırlı olsun...

1Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı

30/04/09kilo75 :uzgun 07/05/09kilo75 :uzgun 14/05/2009kilo72
21/05/09kilo72 

mi?