Mimoza her zamanki formuyla ve bilgi birikimiyle çok yakında sizlerin yanında olacak.
Mimoza her zamanki formuyla ve bilgi birikimiyle çok yakında sizlerin yanında olacak.
Kaybolmadım bak artık hep burdayım..![]()
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
Ama sen gerçekten harikasın..
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
Merhabalar;
Sizlerde biliyorsunuz ki kilo verme süreci zorlu bir mücadele. Sonrası ise yani koruma devresi ise bence daha zorlu bir dönem. Alışkanlıklarımızı değiştiriyoruz ama sonrasında da bunları aynen devam ettirebilmek önemli. Burada çok insan kilo verdi maalesef ki dikkat etmedikleri için belki eskiye oranla daha fazla kilo artışı oldu vücutlarında. Zayıflayınca herşey bitmiyor yani. Elbette ki hayatımın bazı dönemlerinde bende davetlere katılıyorum. Ailemle güzel bir akşam yemeği yiyorum. Bunun püf noktası bunun sürekli olmaması işte. Bugün kızartma yiyorsam yarın lahmacun yememeliyim. Bu kaçamak belki ayda 1. Ve artı yediğim saatte benim için çok önemli. Saat 19' dan sonra genellikle ağzıma birşey koymuyorum. Kilo korumamı bu şekilde devam ettiriyorum..
Sevgilerimle.. ( Bu arada günlüğümü çok özlemişim.![]()