+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 173 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 53 103 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 1727
Ağaç Şeklinde Aç28Beğeni

Konu: Mimoza Külkediliğinden PRENSESLİĞE..

pıtır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: BOSHWER'İN LİDA GÜNLÜĞÜ

Evet canım dün çok güzel geçmiş. Spor var, bol su var, az yemişsin.. Daha ne olsun değil mi?..
    Başarın daim olsun Boshwercim..
    Boy:1.65 Yaş:27
    Not: İlaçsız zayıflıyorum..

Başlangıç kilo_ 100 .....23 Eylül - 98.100 .....2 Ekim -95.900 .....9 Ekim -94.700 .....
    16 Ekim -93.300 .....23 Ekim -92.600 ....30 Ekim - +300= 92.900 :k06 ...
    28 Kasım= 90.600... 23 Aralık= 89.700... 05 Ocak= 88.00...

Gündüz gözüyle söylenmeyecek masallar söylemişiz .
    Sabaha çıkmayacak sözler vermişiz meğer .
    Bir hayal kuşunun kanatlarında adını rüzgara yazmışız meğer .
    Şimdi arıyorum ... Bulamıyorum .
    İçimde sakladığım o masalları kimseye anlatamıyorum ...

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Günaydın canım nerdesin nerelerdesin kimlerlesin dün gece gelmemişsin. Yoksa bir kaçamak mı yaptın :hihi

Bülbül, öter cıvıl cıvıl şen şakrak.
    Sular akar yüreğimde şırıl şırıl.
    Gün olur çağlar gönlümde cıvıltılarla;
    Gün olur durgun, sakin, sessiz.
    Ne o, dudağın uçuklamış?
    Yazık üzüldüm.
    Soluk benzin, kabuğuna çekilmiş salyangozluğunla ne o?
    Olur mu canım, olur mu?
    Bırak tutsaklığı, kır zincirleri, cıvılda.
    Büzülme kabuğuna, aç kanatlarını, pır et!
    Bahar geldi dağa taşa;
    Kurda kuşa bahar geldi; bak kelebeğe, arıya.
    Çiçekler açtı, ıtırları çevrede.
    Uç güzel kuşum, cıvıldayarak uç.

MICIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

canım pozitif enerjine bayılıyorum hep okuyorum günlüğünü ama yazmak bugüne miş kısmet başarılarının devam etmesini temenni ederim.

merhaba boshwer :flover sorular bölümündeki mesajından sonra günlüğünün açılacağı günü merakla bekliyor olduğumu söylemeden geçemeyeceğim .ayrıca çok iyi hatırlıyorum nickine bayıldığımı söylemiştim sana önceden . aramıza hoşgeldin canım. ben yokken gelmişsin onun için sana gecikmeli olarak hoşgeldin diyorum.günlüğünü baştan sona kadar okudum :hihi Hz. Mevlana'ya duymuş olduğun muhabbet beni sana mıknatıs gibi çekti.aramıza senin gibi arkadaşların katılması da son derece mutlu etti. günlük yeme ve spor düzeninini çok takdir ettim.başarı ;senin gibi azimli, ve kararlı bir insan için kaçınılmaz gözüküyor. inşallah en kısa zamanda sıkıntısız bir şekilde amacına ulaşırsın.bizler yardım ve destek için her zaman buradayız canımm.aramıza tekrar hoşgeldin diyorum. görüşmek üzere kolay gelsin :bye (bu arada sitede 1000 ci mesajımı sana yazmış oldum :hihi )

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Alıntı pıtır Nickli Üyeden Alıntı
    Evet canım dün çok güzel geçmiş. Spor var, bol su var, az yemişsin.. Daha ne olsun değil mi?..
    Başarın daim olsun Boshwercim..
    Evet Pıtırcığım
    Her günümüz böyle geçsin inşallah.Haklısın canım spor var,bol su var,az yedim ama birşeyi unutmuşsun canım.
    Sizler varsınız,destek var,doping var.Bundan başka daha ne istenebilir ki.Geriye birşey kalıyor oda KİLO VERMEK..Hep beraber başarmak dileğiyle.. :inlove
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    148

Alıntı han-yes Nickli Üyeden Alıntı
    Günaydın canım nerdesin nerelerdesin kimlerlesin dün gece gelmemişsin. Yoksa bir kaçamak mı yaptın :hihi

Bülbül, öter cıvıl cıvıl şen şakrak.
    Sular akar yüreğimde şırıl şırıl.
    Gün olur çağlar gönlümde cıvıltılarla;
    Gün olur durgun, sakin, sessiz.
    Ne o, dudağın uçuklamış?
    Yazık üzüldüm.
    Soluk benzin, kabuğuna çekilmiş salyangozluğunla ne o?
    Olur mu canım, olur mu?
    Bırak tutsaklığı, kır zincirleri, cıvılda.
    Büzülme kabuğuna, aç kanatlarını, pır et!
    Bahar geldi dağa taşa;
    Kurda kuşa bahar geldi; bak kelebeğe, arıya.
    Çiçekler açtı, ıtırları çevrede.
    Uç güzel kuşum, cıvıldayarak uç.

İyi akşamlar Han-yescim.Hiç kaçamak yakışır mı bize?Kilom senin kilon kadar olana kadar kaçamaksız yola devam.En kısa zamanda senin kilona incem.Bekle beni.Kararlıyım.Tam gaz ilerliyorum.Dün regl dönemi sebebiyle birazcık rahatsızdım canım.Durmak yok yola devam canım.. :inlove
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    148

Alıntı MICIR Nickli Üyeden Alıntı
    canım pozitif enerjine bayılıyorum hep okuyorum günlüğünü ama yazmak bugüne miş kısmet başarılarının devam etmesini temenni ederim.
    Mıcırım hoşgeldin canım.İyi dileklerin beni çok mutlu etti.Çok teşekkür ederim canım.Başarılarımız hep beraber devam etsin.Moralini hep yüksek tut.Kilolar çatır çatır gitsin.Birbirimize her şekilde örnek olalım ve bütün herkese.Ki bu site herkese örnek olsun.Ve hakettiği yerde olmaya aynen devam etsin.. :inlove :teslim

Beğenildi
    148

Alıntı elif2 Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba boshwer :flover sorular bölümündeki mesajından sonra günlüğünün açılacağı günü merakla bekliyor olduğumu söylemeden geçemeyeceğim .ayrıca çok iyi hatırlıyorum nickine bayıldığımı söylemiştim sana önceden . aramıza hoşgeldin canım. ben yokken gelmişsin onun için sana gecikmeli olarak hoşgeldin diyorum.günlüğünü baştan sona kadar okudum :hihi Hz. Mevlana'ya duymuş olduğun muhabbet beni sana mıknatıs gibi çekti.aramıza senin gibi arkadaşların katılması da son derece mutlu etti. günlük yeme ve spor düzeninini çok takdir ettim.başarı ;senin gibi azimli, ve kararlı bir insan için kaçınılmaz gözüküyor. inşallah en kısa zamanda sıkıntısız bir şekilde amacına ulaşırsın.bizler yardım ve destek için her zaman buradayız canımm.aramıza tekrar hoşgeldin diyorum. görüşmek üzere kolay gelsin :bye (bu arada sitede 1000 ci mesajımı sana yazmış oldum :hihi )

Merhaba canım.Öncelikle seni ayakta alkışlıyorum.Azmin,iraden,sabrın ve sonunda aldığın başarı.Seni kutluyorum canım.Çok hoşbuldum tatlım.Burada aranızda olmaktan ve sizin gibi deneyimli insanların bilgilerinden yararlanmaktan onur duyuyorum.Geç olsunda güç olmasın canım.Geç gelsende günlüğümü şenlendirmen yeter.
    Ve Hz.Mevlana..
    Böyle mübarek alimlerin isimleri ağzımıza yakışır mı bilmem ama ben onu çok seviyorum.Ve gururla Mevlana torunuyum diyorum.Bi iznillah oda beni torunu olrak görüyordur inşallah..
    Bana destek olacağınızdan hiç kuşkum yok.Hep şanslıyım diyorum.1000.mesajın banaymış :hihi :hug
    görüşmek dileğiyle tatlım.. :inlove

Beğenildi
    148

Sevgili günlüğüm ve çok değerli arkadaşlarım:
    Bu site bilgi dolu olmasından dolayı çoğunlukla çare arayan şans eseri bu siteye uğruyor.Kimileri kararsız lidaya başlamaktan,korkuyor.Kimileri çoktan başlamış ve başarmış.Kimileri ise yerinde saymaya ve herbirşeyi yarına ertelemeye devam ediyor.
    Canım arkadaşlarım inanın sadece ben kilo versem bu beni mutlu etmez.Ben bencil bir insan değilim asla da olmucam.Ben diye birşey yok biz varız.Ben kimim ki enaniyet duygusuna kapılayım.O RABBki alemleri yarattı.Yüce kitabı KURAN-I KERİMin ayetlerinde kendinden bahsederken bile BİZ(ben kelimesi asla yoktur dikkat edin!) derken ben neyimki bencilliğime bürüneyim.Ben hepimizin iyiliğini mutluluğunu istiyorum.Lütfen beraber desteklerimizle bu kilolardan kurtulalım.Ve bunun için gayret edelim.Çalışalım,çalışmadan gayret etmeden hiçbirşey olmuyor.Aç kalmadan,spor yapmadan ve su içmeden de bu kilolar verilmiyor.Bunun yanında manevi gıda yani DUA.Kimse kendini kandırmasın daha fazla.İnsan beynine,vucuduna emir verebilecek yapıda.Daha nereye kadar ertelemeyi düşünüyorsun?Yada nereye kadar beynini kandırmayı?Yeryüzünde insandan iradelisi yok.İnsandan akıllısı yok.Herkese eşit irade,eşit akıl verilmişken neden sen bu eşitliği kullanmayıp hep yenilen,hep üzülen tarafı seçiyorsun?Yada daha ne kadar üzülmek istiyorsun?Ara sıra diyetler yapıp hep şişman kalacağına,tam bir diyet yap adam gibi yap ve hayatın boyunca mutlu,sağlıklı,huzurla kal.Lütfen artık erteleme!Şuandan itibaren sevdiklerine ve kendine acı çektirmeyi bırak!
    Ve lida kullanmaktan korkan insanlar!
    Aklınızı kullanın.Siz saf değilsiniz.Bazı insanların oyunlarına gelmeyin.Araştır.Asla bilgisi olmadığın bir şeyi de kullanma.!Öyle zeki ol ki kimsenin seni kullanmasına izin verme.
    SEN FİGÜRAN değil,Yeryüzünün en değerli varlığı İNSAN sın.
    Artık aç gözlerini.!
    Bugünde kaçamaksız bir günümü sonlandırıyorum.Sabah karın ağrılarımla uyandım.Ve dedim ki :nefsim sana asla yenilmicem!Sen bugün çok iyisin karnında sadece bir sızı var.Kalk ve sporuna git.Evet karnım ağrıya ağrıya gittim sporuma ve hiç aklıma bile getirmeden ağrımı 3 saat sporumu yaptım geldim.Huzurluyum.Asla isteklerime yenilmicem.
    Aynı saatte lida aldım yarım lt SOĞUK su.Soğuk ibaresini lütfen atlamayın.
    Kahvaltıda sütümü içtim 1 bardak
    13:00 te bir gevrek,1 kayısı
    16:00 5 kasık bulgur pilavı,3 kaşık yoğurt,salata
    Yemekten önce su içmeyi ve kalkar kalkmaz yeşil çay içmeyi unutmayın.
    Gün boyu su alımı en az 3 lt.
    Başım dik günlüğüm.Şu güne kadar hiç bir yanlışım olmadı.Ne aileme ne çevreme ne dostlarıma ne kendime ne de sana..
    Bu işe karar verdim dönmemek üzere..
    Kendinizi seviyorsanız lütfen başladığınız işi bitirin.Yarıyolda kalmayın.. :inlove :inlove :inlove

HOOOOPPPPP BEN GELDİM :999
    İyi akşamlar canım bak bugün bu saatte ben burdayım. Akşamları nete girmem zor oluyor. Bugün bir fırsatını buldum ve sizlerin yanına geldim. Tatlım benim maşallah çok güzel gidiyorsun. Benim kiloma gelmekmi hayır benim kilomun dahada aşağısında olacaksın bundan eminim. Senin azmini ve başarını kutluyorum ve sen zayıfla kutlamaya konya ya gelirim. Bu arada regl olmuşsun. Dediğimi uyguluyormusun? Gelişmelerden haberim olsun . Bugün yine benim için mutlu bir gündü. Sabah mutlu kalktım ve günümüde mutlu bir şekilde şükürler olsun bitireceğim. Benim için hayat bu saatten sonra başlıyor. Genelde gecekuşuyumdur. Herkesi uyuturum ve çatıya çıkarım müziğimi açar ve kitabımı okurum bugünde hava o kadar güzelki mis gibi kokuyor. Buu havayı değerlendirmem lazım.
    Gökyüzü berrak, yıldızlar dans ediyor. Bu dansa seninde eşlik etmeni isterim. İyiki aramıza geldin tatlım enerjin okadar güzelki maşallah deyimde nazar değmeyeyim. Kendine iyi bak canım. Yolunda başarılar. :12

+ Konu Cevaplama Paneli