+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 173 Sayfa var 1 2 3 11 51 101 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 1727
Ağaç Şeklinde Aç28Beğeni

Konu: Mimoza Külkediliğinden PRENSESLİĞE..

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Mimoza Külkediliğinden PRENSESLİĞE..

Mesajım: "merhaba ben mimoza, özel bir dersanede matematik öğretmeniyim. Sitenizi takip ediyorum polikistik over hastasıyım tek problemin kilo oldugunu soyledıler hormonlar temız.baskada problemım yok benım lıdayı kullanmamda bır sakınca varmı eger sakınca yoksa gunde ne kadar almalıyım beslenmem nasıl olmalı eger zahmet olmazsa benı bilgilendirebilir misiniz sımdıden tesekkür ederım iyi günler"

Lida kullanmaya başlayalı çok oldu ama biz senin günlüğünü boşverdik galiba Boshwer. Bu mesajı bana gönderdiğinde 23 Mayısmış tarih. Neyse aradan geçen bu zamanı sen burada uzun uzun anlatırsın artık.

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Re: BOSHWER'İN LİDA GÜNLÜĞÜ

merhaba herkese..
    Benden desteklerini asla esirgemeyen nadide insan CANKECAN..
    Rabbe inanıp güvedikten sonra yapılmayacak hiçbir şey yok bu dünyada.49 kilodayken regl dönemlerim düzensiz olmaya başladı.annemle paylaştım durumumu.oda her genç kızın yaşayacagı şeyler oldugunu yanlız biz yinede emin olalım diyerek teyzemin eltisine yani prof kadın doğum uzmanına götürdü.teyzemin eltisi yani prof hanım bana kadın doğum hapı verdi.bununla düzelirsin dedi.kullanmaya başladım..hızlı bir kilo artışı bunun önüne geçemiyorum.bi süre sonra dayandı kiloo 89 a.yeter dedim kendine çeki düzen ver nereye kadar kilo.hayatımı gözden geçirdim sporumu yapıyorum bu artı.suyumu içiyorum buda artı.tek problem KADIN DOGUM HAPLARI.hepsini çöpe attım
    dua ettim her gün:RABBİM bana yardım et önüme öyle insanlar çıkarki hayırlı bir şekilde kilo vermemi nasip eyle.ve birgün spor yaparken arkadaşımın lida kullandığını öğrendim.güzel bir şekilde kilo vermiş.pcden araştırırken bu güzel siteyi buldum.araştırma yaptım günlerce.içersem bana ne gibi faydası ne gibi zararı olur.içmezsem bana ne gibi zararı ne gibi faydası olur.düşündüm ve içtiğim zamanki faydalar daha ağır bastı.yapmam gereken benim çok değerli bir yol göstericiye ihtiyacım vardı.öyle biri olmalıki bu yolda benim göremediğim yoldaki çukurları o göstersin.ve RABBİM bana cankecan'ı karşıma çıkardı.Hiç yüksünmeden aklıma gelen bütün soruları ona sordum.Her defasında tatminkar cevaplar aldım.ve inandığım üzere yaşadım.gayret ettim.herşeyden önemlisi dua ettim RABBim de bana yardm etti.
    ve inanın sabah kalkınca düşündüğüm şeyler şunlardı:
    Değişmeye istekliyim..kendimi seviyorum,seviliyorum..güçlüyüm,güvendeyim..g eçmişi bırakıyorum..geleceği bırakıyorum..şuanda yaşıyorum..değerliyim..her konuda başarılıyım..ben güçlü,sevgi dolu,huzurlu ve mutluyum..sahip olduğum zenginlikler her gecen gün ve geceyle artıyor..çok sağlıklı ve şifadayım..başkalarından karşılık beklemeden onlara hizmet vermeyi amaçlıyorum..başarılı insan insanlığa yardım eder..bende yardım ediyorum işte bunun için ALLAHa şükrediyorum..
    zihin her zaman huzurlu olmalı.huzurlu olabilmesi içinde sürekli olumlu şeyler düşünmeli.inanarak ve hissederek söylersen bilinçaltı bunları gercekleştirmeye başlar zamanla..
    lidaya başlamadan önce iyi araştırdım ki geriye baktığımda keşke diyebileceğim birşey olmasın..hayatımda keşkelerim cok azdır bu yüzden.ve lidaya başladım.ilk ay 10 kilo 900 gram verdim..ve 6 gün oldu 2.kutuma başlayalı.89la başlayan hikayem 1 ay sonra 78e indi.şuan 78 kiloyum.boyum 164 ama ben ölçüyorum 161 doktor ölçüyor 164 anlamadım gitti
    özel bilgilerim ise adım Mimoza,24 yaşındayım,özel bir dersanede öğretmenim.mevlana diyarından MEVLANA TORUNUyum..fazla söze ne hacet RABBİM yar ve yardımcımız olsun..
    Size söyleyeceğim nacizane tek sey:hayatınızdaki fırsatları son fırsatınızmış gibi iyi değerledirin..ALLAH bizi seviyorki lidadan tengdadan bu siteden haberimiz var..ya sağlığıyla mucadele eden bir çareeee diye kilo vermek isteyipte hiçbir fırsatı olmayan insanlar.inanın bu fırsatı iyi değerlendirin.size verilmiş SON FIRSATı iyi değerlendirin..KALIN SAĞLICAKLA.. :bye
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    148

Alıntı han-yes Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba Mimoza ailemize hoşgeldin. Evet geçmişe boşverip geleceği düşünmeden sadece ait olduğumuz günü yaşamamız gerekiyor. Her zaman şu düşünceyi savunurum ve elimden geldiği kadarda uymaya çalışırım. Hayat birgün oda bugündür. Bugünü ne kadar güzel yaşayabiliyorsan o kadar değerlisindir. Sadece kendin için yaşayacaksın ve mutlu olacaksın. Ben Konya'yı çok iyi bilirim. Meram yeni yolda arkadaşım oturuyor artık arkadaş değil kardeş gibiyizdir. Bu arada seni yürekten tebrik ederim azimle yola başlamışsın kararlısın ve başaracaksın. Bizim isteyipte başaramadığımız hiçbir şey yoktur. İnsanoğlu çok güçlüdür. Eğer regl düzensizliğin devam ediyorsa onun içinde sana denenmiş ve kesinlikle başarı göstermiş bitki karışımı önerebilirim. Ayrıca mesleğin çok güzel.
    Bu arada bir sıkıntın olursa herzaman yanındayız unutma. Kendine iyi bak. Tekrardan hoşgeldin.
    kendine bir çizelge yap. :bye

Teşekkür ederim canım.Konya'yı bilen birisiyle karşılaşmak çok mutlu etti beni.Haklısın canım biz insanlar yeterki isteyelim birşeyler herşeyin üstesinden geliriz.ALLAH'ın yarattığı en yüce varlık insan olduğuna göre aklımızı kullanalım demi canım.ayrıca regl düzensizliği için kesinlikle ihtiyacım var.zahmet olmazsa bana bilgi verirmisin.mesleğim hakkındaki düşüncen içinde cok teşekkür ederim.hemen bi çizelge yapmalıyım.Desteğin için sonsuz teşekkürler.Sık sık başını ağrıtırım canım :bye
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    148

Alıntı Pırıl Nickli Üyeden Alıntı
    Hoşgeldinn, lida ile 1 ayda çok güzel kilo vermişsiniz, sizi tebrik ederimm, han-yese katılıyorumm kesinlikle başarıcaksınn, bugün değil yarın değil günü yaşamak konusunda çok haklısınn..

Tesekkür ederimm canım.bende sizi tebrik ediyorum çünkü sizde çok güzel ilerliyorsunuz.hepimiz el ele bugünü yaşıcaz.destek olucaz.yılmıcaz.başarıcaz canım..

b.cicek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

HOŞGELDİN BOSHWER BU SİTE VE BURDAKİ İNSANLAR GERCEKTEN HARİKA ONLARLA TANIŞTIGIM İÇİN BENDE KENDİMİ SEVİLEN KULLARDAN SAYIYORUM BİR SÜREDİR UZAK KALASAMDA HEP DESTEKLER BANA ŞİMDİ SENDE ARAMIZA KATILDIN NE GÜZELLL

boy:1.70
    BAŞLANGI:28.O4.2009:95
    ilk beş kilo lidasız
    Lida Başlangıç:17.05.2009:90
    24.05.2009:87.5
    30.05.2009:85
    10.06.2009:82.5
    28.06.2009:78.5
    13.06.2009:76
    21.06.2009:75
    29.06.2009:73
    araya bir çok olay hastalık girdi ama.. yinede
    25.08.2009:69
    BU SEFER SONA KADAR DEVAM

Beğenildi
    148

iyi aksamlar günlüğüm ve degerlı arkadaslarım:
    bugun gayet guzeldı.
    sabah 6.30 da kalkıp sporuma gıttım.spor yapmadan once yesıl cay tuketıyorum.kesınlıkle cok asırı derecede ter atmama sebep oluyor.
    ılk gunden berı lıdamı kesınlıkle 7.30 da alıyorum.yanı spora ara verıp alıyorum.ve saat 8.30a kadar spor yapıp evıme dönüyorum.güzel bir duş sonrası kahvaltım.yumurtam asla eksik olmaz.1dilim kepek ekmeğim ve yanında taze sebzelerım(domates,salatalık,marul,taze nane, ws)
    ve hemen dersaneye giderim.orda bol su.ben lida kullanmaya baslayalı 2.kutunun 7.hapındayım.ve agzıma siyah cay,kola,pasta turu,beyaz un,cıkolata,cerez yabancı eleman saydıgım seylerden asla yemedım karpuz bıle.ınanın meyva bıle bana kacamak yapıyormusum gıbı gelıyor.saat 16 da 8 yemek kasıgı sebze yemegım salatam yogurdum.
    gece uyuyana kadar aynı peryot devam ediyor.
    en az 3 lt su.fena halde ter atıyorum.bugunde kacamaksız bır gune elveda dıyorum.. :inlove

Beğenildi
    148

Alıntı gülşen Nickli Üyeden Alıntı
    günaydııııııın hoş geldin aramıza ben deniz sitenin en başarısız üyelerinden gülşen bi türlübaşarılı olmadığımdan millete bitkinlık geldi. :drink ne güzel özetledim kendimi :drink

hosgeldın gunlugume sefalar getırdın sevgılı gülşencim:
    bende Mimoza senı tanıdıgıma cok memnun oldum canım.en basarısız dıyerek kendıne haksızlık etme.sebebını bılmıyorum ama ınan kılo veremedıgının mutlka bır sebebı var.ya ınsanın kendısınde yada vucudundan kaynaklanan bı problem canım.bu problemı cozmedıgın surecede sonuca kolay ulasamazsın.bazı bünyelerde varki bi zaman sonra randuman alıyor.Rabbim yardımcın olsun canım.o ol dedimi hersey olur.sadece dua etki muhakkak ediyorsundur.RABBİM NE OLUR BİZE SAGLIKLI HAYIRLI Bİ SEKILDE IDEAL KILOMUZA ULASMAYI NASIP ET.AMİNNNNN.

Beğenildi
    148

Alıntı papi Nickli Üyeden Alıntı
    Hoşgeldin boshver.Kilo verme mücadelende yanında olduğumuzu unutma.çok çok kolay gelsın..

Asıl sen hosgeldin papicim.Günlüğümü ve beni mutlu ettin.İnsanın bazı şeylerde yenilmesinin tek sebebide yanlız olmasıdır.Yanlız olmadığını farkedince gözlerinin içi güler.ve tek yalansız gülüşte sadece gözlerdedir.Bana destek olduğunuzu görünce inan papicim gözlerimin içi güldü.çok teşekkürler canım.İnşallah bu zayıflama sınavından hepimiz 100 üzerinden 100 alaraK CANKECAN beydende onur belgesi alarak geçeriz..bu sınavda hepimize başarılar..(öğretmen olduğumu çok mu belli ettim :hihi )..

Beğenildi
    148

İyi geceler günlüğüm ve aynı amaç için burada bulunan sevgili arkadaşlarım:
    Bugün gözlerimi açar açmaz eşofmanlarımı giyip kendimi dışarı attım.Canım sporum seninle rahatlıyorum sadece.Son zamanlarda beni en çok mutlu eden şey vucudumdan ter atmak Bir insan bir şeye karar verdi mi kesinlikle o şeyi yapıyor.Hayatı dünyası herşeyi o amaç üzerine kurulu oluyor.Yeter ki insan varacağı yeri bilsin.bütün insanlar kenara çekilip büyük bir samimiyetle o kişiyi kutlayarak ona yol veriyorlar.Bir şeyi başarmanın gururu var herşeyden önce üzerinde.Ve seninle gurur duyacak bir ailen.Benim çocuğum herşeyi başarıyor diyen bir ailen..bu yola hepimiz baş koyduk.bir küçük kaçamak seni neden 1 hafta üzsün.DÜŞÜN bir anlık bir mutluluk.sadece ağızda aldığın saniyelik bir tat.ve bu tat için sana yapışan yağ kütlesi.ve mutsuzluk..Belki bu yağ kütlesi ölüme yol açıyor.Belki de bir yuvayı yıkıyor.Belki de belki de..Bu belkilerle hayat yürümüyor.Hepimiz DUR lafını çoktan haketmedik mi.Peki neden hala devam ediyorsun yemeye ve bir anlık tatlara.Bakın MEVLANA ne diyor:
    MESNEVİ BAHÇESİNDEN..
    Ey yağlı ballı yemekler ve nefis gıdalar görüp imrenen!Kalk helaya gitte,onların akibetini orada gör!
    Pisliğe deki:Senin o güzelliğin,tabak içindeki zevk ü letafetin ve güzel kokun nerede?
    Cevaben der ki:O saydığın seyler gonca idi.Ben de kurulmuş bir tuzaktım.Sen gelip o tuzağa düşünce,gonca eridi,soldu ve curufa döndü..
    İşte böyle canlarım.bugün başaralım bu işi,elele.erteleme yarına.Biz kaleye almıyorsak bu olanları bize emanet olarak verilen bu ayakların bu kiloyu çekmesinin ne hakkı var?? sorarım size..
    sabah 7.30 lida
    9.00 süt
    13.00 7 tane fındık
    17:00 5 kaşık bulgur pilavı,yoğurt,salata.
    inadına yemicem.inadına 3 saat sporumu yapıcam ve inadına en az 3 lt suyumu içecem..
    peygamber efendimiz 2 günde bir sadece 1 tane hurma yermiş.Onun vucudu dayanıyorsa;Benim yediklerim bana çok bile!.
    Hiç kaçamaksız bir günü daha geride bırakıyorum.Zafer yine benim.Ben yine başarılıyım...
    İÇİM YİNE RAHAT VE RAHAT RAHAT UYUYABİLİRİM..

gençanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    43

gercekten 2 sayfalık gunlugunu cok buyuk keyıfle okudum aramıza hoşgeldın canım senı bu ıkı sayfa yeterınce sevmeme yettı aynı düşüncede aynı duygularda ınsanlarla boyle bıryerde birleştıgımız için cooook mutluyum
    boy:178
    20 nısan baslangıç:119.500gr
    27 mayıs tengdaile:110.700gr
    eylul 2.kutu tengda:106.400gr
    24ekımNUROZ18:96.400GR
    25KASIM?
    HEDEFIM 25 KASIMDA 88İ GORMEK YILBASINDA 79 U GORMEK BAKALIM HAYAL GIBI GELIYOR AMA MUCIZEDE DEGIL HERŞEY BENIM ELIMDE

+ Konu Cevaplama Paneli