+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 62 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 53 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 614
Ağaç Şeklinde Aç9Beğeni

Konu: Ereneray' ın NuSlimm350 Günlüğü

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Re: ERENERAY'IN NUSLİMM500 GÜNLÜĞÜ

MERHABALAR BENİM GÜZEL VE TATLI DİLLİ AİLEM.ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR BİRAZ KENDİMİ TOPLADIM VE HEMEN YANINIZA GELDİM.UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORUM.ANTİBİYOTİK KULLANMAYA DEVAM ETTİĞİM İÇİN NUSLİMM KULLANAMIYORUM AMA YEMEME İÇMEME DİKKAT EDİYORUM.AMELİYATLI OLDUĞUM İÇİN ABUR CUBUR YASAK SADECE ÇORBA SU VE SIVI HERŞEY SERBEST.NEYSE CANIM BU ARADA BİRAZ FORMA GİRERİM :hihi ANTİBİYOTİK BİTİNCE VE HASTALIĞIM GECİNCE YOLA DEVAM EDECEĞİM.HEPİNİZİ ÇOKKK SEVİYORUM.TEKRAR GİDİP YATMAK ZORUNDAYIM.HEPİNİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM VE ÇOKK TEŞEKKÜR EDİYORUM. :teşekkürler :bye

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

RABBİM acil şifalar versin inşallah..Şuanda zayıflamak ilk hedefin değil,sıhhatini yerine getirmen ilk hedefin olsun..Önce sağlam harç dök ki ilerde yıkılma hissi okadar zor olsun..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Sevgili Ereneray herşeyde bir hayır vardır. Onun için hiçbir şeye üzülmeye gerek yok. Bu rahatsızlığın belki senin kilo vermene sebep olacak zaten bu şekilde beslenirsen olacakta. Önemli olan sağlığına bir an önce kavuşman. Aramızdan ayrılma daha işimiz bitmedi verilecek kilolar var.

Beğenildi
    441

iyi akşamlar ben geldim :999 ama rahatsızlığım halen devam ediyor.yataktan artık yavaş yavaş kalkıyorum.günlüğüme uğrayan ve bana destek veren beni kötü günümde unutmayan BM aileme çok teşekür.sizin desteğinizle ve allah'ın izniyle ayağa kalktım.zor bir dönem geçiriyorum.antibiyotiğe devam ediyorum.cankacan beye teşekür ediyorum.dediği gibi kilo vermişim :57 şu anda 71 kiloyum.bakalım vermeye devam edebilecekmiyim.nuslimm alamıyorum.hapsız devam hepinize kuçak dolusu sevgiler ve öpücükler

BM AİLEM SAĞLIĞINIZA ÇOK DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BAYYY

:bye

Beğenildi
    441

UNUTMADAN NUSLİMM ALAMASAMDA BUGÜNKÜ YEDİKLERİMİ YAZAYIM.SABAH 1 DİLİM EKMEK,1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA,YEŞİL ZEYTİN VE BİR TATLI KAŞIĞI BAL BİRAZDA KREM PEYNİR.BİRAZ FAZLA KAÇIRDIM AMA HASTAYIM.ARKASINDAN ANTİBİYOTİK,AĞRI KESİCİ.6 BARDAK SU SAAT 15:00 1 TABAK ÇORBA 1 BARDAK AÇIK ÇAY VE BİSKÜVÜ BİLİYORUM ÇOK KIZACAKSINIZ AMA NAPIYIM DAYANAMADIM.AKŞAM18:30 1 TABAK PIRASA VE 1 TABAK KURU FASULYE SUYA DEVAM 4 BARDAK İÇTİM VE SAAT21:30 2 TANE ELMA VE SUYA DEVAM İYİ GECELER.LÜTFENN ÇOK KIZMAYIN ABUR CUBUR VAR BIRAKMAYA ÇALIŞIYORUM.

KÜÇÜKLER HATA YAPAR BÜYÜKLER AFFEDER.AFFINIZA SIĞINIYORUM. :flover

Beğenildi
    441

merhaba günlüğüm nuslimm daha kullanamıyorum.yinede günlüğüme yazmak istedim.biraz iyi olunca gelip sana içimi döküyorum.zaten fazla birşey yemem yasak.dün kahvaltıda biraz melemen bir dilim kepekli ekmek 1 bardak çok açık ve şekersiz çay bir kaşık bal yedim.öğlen yemeğimden önce 6 bardak su içtim bir bardakta kayısı erik karışımından olan kompostu içtim.arkasından ağrı kesiciler aldım.2 dilim çikolata yedim.saat 17:30 da 2 tabak şehriye çorsası bir tabak etli bamya 1 dilim börek ve 2 kaşık etli pilav yedim.akşam sadece meyve ve su içtim günü bitirdim.

Beğenildi
    441

bugün sabah ağrıyla uyandım.allah'ım sabır ver artık ağrılara dayanamıyorum.sabah aç karnına 1 bardak su içtim.kahvaltıda biraz patetes kızartması yedim.normalde yasak ama dayanamadım.1 bardak açık ve şekersiz çay 1 tatlı kaşığı bal yedim.4 bardak su içtim.1 bardak kompostu içtim.ağrı kesici aldım.şimdi tekrar gidip yatmak zorundayım.hepinizin dualarını bekliyorum.evde 2 çocuk varken yatmak çok zor :bye

şu anda 71 kiloyla ve nuslimm siz yola devam ediyorum.

Super Moderator NuSlimm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı
    bugün sabah ağrıyla uyandım.allah'ım sabır ver artık ağrılara dayanamıyorum.sabah aç karnına 1 bardak su içtim.kahvaltıda biraz patetes kızartması yedim.normalde yasak ama dayanamadım.1 bardak açık ve şekersiz çay 1 tatlı kaşığı bal yedim.4 bardak su içtim.1 bardak kompostu içtim.ağrı kesici aldım.şimdi tekrar gidip yatmak zorundayım.hepinizin dualarını bekliyorum.evde 2 çocuk varken yatmak çok zor :bye

şu anda 71 kiloyla ve nuslimm siz yola devam ediyorum.
    Dermansız derdimiz olmasın,iyileşme süreci bu,hepsi geçicek inşallah kısa zamanda merak etme sen,aciilll şifalarrr,öpüyorum çoook :bye
    "Ne şekilde olursa olsun zayıflayayım " derken , "SAĞLIKLA" kelimesini mutlaka söylemeliyiz....

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Yeniden başlayabilmek için acıyı bağrına bas!!Soğuklara karşı duran cılız başak filizinin, yağmurla, karla, kavurucu güneşle yaptığı acılı dansla altın renkli bir buğday tanesine dönüşmesini düşün..Elbet bu günler geçecek..Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır..Her kolaylıkla beraber bir zorluk..Dayan arkadaşım sadece sabır..Acil şifalar diliyorum RABBİM'den.. :k07 :bye
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    441

merhaba nuslimm ve boscwer çok teşekür ediyorum.desteğiniz için sayenizde yavaş yavaş değil hızlı hızlı iyileşiyorum.kendimi iyi hissettiğim an hemen bilgisayarın başına geçiyorum.benim bir ailemsiniz ve sizleri özlüyorum.bugün kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği omlet ve 2 bardak açık şakersiz çay içtim.muslimm kullanamıyorum.1 baradak kompostu içti

m.4 bardak su içtim şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum.kucak dolusu sevgiler :bye

71 kiloyla yola devam ediyorum

+ Konu Cevaplama Paneli