+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 62 Sayfa var 1 2 3 11 51 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 614
Ağaç Şeklinde Aç9Beğeni

Konu: Ereneray' ın NuSlimm350 Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Ereneray' ın NuSlimm350 Günlüğü

Sevgili Ereneray NuSlimm500 mucizesini sende de göreceğiz. Kullanıcıların günlükleri birbirlerine örnek olmalı. Bu gün telefonla beni arayan bir kullanıcımız buradaki günlükleri okuyunca ben biraz fazla yiyorum galiba diye itirafta bulundu. Günlükler bu yüzden çok önemli. İyi bir günlük iyi bir zayıflamaya işarettir. Günlüğün bir bilgi dağarcığı gibi olmalı ve insanlara örnek olmalı. Bizlerde sizin günlüklerinizi örnek olarak gösterebilmeliyiz. Sende kendini anlat ki arkadaşlar ziyaretine gelmeye başlasınlar. Sana bu savaşında başarılar diliyorum.

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Re: ERENERAY'IN NUSLİMM500 GÜNLÜĞÜ

Günlüğün yepyeni bir sayfa açmana vesile olsun..Hayırlı olsun..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Super Moderator NuSlimm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Abla,kardeş başarılarrr :hihi
    :flover
    "Ne şekilde olursa olsun zayıflayayım " derken , "SAĞLIKLA" kelimesini mutlaka söylemeliyiz....

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

merhabalar.banada günlük açtığınız için teşekkür ederim.ben 2 senedir zayıflamak için kullanmadığım ürün kalmadı.hepsini cankecan bey biliyor.ürünlerin belki yarısı orjinalse yarısıda sahteydi.BM ailesine katılmadan öncede sitenin yazılarını okuyordum.sadece cesaret edip katılamıyordum.BENİM GİBİ BİR SALAĞIN AKLI SONRADAN BAŞINA GELDİ.Katıldım.günlük istedim çünkü ne kadar yediğimi bende bu sayede takip edeceğim.hiç düzenli beslenme alışkanlığım yok.Spor yok.Öyleki 1 hafta evden dışarı çıkmadığım oluyor.abur cuburu çok seviyorum.gece atıştırmasını çok seviyorum.tabiki bu sayede kilo veremiyorum.KENDİM 28 YAŞINDAYIM.15 YAŞINDA EVLENDİM.1 SENE SONRA OĞLUM OLDU.8 YIL SONRA 2.OĞLUM DÜNYAYA GELDİ.TABİ BEN BU ARADA 55 KİLODAN 74 KİLOYA ÇIKTIM.BOY:1.68.EŞİM TARAFINDAN ALAY KONUSU OLDUM.BENDE GİZLİ BİR ŞEKİLDE ÜRÜNLERE BAŞLADIM. :hihi .

Beğenildi
    441

16 kasım 2009 öğlen 12:20 de nuslimm500 postayla elime geldi.Çokk sevindim.hemen ilk hapımı içtim.20 dk. sonra kahvaltı yaptım.Kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin ve 1 tabak melemen yedim.ee ev hanımıyım.İşim gücüm yemek iş.kahvaltıdan sonra 2 bardak su içtim.Saat 14:20 de çay ve kek yedim.tekrar 1 bardak su içtim.akşam diş ağrısından dolayı hastane ve 2 diş çektirdim.birdaha ne su içtim nede birşeyler atıştırdım.İnanırmısınız birdaha açıkmadım ve canım hiç yemek istemedi.zaten ağrıdan uyuyamadım.

Beğenildi
    441

17 kasım 2009 sabah kalktım.hemen nuslimm içtim.aç karnına arkasından kahvaltı yapmadan 3 bardak su içtim.kahvaltıda patates kızartması,peynir ve domates yedim.kaç bardak çay içtim bilmiyorum.Çayı çok seviyorum.kahvaltıyı saat 10:20 de yaptım.saat 16.30da ablamla beraber çay ve yanında çikolatalı bisküvü.4 bardak çay içtim.bu arada ürünü ablamda kullanıyor.bakalım hangimiz daha çabuk kilolardan kurtulacağız?saat 17:30 2 tabak tavuklu şehriyeli çorba içtim.yanında ekmek yok.akşam yemeği yemedim.saat 21:00 çay yanında kuruyemiş bisküvü .günü bitirdim.ama su içemiyorum.

Beğenildi
    441

BUGÜN SABAH KALKTIM.KAHVALTI YAPMADAN SAAT10:00 DA NUSLİMMİ İÇTİM.ARKASINDAN 3 BARDAK SU İÇTİM.20 DK. SONRA KAHVALTI YAPTIM.KAHVALTIDA OMLET,2DİLİM EKMEK,3 TANE ZEYTİN,PEYNİR VE ÇİKOLATA YEDİM.ARKASINDAN 1 BARDAK SU İÇTİM.KAHVALTIDA 4 SU BAR.ÇAY İÇTİM.HİÇ ACIKMADIM.ŞİMDİ SAAT 17:30 VE BEN DAHA HİÇBİRŞEY YEMEDİM TABİKİ SUDA İÇMEDİM.TEK SORUNUM 3 GÜNDÜR KABIZIM.BİRDE HEMOROİDİM VAR.BİRAZ AĞRILARIM VAR.AĞRI KESİCİ İÇTİM.BANA BU KONUDA YARDIM ERDESENİZ SEVİNİRİM.HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR.YAŞ:28 BOY:1.68 KİLO 74 HEDEF 60 SİZİN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM. :bye :teşekkürler

Beğenildi
    441

HEPİNİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM.İNŞALLAH GÜNLÜK OLARAK GİREBİLİRİM.BEN ÇOK YİYORUM.AMA YEMEK DEĞİL ABURCUBUR BANA KIZIN Kİ BENDE BIRAKMAYA ÇALIŞIYIM.

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı
    HEPİNİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM.İNŞALLAH GÜNLÜK OLARAK GİREBİLİRİM.BEN ÇOK YİYORUM.AMA YEMEK DEĞİL ABURCUBUR BANA KIZIN Kİ BENDE BIRAKMAYA ÇALIŞIYIM.
    aramıza hoşgeldin. :flover mücadelende başarılar diliyorum ancak abur cubur varsa ve bundan sonra da devam edeceksen açıkcası dost acı söyler,"havada buluuuutt sen kilo vermeyi unuuuttt"demekten başka çarem yok maalesef.buna göre son karar senin.her istediğini yiyen,istemediği bir fiziğin de sahibi oluyor mutlaka. en fazla 5 dakikalık bir damak zevki için ,neden aynada kendine bakmak işkence gibi gelsin öyle değil mi?? bu yazdıklarım bırakman için yeterli olur mu acaba? :hihi

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı ereneray Nickli Üyeden Alıntı
    16 kasım 2009 öğlen 12:20 de nuslimm500 postayla elime geldi.Çokk sevindim.hemen ilk hapımı içtim.20 dk. sonra kahvaltı yaptım.Kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin ve 1 tabak melemen yedim.ee ev hanımıyım.İşim gücüm yemek iş.kahvaltıdan sonra 2 bardak su içtim.Saat 14:20 de çay ve kek yedim.tekrar 1 bardak su içtim.akşam diş ağrısından dolayı hastane ve 2 diş çektirdim.birdaha ne su içtim nede birşeyler atıştırdım.İnanırmısınız birdaha açıkmadım ve canım hiç yemek istemedi.zaten ağrıdan uyuyamadım.
    Merhaba ereneray...

Aramıza hoşgeldin, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum sana. Canım, Belirli bir kiloya düşene kadar kek, pasta hamur işlerinden biraz uzak durmalısın. Yemeklerden hemen sonra ve yemek aralarında su içmemeni öneririm, bunu yemeklerden hemen önce ve yemekten 10 dakika sonra yapmalısın. "Ev hanımı" olduğunu yazmışsın bence bu spor için en iyi fırsat, spor yapamıyorum diye bir bahanen olamaz en azından ve mutlaka yapmalısın. Sabha kahvaltısında mutlaka haşlanmış yumurta yemeni tavsiye ederim. Tekrar görüşmek üzere

+ Konu Cevaplama Paneli