Nazlıcığım bugün nasılsın hayatımhadi gayret biraz bırakma kendini....iradesi kuvvetli kişiler her engeli aşar canım... gelecek senin güzel gözlüm hadi taoparlanmak için de gayret lazım
![]()
Nazlıcığım bugün nasılsın hayatımhadi gayret biraz bırakma kendini....iradesi kuvvetli kişiler her engeli aşar canım... gelecek senin güzel gözlüm hadi taoparlanmak için de gayret lazım
![]()
jinedoc
Sevgili Misscat , Uyanangüzel ve Behice ablacım ;
Çok ama çok tesekkurler guzel dilekleriniz için ve yanımda oldugnuz ıcınBugunde nuslim aldım , antibiyotiğe başlamamak ıcın direniyorum resmen.Bugun boğazım bıraz daha ıyı oyuzden sucaga yakın , ılık su ıcıyorum devamlı, 1,5 lt oldu sabahtan bu yana.Soğuk soğuk ter atıyorum oturdugum yerde...Umarım bıan once kurtulurum bu hastalıktan , moralım bozulmasın dıye tartılmadım bıle ... İşte böyle canım arkadaşlarımmmm
![]()
ohh ohh sevındım canımiyileşiyosun yavas yavas..
![]()
direncini yüksek tutman gerekir kilo verme azminden cok...arkadaşızın yazdığı gibi kivi en güzel tercih olur..geçmiş olsun...
--Kalk ayağa,kapa gözlerini...Dans et,bırak kendini...Adımlarını müziğe göre at.Düşüncelerini bırak kenara...UTANMA,gelen geçene bakma .....Dans et durmaksızın oturup ağlamak,üzülmek boşa...Anlam veremiyor kimse dans a ...Sen dans ile hayatını yaşa... HAYAT BİR DANS ,BUNU ASLA UNUTMA !!!!
Tesekkurler Limoniiii![]()
Bugünün dünden güzel olsun tatlım![]()
jinedoc
nazlıcım geçmiş olsun canım.ben günlüğüne gelene kadar sen iyileşmeye başlamışsın bile ne güzell.zencefil-bal ve limon karışımını tavsiye ederim canım çok iyi geliyor.sık dişini güzelim geçecek sen de son gaz devam edeceksin.öpüyorum canımm![]()
Çok tesekkur ederım imez![]()
Bu illeten kurtulamayacağım , o nedenle yarın nuslime ara verıp antıbıyotiğe başlıyorum artık iyileşince dediğin gibi tam gaz devam![]()
![]()
bence de canım antibiyotik daha iyi olur.tamamen iiyileşmeden zayıflamaya çalışmak daha da geriletiyor.ben ilacımı kestim tam iyileşmeden.ama takrar başlamak zorunda kaldım.içtiğim kapsüllerde hiçe gitti..en önemlisi sağlık.sağlığın yerine tamamen gelsin devam edersin canım sıkma canını.yat dinlen sürekli.dinlenmeden geçmiyor.canın sıkılacak ama dayan.nazlı Nickli Üyeden Alıntı
![]()
kuzummmm iyilessin artık....![]()