+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 13 Sayfa var 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 121

Konu: Nazlı' nın NuSlimm350 Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Nazlı' nın NuSlimm350 Günlüğü

Evet Nazlı seninde bir günlüğün olmalı değil mi, günlükler gerçekten motivasyon için çok önemli. Kendini uyanangüzel'le eşleştirmiştin. Hadi onunla birlikte aynı kiloları sende ver artık. Bu üç aylık süreç senin için çok önemli. Bu üç ayda 15-20 kilo verebilirsin. Sabırla bu savaşa devam edeceksin. Bıkmadan yılmadan devam edeceksin. Bol gelen her kıyafetin sana moral olacak. 40 beden giyiyorsan gidip 38 beden bir kıyafet alacaksın kendine ve bunun içine gireceğim diye kendini şartlandıracaksın. Kendini hep motive edeceksin. Bu günlükte sana arkadaşların da yardımcı olacaklar. Sözü sana bırakayım da arkadaşlarına anlat biraz kendini.

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Re: NAZLI'NIN NUSLİMM350 GÜNLÜĞÜ

günlüğün hayırlı olsun nazlıı

Super Moderator NuSlimm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

hoşgeldin nazlıcım,
    sana da başarılar,
    "Ne şekilde olursa olsun zayıflayayım " derken , "SAĞLIKLA" kelimesini mutlaka söylemeliyiz....

nazlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Fly,Nuslim&tengda çok tesekkurler , hoşbuldum

Cankecanın da dediği gibi aslında Uyuyangüzelin günlüğünde az çok bahsettim kendimden ama sizi sıkmadan kısaca bir anlatayım ... 24 yaşında 1.73 boyunda 91 kiloyum. Bugüne kadar çok kilo alıp verdim.93 oldum 80 e indim 65 i gördüm tekrar 80 lere cıktım sonra yeniden burdayım sonuç 3 gun once 92.6 idi.
    Aslında herşey çok hızlı gelişti diyebilirim.Ben eskiden beri çeşitli sporlarla uğraştım.Önce voleybol sonra yüzme...Çocukluk dönemim zayıf hatta çırpı geçti diyebilirim.Ancak herzaman kilo almaya müsait bir durumum vardı kalın kemikli olduğum için.Neyse gel zaman git zaman sporu bıraktım bır ara taşı kardi sorunum çıktı ailemde gereksız yere endişelendı ve bırak dediler.
    Ben zamanla kiloları almaya başladım tabii.64 kıloyken ayy ne şişmanım dıyodum memnun degıldım halımden nerden bılırdım o gunleri arayacağımı
    Lida , tengda gibi bir çok ürün kullandım.Lida ile 13 kg verdim.sonra geri aldım vs...
    3 gün önce Nuslim elime ulaştı. 92.6 kg ile başladım bgun tartıldıgımda 91.2 çıktım.Bu sefer gercekten kılolardan kurtulmaktan zıyade KALICI olarak bır daha gerı almamak uzere vermeye niyetliyim.
    Aslında çok eski üyeyim ve bıraralar devamlı sitedeydim, ama uzun zamandır aktif değildim
    Artık aranızdayım bakalım , hepinizin günlüklerine zaman içinde uğrayacağım inşallah

uyanangüzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

sekerim hosgeldınnnnn
    kuzum günlügün hayırlı olsun..ben bize inanıyorum bu sefer kesin ve kalıcı zayıflayacagız..pes etmek yok..ben mesela bugun cankecan beyın de dedıgı gıbı yapıp kendıme olmayan kıyafetler aldım hepsının ıcıne girmek için daha cok cabalıycam...
    basarıcaz kuzum olucak bu sefer....

Beğenildi
    0

Herkese gunaydınnn

Uyanangüzel , Bende inanıyorum cicimmm Sağol , hepberabercenek kurtulucaz ınsallah bu pis yağlardan

Bugün 4.gün.Feci bir griple uyandım yataktan çıkmam 10 u buldu kahvaltı vs derken çok gec kaldım ilacı almak için..zaten gribim ve hiç iştahım yok,su içmeye devam ediyorum.bugünlük nuslim almadım.
    Kilo durumuna gelince 4 günde 2 kilo 600 gr gitti darısı diğer günlerin başına diyorummm

uyanangüzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

sekerim günaydın tebrik ederim kilollar gitmeye basladı demek
    bide gecmıs olsun tatlım dikkat et kendıne halsız kalma kuzucugum..
    öpüyorum seni

misscatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Alıntı nazlı Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese gunaydınnn

Uyanangüzel , Bende inanıyorum cicimmm Sağol , hepberabercenek kurtulucaz ınsallah bu pis yağlardan

Bugün 4.gün.Feci bir griple uyandım yataktan çıkmam 10 u buldu kahvaltı vs derken çok gec kaldım ilacı almak için..zaten gribim ve hiç iştahım yok,su içmeye devam ediyorum.bugünlük nuslim almadım.
    Kilo durumuna gelince 4 günde 2 kilo 600 gr gitti darısı diğer günlerin başına diyorummm

Nazli bu hasta gunlerinde corba ile gununu gecirmeye bak. Hem beslenme duzenin gelmez hem de kendini toparlamana yardimci olur canim, gecmisler olsun...

Beğenildi
    0

Alıntı uyanangüzel Nickli Üyeden Alıntı
    sekerim günaydın tebrik ederim kilollar gitmeye basladı demek
    bide gecmıs olsun tatlım dikkat et kendıne halsız kalma kuzucugum..
    öpüyorum seni

Evet datlum kilolar gitmeye başladı umarım bu grip nedeniyle aksamaz nuslim ve kilo vermem.Tesekkur ederım canım cok sağoooll bnde öptüm seni

Alıntı misscatt Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı nazlı Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese gunaydınnn

Nazli bu hasta gunlerinde corba ile gununu gecirmeye bak. Hem beslenme duzenin gelmez hem de kendini toparlamana yardimci olur canim, gecmisler olsun...

Çok teşekkürler hem tavsiyen için hemde geçmiş olsun dileklerin için Çorba fikri güzel uygulayacağım

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

NAZLI GÜNLÜĞÜN HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.CANIM SİTEDEKİLERİN DEDİĞİNİ YAP KİLO KALMAZ.HASTALIĞIN İÇİNDE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.BOL BOL BİTKİ ÇAYI VE C VİTAMİNİ AL.ARAMIZA HOŞGELDİN

+ Konu Cevaplama Paneli