çok geçmiş olsun canmmGokce Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
iyiki sende rahatsızlanmamışsın,aynı evde zor oluyor çünkü korunmak
raporlarını bekliyorumm
günün güzel geçsin canmm![]()
Günaydın![]()
Hayırlı Cumalar.
Kızoşum hasta. Şükürler olsun bugün daha iyi.
Yeme şeklim aynen devam ediyor.
Ancak boynum ve sırtlarım çok ağrıyor. Devamlı oturarak çalıştığımız için galiba. Ağrılarım dayanılmaz hale geliyor bazen.
Ne yapmam lazım![]()
Tartılmadım.
Pazartesi bilgilendiririm.
RABBİM acil şifalar versin inş..
Masa başında görev yapanlarda daha yoğun bir şekilde görülüyor kas ağrıları.
Hareketsiz kalan kaslar zamanla zayıflıyor. Bütün yük iskelet sistemine biniyor. Sonuç olarakta yaşam kalitesini bozan ağrılar..
Yapabileceğin şey oturuş pozisyonunu daha doğru şekle sokmak ve egzersiz yapmak. Ağrıların daha fazla devam ederse bir hekime başvurman en doğrusu.
Sevgilerimle..
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
Fıstıkk hadi gelde anlat bize neler yapıyorsun?
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
Selamlar![]()
Mimozam canım
Yeme şeklim aynen devam ediyor.
Ancak spora başlayamadım daha.
O yüzden kilolar yavaş yavaş gidiyor.
İş yerinde öğlen araları plates başladı.
1 Nisandan itibaren başlıyacağım inşallah.
Birde eveimiz karşısında stat var. Akşamları 1 saat yürüyeceğim.
Kızlarım izin verdi![]()
Biri 8 diğeri 4 yaşında fıstıklarım benimmmmmmmmm
İşte mimozam böyle
İş yerinde 2-3 fincan yaşilçay içmeye çalışıyorum.
Sırt ve boyun ağrılarım bayağı hafifledi.
Tavsiye ve önerilerini bekliyorum![]()
Güzel haberler vermişsin canımcımm, yavaş yavaş gitse de kilolar gidiyor ya sen ona bak. 1 nisandan itibaren daha güzel kilo vereceğine şüphem yok. Fıstıkları da benim yerime öp lütfen. RABBİM kötü günlerini göstermesin inş sana. Kimseyi ailesiyle imtihan etmesin.Gokce Nickli Üyeden Alıntı
Sırt ve boyun ağrıları içinde aşağıda vereceğim bağlantıyı tıkla ve oradaki egzersizlere bir bak sana yardımcı olacaktır canım.
Sevgilerimle..
http://www.uzmantv.com/masa-basinda-cal ... -yapabilir