+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 29 ve 29

Konu: Kamer'in NuSlimm 500 günlüğü

KAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: KAMER'İN NUSLİMM500 GÜNLÜĞÜ

MERHABALAR

arkadaşlar yeniden lida kullanmaya başladımmm (
    Cankecan bey raporrr vereyim pazartesi lidam elime ulaştı.... ve ben tartıya koştumm amannınnn 80 dim walla ama içim rahattı ... LİDAM VARDI... sabah 1 yumurta .1-3 zeytin slstslık ve domtesli güzel bir kahvaltı ohhhhh... saat 11:00 de bir adet lida veeeeeeee 2 litre su 14:30 da küçük bir kase çorba ekmeksizzz çünki hiçççç canım yemek istemedi ... saat 15:30 de 1 saat koşu bandında neredeyse koşarak yürüdüm ki minüsküs yüzünden 20 dk. zor yapardım power plate 10*3 set ve mekik 30*3 set saat 18:00 da bir küçücük kendi porsiyon tabağım en küçüğünü seçtin sebze yemeği ve cacık ekmeksizzzz......

aynı şekilde geçirdim bu 4 günümü haaa unutmadan saat 9:00 da meyve ve tabiiki su sürekli ve vee bu gün az önce tartıdaydım koşup hemen paylaşmak istedim kiiii 76 kg yummmm

biliyorum bir kısmı su olabilir ama tam 4 günde 4 kg da acaip motive oldummm

biliyordum ikinci mucize gerçekleştireceğimi.....
    inanmak başarmaktırrr....

kybele1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

kamer merhaba lida yı nerden aldın bende almak istiyorum ama aldığım iki kututdan biri sahte çıktı nerden temin ettiysen bana da söyle de ordan alayımm acil cevapla lütfen

Beğenildi
    0

Alıntı kybele1983 Nickli Üyeden Alıntı
    kamer merhaba lida yı nerden aldın bende almak istiyorum ama aldığım iki kututdan biri sahte çıktı nerden temin ettiysen bana da söyle de ordan alayımm acil cevapla lütfen
    MERHABALAR sana özel msj attım ama sanırım ulaşmadı canım ben orjinallida .com dan aldım kargo ücretsiz 50 tl idi .

sabah yumurtalı kahvaltıdan sonra 11:00 de alıyorum lida mı ve sıcak su içiyorum ağzımı yakmayacak kadar sıcak olarak...
    birde günde iki fincan türk kahvesi içiyorum ... büyük fincan acıkmıyorum hiç.....
    kendine inan ve asla pes etme .....yanlız değilsin.... ne yersem ne içersem yağların eridiğini düşünerek yiyorum ve spor yaparkende terle vücudumun eridiğini düşünüyorum hem psikolojik olarak motive ediyor hemde sanki gerçekten vücudumda buna tepki veriyor incelerek

kybele1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

teşekkür ederim siparişi yaptım eğer bende de sende ki gibi etkili olursa çayınıda talep edeceğim bir an evvel gebelik kilolarımdan kurtulmak istiyorum ideal kiloma geldikten sonrada tengda ile devam ederim diye düşünüyorum bakalım daha 12 kg var

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

tekrar hoşgeldin canmm
    kendim yaşayınca,yaşayanları gördükçe şu spor ve su ikilisini neden şu yaşıma kadar hiç önemsememişim çok kızıyorum kendime :D
    çok güzel başlamışsın canm elbette biraz yavaşlayacaktr kilo vermen ama çok motive edici bir durum oldugunu çok iyi biliyorum
    yumurtalı,meyveli,sporlu,bol su'lu bir diyet görmek(ki ben hiçbir eksik veya fazla göremedim) süper bişey hedeflediğin kiloya saglıklı bir şekilde ulaşacaksın inşallah canm bu çok belli
    güzel bir hafta geçirmen dileğiyleee

Beğenildi
    0

TEKRAR HOŞBULDUM CANIM

Vücudun Şifresi diye bir kitap okuyorum Halil Kargulu yazarı bütün kilolu arkadaşlar ve hatta zayıflara da tavsiye ediyorum ....yaptığımız yalnışları öyle güzel anlatıyor ki....
    Aslında biz istersek yapamayacağımız şey yok....
    şimdi hayatımda yeni bir ben yarattım... yaşamak için yiyen beynim mi aç-gözüm mü aç-yoksa gerçekten aç mıyım sorularını sormadan yemiyorum.....
    canım bir şey yemek istediğinde önce büyük bir bardak suyu çiğneyerek içiyorum yavaş yavaş sanki bir şey yer gibi.....
    sonra istek geçmediyse ki çok ender oluyor ya koşu bandına yada başka bir şeyle meşgu ediyorum sonra bir bakmışım ki.... o istekden eser kalmamış

ben buna kendini oyalama taktiği diyorum ve spor daha eğlenceli oluyor...

artık biliyorum güç bende..

diyet diye bir şey yok aslında zehir miktarda yersen her şeyden ve hayatında hareket varsa kilo diye bir sorunun kalmıyor...... ve en önemlisi bunu tüm hayatın boyunca yapmak....

bize bebeklikten itibaren yüklenmiş bir durum ağladığımızda ağzımız meme tıkılmış şimdi her duygu değişiminde ağzımıza bir şeyler tıkıştırıyoruz...

ben artık kendimi kitap okuyarak -spor yaparak-kendimi sokağa atarak oyalıyorum ve zayıfladığımı görüyorum .....

canım bütün güzellikler seninle olsun....

Beğenildi
    95

Alıntı KAMER Nickli Üyeden Alıntı
    TEKRAR HOŞBULDUM CANIM

Vücudun Şifresi diye bir kitap okuyorum Halil Kargulu yazarı bütün kilolu arkadaşlar ve hatta zayıflara da tavsiye ediyorum ....yaptığımız yalnışları öyle güzel anlatıyor ki....
    Aslında biz istersek yapamayacağımız şey yok....
    şimdi hayatımda yeni bir ben yarattım... yaşamak için yiyen beynim mi aç-gözüm mü aç-yoksa gerçekten aç mıyım sorularını sormadan yemiyorum.....
    canım bir şey yemek istediğinde önce büyük bir bardak suyu çiğneyerek içiyorum yavaş yavaş sanki bir şey yer gibi.....
    sonra istek geçmediyse ki çok ender oluyor ya koşu bandına yada başka bir şeyle meşgu ediyorum sonra bir bakmışım ki.... o istekden eser kalmamış

ben buna kendini oyalama taktiği diyorum ve spor daha eğlenceli oluyor...

artık biliyorum güç bende..

diyet diye bir şey yok aslında zehir miktarda yersen her şeyden ve hayatında hareket varsa kilo diye bir sorunun kalmıyor...... ve en önemlisi bunu tüm hayatın boyunca yapmak....

bize bebeklikten itibaren yüklenmiş bir durum ağladığımızda ağzımız meme tıkılmış şimdi her duygu değişiminde ağzımıza bir şeyler tıkıştırıyoruz...

ben artık kendimi kitap okuyarak -spor yaparak-kendimi sokağa atarak oyalıyorum ve zayıfladığımı görüyorum .....

canım bütün güzellikler seninle olsun....
    hımm çok dikkatimi çektii,bir göz atmalıyım bu kitaba
    güzel akşamlarr canm

Beğenildi
    0

MERHABALAR günlük biraz ihmal ettim seni ama kilo kontrolümü aslaaaa.....
    annemin sağlık sorunlarıyla ilgilendiğimden ara vermek zorunda kalabilirim ama kendimi asla bırakmıyorum artıkkk

dün tartıldım ve 74 kg gördüm 2 kg daha gitti........

hedef koy+kendine güven+asla vazgeçme+başarı........

Beğenildi
    95

geçmiş olsun canm annene,umarım iyidir.
    tebrikler buarada 2 kilo daha gitmiş darısı dier kiloların başına :D

+ Konu Cevaplama Paneli