TEKRAR HOŞBULDUM CANIM
Vücudun Şifresi diye bir kitap okuyorum Halil Kargulu yazarı bütün kilolu arkadaşlar ve hatta zayıflara da tavsiye ediyorum ....yaptığımız yalnışları öyle güzel anlatıyor ki....
Aslında biz istersek yapamayacağımız şey yok....
şimdi hayatımda yeni bir ben yarattım... yaşamak için yiyen beynim mi aç-gözüm mü aç-yoksa gerçekten aç mıyım sorularını sormadan yemiyorum.....
canım bir şey yemek istediğinde önce büyük bir bardak suyu çiğneyerek içiyorum yavaş yavaş sanki bir şey yer gibi.....
sonra istek geçmediyse ki çok ender oluyor ya koşu bandına yada başka bir şeyle meşgu ediyorum sonra bir bakmışım ki.... o istekden eser kalmamış
ben buna kendini oyalama taktiği diyorum ve spor daha eğlenceli oluyor...
artık biliyorum güç bende..
diyet diye bir şey yok aslında zehir miktarda yersen her şeyden ve hayatında hareket varsa kilo diye bir sorunun kalmıyor...... ve en önemlisi bunu tüm hayatın boyunca yapmak....
bize bebeklikten itibaren yüklenmiş bir durum ağladığımızda ağzımız meme tıkılmış şimdi her duygu değişiminde ağzımıza bir şeyler tıkıştırıyoruz...
ben artık kendimi kitap okuyarak -spor yaparak-kendimi sokağa atarak oyalıyorum ve zayıfladığımı görüyorum .....
canım bütün güzellikler seninle olsun....