[align=center]Merhabalar, hoşgeldiniz aramıza..
Size günlüğünüz şans getirir inşaallah. Bu günlükte herşeyi tam tamına yazarsanız nerede doğru nerede hata yaptığımıza beraber karar verebiliriz sizinle. Her metabolizma farklıdır bunu bütün üyelerimize her defasında söylüyoruz. Kimileri 15 günden sonra çatır çatır kilolarını verdi buna şahit olduk. Siz elinizden geleni yapıyorsanız sporunuzu yapıyorsanız, günde 2.5 lt su(sadece su) içiyorsanız ve beslenme alışkanlıklarınızı düzene soktuysanız hiç korkmayın vücut nereye kadar size direnç gösterebilir ki!
Elinizde ki kapsüle ne kadar güveneceğinizi size zaman gösterecek. Çünkü bana ve arkadaşlarıma zaman gösterdi.
Size sonuna kadar destek oluruz, yeter ki siz bunu isteyin..
Şimdi neden veremedim diye düşünmek yerine vereceğiniz mutlu olacağınız günleri düşünün.
Şansınız bol olsun..[/align]

LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı
ama söylenenlere kulak asmazsak oldugumuz yerde sayıyoruz(ki ben birkaç sene önce yaşadım bunu
)ama suan tavsiyelerden ve arkadaşların deneyimlerindende yardımlar alarak ilerliyorum.eminimki sende istediğin gibi ilerleyeceksin canm
cankecanla nasıl konuştunuz tabi bilemiyorum ama acaba işe gitmeden önce kahvaltı ve kapsül olayını halledip gitsen daha erken çalıştırmış olmazmısın metabozlimanı??? 
Karanfilli tarçınlısına bayılıyorum ama onu sonradan keşfettim. Şimdi onu içiyorum. 
midenede dikkat et bu arada canm