+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 19

Konu: Yaramaz' ın Nuslimm350 Günlüğü

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Yaramaz' ın Nuslimm350 Günlüğü

[align=center]Merhabalar, hoşgeldiniz aramıza..
    Size günlüğünüz şans getirir inşaallah. Bu günlükte herşeyi tam tamına yazarsanız nerede doğru nerede hata yaptığımıza beraber karar verebiliriz sizinle. Her metabolizma farklıdır bunu bütün üyelerimize her defasında söylüyoruz. Kimileri 15 günden sonra çatır çatır kilolarını verdi buna şahit olduk. Siz elinizden geleni yapıyorsanız sporunuzu yapıyorsanız, günde 2.5 lt su(sadece su) içiyorsanız ve beslenme alışkanlıklarınızı düzene soktuysanız hiç korkmayın vücut nereye kadar size direnç gösterebilir ki!
    Elinizde ki kapsüle ne kadar güveneceğinizi size zaman gösterecek. Çünkü bana ve arkadaşlarıma zaman gösterdi.
    Size sonuna kadar destek oluruz, yeter ki siz bunu isteyin..
    Şimdi neden veremedim diye düşünmek yerine vereceğiniz mutlu olacağınız günleri düşünün.
    Şansınız bol olsun..
    [/align]
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    148

Re: Yaramaz' ın Nuslimm350 Günlüğü

Alıntı yaramaz Nickli Üyeden Alıntı
    herkese günaydın.bende siteyle yeni tanıştım.ürünleri inceledim ve cankecan bey in önerisi ile nuslimm 350 kullanmaya geçtiğimiz salı günü başladım.bugün 4.günüm sabah dayanamadım bi değişiklik varmı diye tartıldım.ama malesef henüz tartıda hiçbi değişiklik yok.ama ben sanki hafiflemiş gibiyim.karnım içime çöktü bende bir iki kilo verdim diye düşündüm ama değilmiş.nuslimm i ilk kullandığım gün canım hiç bişey yemek istemedi.
    1.gün öğlene doğru kargo geldiği için saat 13.30 da ilk kapsülü aldım.öğle yemeği yemiştim.kapsülü aldıktan sonra canım hiç bişey istemediği için akşam 6 kadar bol su içtim.eve gidincede durum değişmedi sadece çok susadım yatana kadar yeşil çay ve su içtim.yanlız gece saat 1 gibiydi uyumuşum.biraz uykum kaçtı ama yeşil çay dan dolayı olduğunu düşündüm.
    2.gün sabah 08.00 işte oluyorum.güne 1 kupa şekersiz sütsüz kahve ile başladım.
    1 yumurta 4zeytin 1 dilim kepek ekmeği yedim.
    sonra çay ve su içtim .saat 12.00 de kapsülümü aldım.12.30 da yemeğe gittim.yemekte çorba, bi küçük kase çacık, bi küçük kase yoğurt ve taze fasulye yemeğinden sadece biraz yedim.
    akşama kadar su ve çay içtim.akşam eve gittiğimde biraz açıkmıştım.bende 1 bardak süte biraz mısır gevreği koydum ve yedim.su çaya devam ama çayı çok açık içerim.gece saat 3 gibiydi zorla uyudum.
    3.gün sabah 08.00 bi kupa kahve içtim
    1 saat sonra yumurta 4 zeytin 1dilim kepek ekmeği birde
    birde bi tatlı kaşığı bal yedim.sonra çay ve su içtim saat 12.00 kapsülümü aldım.12.30 da yemeğe çıktım.1 kase çorba bi kase yoğurt bi kase çacık tabi kaseler küçük .bi kaç küçük köfte yedim.akşama kadar su ve çay.akşam eve gidince gene biraz açıktım salata ve pırasa yemeğinde bi porsiyon yedim.
    sonra çay ve su içtim.3 gün böyle geçti.
    nuslimmin bende bi yan etkisi olmadı.ilk gün iştahımı tamamen kesmişti.ama 2.ci ve 3. .cü gün biraz açıktım.ve şuanda inanılmaz açıktım.baş ağrısı olmadı.bitkinlik yok.ama uykusuzluk var.canım tatlı istemiyor.yani bi sorun yok diye düşünüyorum.

inşallah kiloda verebilirim.acaba çay kahve ve sigara içmemin bi sakıncası varmı.
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

öncelikle hoşgeldin aramızaa
    emin ol istedikten sonra başaramayacagımız sey yok ama söylenenlere kulak asmazsak oldugumuz yerde sayıyoruz(ki ben birkaç sene önce yaşadım bunu )ama suan tavsiyelerden ve arkadaşların deneyimlerindende yardımlar alarak ilerliyorum.eminimki sende istediğin gibi ilerleyeceksin canm
    mimozanın tavsiyelerine uymaya çalış öncelikle bence,çünkü dediği gibi spor ve suyu aksatmamak o kadar değiştiriyorki sonuçları
    açlık ilk başlarda değil ama sonradan bendede ara ara oldu(ki hala oluyor :D )ben bu zamanlarda hemen bir bardak sıcak su içiyorum,herkeste etkili olurmu bilmiyorum ama bende oluyor,iştahım kesiliyor.mimoza da mesela böyle acıktıgında falan yeşil çay içtiğini yazmıştı günlüğüne yanlş hatırlamıyorsam.ben pek sevmediğimden içemiyorum maalesef
    bide ben şu 12'den sonra kapsülü alma olayını pek anlamadım.geç bir saat değilmi??yada mesela ben kahvaltıdan yarım saat önce alıyorum kapsülü cankecanla nasıl konuştunuz tabi bilemiyorum ama acaba işe gitmeden önce kahvaltı ve kapsül olayını halledip gitsen daha erken çalıştırmış olmazmısın metabozlimanı???

Beğenildi
    148

Alıntı freya Nickli Üyeden Alıntı
    emin ol istedikten sonra başaramayacagımız sey yok ama söylenenlere kulak asmazsak oldugumuz yerde sayıyoruz(ki ben birkaç sene önce yaşadım bunu )ama suan tavsiyelerden ve arkadaşların deneyimlerindende yardımlar alarak ilerliyorum.eminimki sende istediğin gibi ilerleyeceksin canm
    mimozanın tavsiyelerine uymaya çalış öncelikle bence,çünkü dediği gibi spor ve suyu aksatmamak o kadar değiştiriyorki sonuçları
    açlık ilk başlarda değil ama sonradan bendede ara ara oldu(ki hala oluyor :D )ben bu zamanlarda hemen bir bardak sıcak su içiyorum,herkeste etkili olurmu bilmiyorum ama bende oluyor,iştahım kesiliyor.mimoza da mesela böyle acıktıgında falan yeşil çay içtiğini yazmıştı günlüğüne yanlş hatırlamıyorsam.ben pek sevmediğimden içemiyorum maalesef
    bide ben şu 12'den sonra kapsülü alma olayını pek anlamadım.geç bir saat değilmi??yada mesela ben kahvaltıdan yarım saat önce alıyorum kapsülü cankecanla nasıl konuştunuz tabi bilemiyorum ama acaba işe gitmeden önce kahvaltı ve kapsül olayını halledip gitsen daha erken çalıştırmış olmazmısın metabozlimanı???
    Süpersin Freyacım mükemmel tespit.
    Çok teşekkür ederim kesinlikle doğru hatırlıyorsun acıktığım zaman kendime ceza verirdim. Yeşil çayı sevmezdim. Ben az yeşil çay içeyim de midem bulansın derdim. Karanfilli tarçınlısına bayılıyorum ama onu sonradan keşfettim. Şimdi onu içiyorum.
    Birde şunu deneyin acıktığınız zaman, hergün aç karnına sabah bunu yapmaya dikkat ediyorum ben. 2 yemek kaşığı yoğurt (göbek yağlarını kesinlikle eritiyor) içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu koyup karıştırıyorum. Hem tok tutuyor hemde metabolizmayı hızlandırıyor. Kapsülümü ben hep sabah saat 7.00 - 9.00 arası kahvaltıdan önce alırdım VE AYNI SAATTE.. Bu ibare bana göre çok önemli aynı saatte olması yani. Çay yerine bitkisel çay içerseniz kilo vermenize daha fazla yardımcı olacağını düşünüyorum.
    Sevgilerimle..

Beğenildi
    95

canm şu yoğurt işini anlamadım ben.aç karnına yazmışsın.önce kapsülü alıp yarım saat sonra kahvaltımı yapıyorum ben.yoğurt-keten tohumu karışımını ne zaman almalıyım peki??

yaramaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

öncelikle cankecan bey sonra sevgili mimoza ve freya ya çok teşekkür ediyorum.günlüğüm açılmış.ve çok güzel destekleyici mesajlar almışım.2 gündür internete giremedim o yüzden henüz yeni görüyorum.hata sonu gelinlik bakıldı.yeni yaşıyacağım evime gittim .orda bayağı bi temizlik yapıldı.ama hala bi sürü iş var.alınması yapılması gereken şeyler .acaba nasıl olucam gelinlik nasıl durucak.aaaa.arkadaşlar çok kötüyüm inanılmaz stresliyim.şuan derin derin nefes alıp veriyorum.

Beğenildi
    0

Alıntı Mimoza Nickli Üyeden Alıntı
    [align=center]Merhabalar, hoşgeldiniz aramıza..
    Size günlüğünüz şans getirir inşaallah. Bu günlükte herşeyi tam tamına yazarsanız nerede doğru nerede hata yaptığımıza beraber karar verebiliriz sizinle. Her metabolizma farklıdır bunu bütün üyelerimize her defasında söylüyoruz. Kimileri 15 günden sonra çatır çatır kilolarını verdi buna şahit olduk. Siz elinizden geleni yapıyorsanız sporunuzu yapıyorsanız, günde 2.5 lt su(sadece su) içiyorsanız ve beslenme alışkanlıklarınızı düzene soktuysanız hiç korkmayın vücut nereye kadar size direnç gösterebilir ki!
    Elinizde ki kapsüle ne kadar güveneceğinizi size zaman gösterecek. Çünkü bana ve arkadaşlarıma zaman gösterdi.
    Size sonuna kadar destek oluruz, yeter ki siz bunu isteyin..
    Şimdi neden veremedim diye düşünmek yerine vereceğiniz mutlu olacağınız günleri düşünün.
    Şansınız bol olsun..
    [/align]

iyi dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.ama ben şuan normal bi zayıflama devresi geçirmiyorum.şuan evlilik aşamasında olduğum için düşünmem gereken kararsız kaldığım
    bi çok konu var .bu yüzden çok gergin ve mutsuzum.hiçbişeye tam konsantre olamıyorum.hergün yazmaya çalışıcam eksiklerimi yanlışlarımı gördüğünüzde beni uyarırsanız çok sevinirim.

Beğenildi
    0

hoşbulduk freya çok teşekkür ederim.desteğin için ama çok panik halindeyim.içim daralıyo nefes alamıyorum.
    işin kötüsü stres benim düşmanım .ben stres yüzünden çok kilo almıştım.içimdeki sıkıntıyı bastırmak için hep yerdim.şimdide evlilik stresi içindeyim.bu yüzden iştahımı durdurucak bişey olması lazımdı.cankecan beyle konuştuk.nuslim 350 yi uygun gördü .ayrıca midemde yine oda stresten oldu ülser ve gastrit var.bunlardan dolayı yemek sonrası kullanmamı tavsiye etti

Beğenildi
    95

Alıntı yaramaz Nickli Üyeden Alıntı
    hoşbulduk freya çok teşekkür ederim.desteğin için ama çok panik halindeyim.içim daralıyo nefes alamıyorum.
    işin kötüsü stres benim düşmanım .ben stres yüzünden çok kilo almıştım.içimdeki sıkıntıyı bastırmak için hep yerdim.şimdide evlilik stresi içindeyim.bu yüzden iştahımı durdurucak bişey olması lazımdı.cankecan beyle konuştuk.nuslim 350 yi uygun gördü .ayrıca midemde yine oda stresten oldu ülser ve gastrit var.bunlardan dolayı yemek sonrası kullanmamı tavsiye etti
    canm öncelikle tebrik ederim şimdiden çok güzel heyecanlar
    derin derin nefes alıp vermek süper,çünkü bencede kesinlikle sakinleşmeye ihtiyacın var,baksana daha okurken bile böyle seni gözümün önünde nefes nefese ,heyecanlı bir sekilde bana bunları anlatıyormuşsun gibi canlandırdım hayırlısıyla hepsini atlatıp rahat bir nefes alırsın canm bu arada stres yüzünden kilo almışsın önceden ama bu sefer bence buna bile zaman bulamayacaksın :D şaka bir yana sakın kendini bu zamanlarda yemeye verme,düğününü düşün,gelinliğin içinde ne kadar güzel görüneceğini düşün.hem bu öyle hergün yaşanacak bir olay değil,çok güzel hatıralar bırakacak seninle,hep dönüp resimlerine bakacaksın.eminim o evinin en güzel köşesine koydugun resimlerde kilolu durmak istemezsin midenede dikkat et bu arada canm
    güzel günlerr ve tabiki kolay gelsin :D

Beğenildi
    0

dünkü rapor:
    sabah: 1 yumurta 1 domates 1 dilim kepek ekmek çok az peynir
    öğlen :biraz çorba 1 küçük kase yoğurt 1 küçük kase çaçık
    2 kaşık pilav 3 kaşık fasulye yemeği
    akşam:küçük 1 tabak pırasa yemeği 3 kaşık bulgur pilavı
    gün boyu su(3 lt) ve çay yanlız dün çok acıktım

arkadaşlar bi sorun var sanki kapsüle başladım ilk 4 gün iştahımı gerçekten güzel kontrol ettim.acıkmadan kendim kontrollü bi şekilde yedim.ama sonraki 4 gündür sanki etkisi yavaş yavaş azalıyor.acıkma hissim çoğaldı.su içme isteğim azaldı.
    cankecan bey acaba dozumu bana az geldi.bugün sabah kahvaltı yapar yapmaz yarım saat sonra kapsülümü aldım.susamadım.ben kendim sürekli içmeye çalışıyorum.saat 9 gibi kapsülü aldım.saat 11 de bi acıktım.birazcık kraker atıştırdım.açlığımı bastırsın diye öğle yemeğine aç gittim.
    biraz çorba yoğurt çacık 2 kaşık pilav bezelye yemeğinden 3 kaşık 1 muz yedim ama bunları kendimi tuta tuta frenleye frenleye yedim.yani açıkıyorum.ilk günler böle değildi en az 6 saat canım bişey istemiyodu.ne yapmalıyım

+ Konu Cevaplama Paneli