+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 32

Konu: Neskafe'nin NuSlimm 350 günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Neskafe'nin NuSlimm 350 günlüğü

Neskafe işte sana günlük : ) Elindeki ürünlerle eminim çok güzel kilo vereceksin. Kendini biraz tanıt arkadaşlara onlarda sana yazsınlar. Başarın mutluluğumuz olur bunu bil.

neskafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: NESKAFE'NİN NUSLİMM350 GÜNLÜĞÜ

Selaamm Çok teşekkür ederim..

Ben 1.65 boyunda 30 yaşındayım. 85.400 ile nuslime başladım.
    Bugün 3. günümü bitirdim. Cumartesi sabah tartıldığımda 85.400 düm. Günlük yediklerimi yazmak istiyorum ve hata yaptığım yerde lütfen beni uyarın.
    Nuslime başlayalı yemek yiyemez oldum. Sabah güne 1 bardak su ile başlıyorum ve mutlaka kahve içiyorum.
    Mesela bu sabah saat 10 da 2 katı yumurta yedim, nuslim+su. Her sabah aynı saatte nuslimi almaya çalışıyorum.
    Gün boyu acıkmadım, 1 elmayı 2 saatte zor yedim ve bol bol su tükettim. Akşam üstü domates ve birkaç tane haşlanmış sosis yedim.
    Mutlaka beşi bir yerde bitki çayı tüketiyorum ve form çayını hiç ihmal etmiyorum.
    Sabah öğlene kadar 1 lt suyu bitirmeye çalışıyorum öğleden sonra zaten 2 lt su içiyorum.
    Her sabah 45 dk yürüyüş yapıyorum, gün boyu hareket halindeyim çalıştığım için.
    Şimdilik bu kadar.. :D

Beğenildi
    435

Alıntı neskafe Nickli Üyeden Alıntı
    Selaamm Çok teşekkür ederim..

Ben 1.65 boyunda 30 yaşındayım. 85.400 ile nuslime başladım.
    Bugün 3. günümü bitirdim. Cumartesi sabah tartıldığımda 85.400 düm. Günlük yediklerimi yazmak istiyorum ve hata yaptığım yerde lütfen beni uyarın.
    Nuslime başlayalı yemek yiyemez oldum. Sabah güne 1 bardak su ile başlıyorum ve mutlaka kahve içiyorum.
    Mesela bu sabah saat 10 da 2 katı yumurta yedim, nuslim+su. Her sabah aynı saatte nuslimi almaya çalışıyorum.
    Gün boyu acıkmadım, 1 elmayı 2 saatte zor yedim ve bol bol su tükettim. Akşam üstü domates ve [highlight=#FFFF40]birkaç tane haşlanmış sosis yedim.[/highlight]
    Mutlaka beşi bir yerde bitki çayı tüketiyorum ve form çayını hiç ihmal etmiyorum.
    Sabah öğlene kadar 1 lt suyu bitirmeye çalışıyorum öğleden sonra zaten 2 lt su içiyorum.
    Her sabah 45 dk yürüyüş yapıyorum, gün boyu hareket halindeyim çalıştığım için.
    Şimdilik bu kadar.. :D
    Bu hariç hepsi çok iyi.

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

hoşgeldin NESKAFE
    çok güzel başlamışsın tebrikler gerçekten,elinen geliğince bozma temponu,çünkü ilk kutu çok güzel bir şans.(ben bizzat yaşadım gördüm )eminim böyle giderse süper kilolar vereceksin
    şimdiden kolay gelsin canm
    güzel akşamlarr

Beğenildi
    0

Teşekkür ederim hoşbulduk..
    Bu sabah 1 kahve ve 2 haşlanmış yumurta ile güne başladım ardından nuslim aldım. 45 dk yürüyüş yaptım. Akşam üstü 1 elma yedim.
    Gün boyu 2.5 lt su içtim. Akşam saat 9'da 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık nesfit karıştırıp yedim. Bu biraz fuzulimi oldu acaba bilmiyorum.

Beğenildi
    0

Bu sabah önce nuslimi aldım sonra kahvaltı yaptım.
    Kahvaltıda, 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, zeytin, yağsız peynir yedim. üstünede bir parça bitter çikolata yedim sabah yemezsem öğleden sonra yerdim o yüzden sabah yedim.
    Akşam 7 de 2 kaşık yoğurt ile 2 kaşık nesfit karışımı yedim ve 8 de bir neskafe içtim.
    Gün boyu 3 lt su içtim ve sabah 45 dk yürüdüm.
    Şimdi bitki çayımı içiyorum.
    Bu akşam eve geldiğimde evde mis gibi börek vardı annem babama harika bir börek pişirmiş ama ben tadına bile bakmadım çok şükür. Tadına bakarsam devamı gelir biliyorum. Kardeşlerim arasında bir tek kilolu olan benim ama inşallah bende zayıflayacağım.

Beğenildi
    435

Akşam yemeklerinden atıştırmalarından uzak dur yeter. Bu konuda ailenin de sana destek olması lazım.

Beğenildi
    0

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı
    Akşam yemeklerinden atıştırmalarından uzak dur yeter. Bu konuda ailenin de sana destek olması lazım.

Günaydın Cankecan, ailem ısrarcı değil bu konuda şanslıyım ama onlar benim şuan zayıflama ürünü kullandığımı bilmiyor, bu konuda biraz farklı düşünüyorlar ve irademe şaşırıyorlar halbuki ben tadına bakmayı bırakın koca bir tabak yerdim dünkü börekten normalde. Nuslim harika iştah kesiyor. Ufak ufak süzüldüğümü duymaya başladım bile cumartesi sabahını iple çekiyorum.
    Çok teşekkür ederim ilginiz için.

gençanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    43

nescafe kılo vermek kacamak yapmadıgın surece cok kolay buna ınan soyle düşün mesela yedıgın bıtter cıkolata o senın düşmanın senı bır kac sanıyelıgıne mutlu edıyor ama sonra mutsuz olmaya mahkum kalıyorsun inşallah ac kalmaya alışacak ve bu kılolardan kurtulacagız :D
    boy:178
    20 nısan baslangıç:119.500gr
    27 mayıs tengdaile:110.700gr
    eylul 2.kutu tengda:106.400gr
    24ekımNUROZ18:96.400GR
    25KASIM?
    HEDEFIM 25 KASIMDA 88İ GORMEK YILBASINDA 79 U GORMEK BAKALIM HAYAL GIBI GELIYOR AMA MUCIZEDE DEGIL HERŞEY BENIM ELIMDE

Beğenildi
    0

Alıntı gençanne Nickli Üyeden Alıntı
    nescafe kılo vermek kacamak yapmadıgın surece cok kolay buna ınan soyle düşün mesela yedıgın bıtter cıkolata o senın düşmanın senı bır kac sanıyelıgıne mutlu edıyor ama sonra mutsuz olmaya mahkum kalıyorsun inşallah ac kalmaya alışacak ve bu kılolardan kurtulacagız :D
    evet tatlım çok haklısın yememem gerekirdi kalorili ama işte bu amalar canıma okumadımı senelerce. Tartı günü bakalım ne görücez.

+ Konu Cevaplama Paneli