+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 33

Konu: Pembis'in NuSlimm zayıflama günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Pembis'in NuSlimm zayıflama günlüğü

Sevgili Pembis sende uzun zamandan beri aramızdasın. Senin durumunu ben çok iyi biliyorum, ama istiyorum ki sen kendin tanıt, kendi günlüğünde durumunu sen anlat. Arkadaşlarınla birlikte yapmakta olduğun zayıflama mücadelesinde başarın kaçınılmaz olsun.

pembis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Re: PEMBİS'İN NUSLİMM ZAYIFLAMA GÜNLÜĞÜ

Birkez daha teşekkür ederim Cankecan Bey. Biliyorum benden çok sıkıldınız. Kilo verip herdefasında verdiğim kiloyu geri almaktan mücadelemin sonunu getirememekten bende sıkıldım. Bu sefer kendime olduğu kadar sizede söz veriyorum başarıcam tabi sizlerin desteğiyle ....

"Nefsini sabretmeye alistirabildiysen ona zaferlerini müjdele..."

ParLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    16

Hoşgeldin yeni bir başlangıç yaptın artık geçmişi düşünme..hep motive et kendini gerekirse yardım istediğin an bende burdayım,kilo vermek kalıcı değişimler istiyor..bende 49 kiloya kadar indim ama malesef koruyamadım,hayat tarzımızı değiştiricez inşallah daha aktif daha hafif yaşıycaz
    Zayıflama günlüğün hayırlı olsun..başarılar..

Beğenildi
    2

Teşekkür Ederim Parla. Umarım bu sefer hedefime ulaşırım. Öz eleştiri yapmam gerekirse çok azimli ve hırslı bir yapım yok. En ufak bir engelde pes edebiliyorum. Herşey bir anda çok çabuk olsun istiyorum. Bu da benim en büyük zaafım.
    Ama bu sefer daha uzun bir süre tanıycam kendime. Hedefim 60 kg yu görmek. Bu arada boyum 1.63 şuan 74 kg yum. Daha önce tengda ve nuslim500 kullandım. ikisinden de farklı zamanlarda 1 er kutu kullandım 5-6 kg verdim ama dediğim gibi herdefasında geri aldım. Artık 60 lı kiloları görmek istiyorum. Sadece incelmek zayıf görünmek için değil sağlığım ve bebiş sahibi olmak için vermem gerekli. Daha önce 2 kere düşük yaptım ve doktorum kilo verdikten sonra hamile kalmam konusunda ısrarlı. 2.5 senelik evliyim ve eşimde bende artık çocuk sahibi olmak istiyoruz. İnşallah bu sefer başarıcam lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Yarın görüşmek üzere

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

hoşgeldinnn PEMBİS
    eminim istediğin kiloya ulaşıp bebişini kollarına alacaksın
    güzellll bir cuma geçirmen dileğiyleeeeeeeeeeee

Beğenildi
    2

Teşekkür ederim Freya, inşallah o günleri görürüm. Sizlerin desteğini görmek çok güzel. İnanın bu kilo verme süreci tamamen motivasyon ve destek işi. Bu da bitkiselmucizeler ailesinde var. Sizlere de hayırlı cumalar...

Bu arada dün yediklerim
    Sabah: 1 ad. domates, 1 ad. salatalık, 1 ince dilim beyaz peynir, 2 dilim denge light ekmek ve şekersiz çay. ( bu arada çayımı şekersiz içmeye kendimi alıştırmam bi hayli uzun sürdü ama alıştım artık )

saat 11:00 de nuslim350 içtim

Öğlen: Çalıştığım için arkadaşımla dışardan yemek yiyoruz ama ev yemekleri 1 menüyü paylaşıyoruz. yani 3 çeşit yemek bir tabağı bile doldurmuyo ( örnek: yarımkase çorba, 4-5 kaşık sebze yemeği, 4-5 kaşık pilav )

Akşam: 1 kase yayla çorbası , 1 saat sonrada biraz karpuz yedim.

Tabi gün içinde yaklaşık 2,5 -3 lt suyumu ihmal etmedim. Herhangi bir yan etki yaşamadım. Gayet güzel bir gün geçirdim.
    Bu sabah : yine aynı şekilde 1 domates, salatalık, 1 dilim peynir , 1 dilim çavdar ekmeği , şekersiz çay

Beğenildi
    2

Arkadaşlar kilo çizelgem şu an yanlış. Görünen eski çizelge. Düzeltmeyi başaramadım plase.....

Beğenildi
    2

Kilo çizelgemi en sonunda değiştirdim.

ParLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    16

Öğlen: Çalıştığım için arkadaşımla dışardan yemek yiyoruz ama ev yemekleri 1 menüyü paylaşıyoruz. yani 3 çeşit yemek bir tabağı bile doldurmuyo ( örnek: yarımkase çorba, 4-5 kaşık sebze yemeği, 4-5 kaşık pilav )
    Canım kendi deneyimlerimi yazmak istiyorum.Diyetisyen değilim ama diyetisyen eşliğinde zayıfladığım için bir kaç bilgi eklemek istedim.
    bence çorbanın yanında ekmek yemesen iyi olur biliyosun 2 kaşık pilav bir dilim ekmeğe eşit..masum görünen bu tabloda 4-5 kaşık pilav demişsin buda eşittir 2 dilim beyaz ekmeğe..
    Sabah kahvaltında 1 dilim ekmek yersen kaloriden tasarruf etmiş olursun..nasıl olsa doyuyoruz 1 ekmek de yesek 2 ekmek de yesek..
    Sabah Yapmış olduğun 1 ekmeklik tasarrufu öğlen 2 kaşık makarna ya da pilav olarak tüketebilirsin..
    Yada iki etli biber dolması yanına cacık yada yoğurt olabilir,
    Mümkün olduğunca karbonhidratlardan uzak duruyoruz meyvelerin şekerli olmaması gerekiyor,inan ben daha hiç karpuz kavun yemedim,kan şekerini çok hızlı yükseltiyor ve iştahını kontrol edemiyorsun o zaman..

Beğenildi
    2

Parlacım sabah kahvaltısı dışında öğlen ve akşam kesinlikle ekmek yemiyorum. Bunu aslında uzun zamandır yapıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum ve akşam çorba, meyve gibi hafif geçirmeye çalışıyorum ama istediğim kiloyu veremiyorum sadece kilomu korumama faydası oluyor. Anladım ki desteksiz olmuyor. O yüzden nuslimle istediğim hedefe ulaşacağıma inanıyorum.

Meyve konusunda tavsiyene uyucam.....

+ Konu Cevaplama Paneli