+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 8 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 76

Konu: Havva'nin NuSlimm350 günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Havva'nin NuSlimm350 günlüğü

Sevgili Havva bu günlük açılmak için bence biraz geç kaldı. 12 günden beri tendga kullanıyorsun ve 12 günde 3.2 kilo verdin. 66 kiloyla başladığın bu mücadelede bir ayın sonunda 59 kiloyu görebileceğini düşünüyorum. Çünkü sende bu kararlılıktasın. Biliyorum senin hedefin 50 ama bence 54-55 kilo olsan yeterli. Detayları sen yaz istersen arkadaşların bilsin.
    Konu Cankecan tarafından (20-07-2011 Saat 02:46 AM ) değiştirilmiştir.

havva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    15

Cevap: Havva'nin tengda günlüğü

Merhaba arkadaşlar 23 yaş 1.65 boy ve 66 kiloyla problemime çözüm ararken tesadüfen ulaştığım bitkisel mucizeler sitesinde sizlerin dayanışmasını gördüm ve günlüklerinizi tek tek okudum. Cankecan'ın da yazdığı gibi kilo vermedeki hedefim 50. Çünkü o kiloya indiğimde kendimi daha iyi hissedeceğim. 12 Gündür Tendga kullanıyorum ve şu anda 3.2 kilo vermiş durumdayım. 18 günlük süreçte 4 kilo daha vermeyi hedefliyorum. 59.9 u görmek bile beni daha da motive edecek. Cankecan 54-55 olsan yeterli diyor ama ben 50 olmak istiyorum.Size bundan sonra günlük olarak ne yediğimi içtiğimi tek tek yazacağım.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

günaydın havva aramıza hoşgeldin.Büyük bir süprizle gelmişsin tebrik ederim azmin zaferi istediğin kiloya eminim kısa bir sürede ineceksin.Takibinde olacağım durmak yok yola devam

Beğenildi
    15

Bu gün 13.kapsülümü alıyorum. Cankecan bana sabah uyandığın zaman tartıl demişti bende bu gün öyle yaptım ve tartıda gördüğüm rakama inanamadım. 61.6 kilo gözüküyordum. İnanamadım tekrar tekrar çıktım. Ben daha önceleri akşamları tartılıyordum. Bu sabah kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek 1 dilim peynir 1adet kaynamış yumurta 1 domates 1 salatalık ve 2 zeytin yedim. Yumurta hayatımda yiyemezdim ama Cankecan ısrarla kahvaltıda bir yumurta yemem konusunda beni ikna etti. İlk kutuda en iyi etkiyi almam gerektiğine inanıyorum. Kalan 17 kapsülde 3 veya 4 kilo daha verebilirsem çok iyi olacak. İnsan inandığı zaman başarıyor ve ben şuna inandım motivasyon çok önemli. Bazen canım tatlı çekiyor bazen acıkıyor ama eski fotoğraflarıma bakıp bundan vazgeçiyorum. Kesinlikle zayıf olmam lazım diyorum.

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Sevgili Havva işte budur. En başlardaki halini hatırla. Umutsuz bir şekilde başlamıştın. Her gün bana yazdın ve ne yiyeceğini, neler yapacağını sordun. Beynindeki yemek yeme olayını epey zor çözdük. Yaşadığın bölgenin beslenme tarzı buna izin vermiyordu çünkü. Gelen misafirler, gidilen misafirlikler hep ikram çeşitleriyle doluydu. Yesen bir türlü yemesen bir türlü. Yersen kilo alıyorsun yemezsen arkadaşların küsüyor niye yemiyorsun diye, böyle bir ikilemin içinde kalarak devam ettin ürün kullanmaya. Ama aradan geçen şu kısa sürede gerçekten mükemmel bir kilo verdin. Senin fiziki yapın zaten buna müsaitti ben bunu başaracağını biliyordum. Benim için önemli olan senin yaşadığın çevredeki dış faktörlerin etkisinden uzak tutmaktı. Çünkü çevrendeki herkez gün boyu birşeyler atıştırmayı gelenek haline getirmişlerdi. Sen inanılmaz bir direnç göstererek bunu başardın. En çok sevdiğin şeyi bile yeseler karşında yemedin. Hiç sevmediğin yumurtayı zorla yedin. Akşam atıştırmalarını ortadan kaldırdın. Kilo vermek tamam zor bir olay ama yaşadığın çevrede senin kilo vermene destek olanlar yoksa işin çok ama çok daha zor oluyor. Kısa sürede 59 kiloyu göreceksin. Boyun zaten kısa değil. Bence sen 53 kiloda durmalısın. 55 olduğun an hemen geriye çekmelisin kilonu. Bu iki kilo arası senin denge noktan olmalı. Bu kadar kısa sürede böylesine bir başarı gerçekten çok iyi. Bundan sonrada aynı tempoda sabırla ve inançla devam edip 57-58 i görmeni bekliyorum. Bir ayda vereceğin 8 kilo fazla bile. Ama her zaman dediğim gibi ilk kutuda en iyi kiloyu vermek lazım.

Beğenildi
    15

İyi geceler arkadaşlar. Ben bu geceki raporumu vereyim. Ben geç kalktığım için kahvaltı saatim öğle yemeğine denk geliyor. Gün boyu hiçbir şey yemedim. Sadece akşam nesfit ve biraz meyve yedim. Gün içinde spor olarak bugün ip atladık. Yaklaşık on dakika ip atlamak insanı acayip terletiyor. Sanırım evde olduğum zamanlarda bunu yapacağım. Gün içinde muhakkak bir aktivite yapmaya dikkat ediyorum. Bu bazen yürüyüş, bazen yüzme bazen de ip atlamak oluyor. Tatil bölgesinde olduğum için sadece uyandığımda iyi bir kahvaltı yapmaya çalışıyorum ve akşamı mümkün olduğunca yemek yemeden geçirmeye çalışıyorum. Yemek yapmak zorunda kalırsam ızgara türü yağsız et ve beyaz eti tercih ediyorum.
    maviş bunu beğendi.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı havva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gün 13.kapsülümü alıyorum. Cankecan bana sabah uyandığın zaman tartıl demişti bende bu gün öyle yaptım ve tartıda gördüğüm rakama inanamadım. 61.6 kilo gözüküyordum. İnanamadım tekrar tekrar çıktım. Ben daha önceleri akşamları tartılıyordum. Bu sabah kahvaltıda 2 dilim kızarmış ekmek 1 dilim peynir 1adet kaynamış yumurta 1 domates 1 salatalık ve 2 zeytin yedim. Yumurta hayatımda yiyemezdim ama Cankecan ısrarla kahvaltıda bir yumurta yemem konusunda beni ikna etti. İlk kutuda en iyi etkiyi almam gerektiğine inanıyorum. Kalan 17 kapsülde 3 veya 4 kilo daha verebilirsem çok iyi olacak. İnsan inandığı zaman başarıyor ve ben şuna inandım motivasyon çok önemli. Bazen canım tatlı çekiyor bazen acıkıyor ama eski fotoğraflarıma bakıp bundan vazgeçiyorum. Kesinlikle zayıf olmam lazım diyorum.
    süpersin maaşalllah diyorum nazarlara gelme.Sakın çevrendekilerin yeeee demelerine kulaklarını gerekirse tıka.Kilo almak kolay vermek zor bunu hepimiz biliyoruz yolun açık olsun

Beğenildi
    15

teşekkürler. tıkadım gitti

Beğenildi
    15

bugün sabah kalktım 2 dilim kızarmış siyah ekmek herzamnki gibi kaynamış yumurtam 1 zeytin 1küçük dilim peynir domates salatalık yedim. we 1.5 litre su içtim akşama kadar 3 3.5 olur. bugun 61.2 kiloyum 2 gündür kilomda farklılık olmuo pek fazla moralim bozuldu birascık. acaba kahwaltıyı mı fazla kaçırıorum :D

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Canım hosgeldın aramıza cok guzel kılolar vermıssın ama 2 gunde bır tartınmamaya calıs cunku hızlı bırsekılde kılonu verdın.Sımdı ıradenı moralını bozmadan devam ettırıceksınkı sabrının karsılıgını alasın.Merak etme haftaya aynı gun tartındıgında yıne kılo vermıs olucaksın bol suyunu yumurtanı ve sporunu sakın ıhmal etme bol bol sebze ve meyve hepberaber cok cıtır olucaz sevgıler
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

+ Konu Cevaplama Paneli