+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 22

Konu: N_rain'in nuslimm günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

N_rain'in nuslimm günlüğü

Sevgili n_rain bana attığın mailinde "Sizden rica etsem bana da n_rain olarak nusslim günlük sayfası açmanız mümkün müdür ? Herkesi haberdar edersem sorumluluk hissederek daha sıkı sarılacağıma inanıyorum ürün kullanma programına ..." Bu mesajın üzerine tabiki sana zevkle günlük açarım. Çünkü sen zayıflamada desteğin önemini çok iyi kavramışsın. Hadi tanıt kendini arkadaşlarda sana destek vermeye başlasınlar....

maviş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    163

Cevap: N_rain'in nuslimm günlüğü

Hoşgeldi canım bu sağlıkla zayıflama mucadelesinde hep birlikte Cankecan beyin yardımı ve bu sitede üye olan arkadaşların desteğiyle başarılı olacağız;yediklerine dikkat eder ve zorlandığında siteyi ziyaret edersen herşey daha kolay oluyor başarılar ))

QUENN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    56

hosgeldin aramiza

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

hoşgeldin aramıza desteğimiz hep yanında olacak biz bir aileyiz günlüğüne gel kendini tanıt bizde seni tanıyalım

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Hoşgeldin aramıza hadi bakalım hayırlı olsun kendinden bahsetmeye baslayabılırsın hepımız senın yanındayız canım sevgiler
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Beğenildi
    177

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn canım benim

n_rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    34

Merhaba;
    Sevgili Cankecan sağolsun hemen açmışsın sayfayı ama ben biraz geciktim.Bunun için öncelikle özür diliyorum.Sıcak karşılama mesajlarıniz için de hepinize ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar.
    Aslında ben aranızda yeni değilim.Günlük sayfam olmadığı için beni bilmiyorsunuz aslında....

12 AğustosCuma günü ürünüm geldi bana ve ben cumartesi gününden itibaren kullanmaya başladım.Yaşım 39 ve bir 16 yaşında bir oğlum var.Bu yaza kadar böyle kilo almamıştım.Hep 4 veya 5 kg fazlam olur bunu da kolayca verirdim.Sanırım yaş ilerledikçe bazı şeyler zorlaşıyor Bu yüzden NuSlimm 'e başvurdum.

Bugüne kadar olan beslenme alışkanlığımdan farklı da beslenmiyorum.Fakat kortizon kullandım uzun süre + 1 yıla yakın antidepresan sonuçta bana saçmasapan bir göbek ve kalın bir bel kaldı ....Gençliğimden bu yana hep 49-50 kiloda olmuşumdur.Bazen 54 falan olur inanılmaz panik yaşardım ve bu yıl 38 bedenden 42 bedene çıktım...Boyum 152 ve ben tam 65 kilodayım...İnanılmaz mutsuz ve kötü hissediyorum kendimi...1 haftadır ürünü kullanıyorum.Şekeri ve yağlı yiyecekleri çıkardım beslenmemden.3-4 litre su içiyorum.Fakat 1 haftadır 1 gr bile vermiş değilim.

19 Ağustos Cuma günü itibariyle spor salonuna yazıldım ve dün ilk egzersiz programıma başladım.Umarım başarılı olurum ...

Hepinize sevgiler ve sağlıklı günler diliyorum arkadaşlar....

Beğenildi
    177

merhaba canım hosgeldın oncelıkle 1 haftada kılo vermemende bır garıplık yok yas ılerleyınce aynen dedıgın gıbı cok zor gıdıyor bende 30 yasındayım ınan bundan 5 sene once bu sekılde beslensem 1 ayda 8 kılo verırdım bu sekılde 5 kılo verdım sakın kendını bırakma haraket edıcez tamam mı haftada muhakak 3 gun spor yapıcaz aynı zamanda gunlugumde yayınladım kıraz sapı suyunu ıcmenı cok ama cok tavdsıye edıyorum canım goruceksın farkı moral bozmak yok yasak burda bız varız
    maviş bunu beğendi.

maviş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    163

Moral bozmak yok canım ,göreceksin bak kilolar gitmeye başlayınca sonuca sende inanamıyacaksın siteyi çok iyi takip et insanı gerçekten çok motive ediyor hep birlikte başaracağız....

+ Konu Cevaplama Paneli