+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 7 ve 7

Konu: Denizcik NuSlimm 350

denizcik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Denizcik NuSlimm 350

Merhaba sevgili arkadaslar..Beden kucultup kıyafetelere girebilmek ve ozguven kazanımı yolunda ilk adımı atalı cok olmadı.170 boy ve 69,7 olarak basladıgım NUSLİM bana hemen sonuc vermeye basladı bile..Yeni baslayan arkadaslara tavsiyelerim var cunku ben 1KUTU TENGDA BİTİRİP 12KG VERİP sonra ilacı onerilen sekilde bırakmayıp yiyen bir istahlı olmanın bedelini odemekteyim
    basta acı gibi gelse de dostlar, vucudum benım kadar insafsız degil..bayramın ılk gunu (dıyete baslama gunune bak) baslanan nuslımm kullanımı sonucunda su an 66,4kg gosterdı bugun tartı..
    tek sıkıntım aksam 7den sonra hafıf bas donmelerım..ona da razıyım.sinirlenince dolaba ve ozellikle pogaca ve biskuvilere zaafiyeti olan ben, ideal kilomu(57) iple cekiyor gayretler savuruyorum.
    bu arada hem 4yasında bı erkek cocuk annesı bir egitimciyim..hepinize destegim cunku biliyorum hepiniz bana desteksiniz..gayret hanımlar gayret

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    150

Cevap: DENİZCİK NUsSLİM350

Günaydın canım,

Ailemize hoşgeldin hemen hemen hepimiz senin de yaptığın hata yüzünden buralardayız. İstediğin kiloya tez zamanda inebileceğini biliyorum ama tabi dikkat etmeyince kilolarımız o kadar sadık ki bizi unutmayıp hemen geri dönüveriyorlar. Bence çok güzel bir günde diyete başlamışşın, bu senin kararlı olduğunu gösteriyor bence. Bende genelde diyete pazartesi başlayanlardandım ama eskiden artık bugün diyorum ve ogün başlıyorum ama o "bugün" pazartesi olmuyor Minik oğluşunun da etkisiyle eminim çok hareketli olmak zorundasındır. Bu da sana bir artı daha ekliyor. Baş dönmesinden bahsetmişsin benim de Tengda kullandığım dönemde akşam hafif baş dönmelerim ve tansiyon düşmelerim olmuştu. Ürünü kesmedim herşeye rağmen devam ettim, az yemenin ve bol hareketin sonucu diye düşündüm sonrasında bu etkiler kaybolmuştu. Gazan mübarek olsun, güzel haberlerini almak için bekliyoruz
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Merhaba denizcik aramıza hosgeldın boyumuz aynı ve aynı kılodayız bu kadar tesaduf olur bende tengdayla zayıflama mucadeleme devam edıyorum ne kadar guzel 1 haftada hemen sonuc almıssın harıka gercekten ben bu kadar hızlı veremıyorum acıkcası zor gıdıyor metebolızmamı soklamanın zamanı geldı ara ogunlerde yıne bırseyler yemelıyım sanırım aksamları bende tengda basdonmesı yapmıyor bazen sabahları yapıyor ama cabuk gecıyor merak etme 1 hafta sonra hepsı gecıcektır canım hergun gunlugune ugrarsan benım ıcınde harıka motıvasyon olur tekrar tebrıkler benımde hedefım 58 kılo olmak sevgıler
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

maviş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    163

Aramıza hoşgeldin gerçekten güzel bir başlangıç yapmışsın [B]başlamak yolun yarısıdır
    derler daha önce başardığının dahada iyisini yapabilirsin eminim bayaramın 1. günü diyete başlamandan belli .Kesinlikle takipçinim ....))

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Alıntı denizcik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba sevgili arkadaslar..Beden kucultup kıyafetelere girebilmek ve ozguven kazanımı yolunda ilk adımı atalı cok olmadı.170 boy ve 69,7 olarak basladıgım NUSLİM bana hemen sonuc vermeye basladı bile..Yeni baslayan arkadaslara tavsiyelerim var cunku ben 1KUTU TENGDA BİTİRİP 12KG VERİP sonra ilacı onerilen sekilde bırakmayıp yiyen bir istahlı olmanın bedelini odemekteyim
    basta acı gibi gelse de dostlar, vucudum benım kadar insafsız degil..bayramın ılk gunu (dıyete baslama gunune bak) baslanan nuslımm kullanımı sonucunda su an 66,4kg gosterdı bugun tartı..
    tek sıkıntım aksam 7den sonra hafıf bas donmelerım..ona da razıyım.sinirlenince dolaba ve ozellikle pogaca ve biskuvilere zaafiyeti olan ben, ideal kilomu(57) iple cekiyor gayretler savuruyorum.
    bu arada hem 4yasında bı erkek cocuk annesı bir egitimciyim..hepinize destegim cunku biliyorum hepiniz bana desteksiniz..gayret hanımlar gayret
    Merhaba, hedefin o kadar yakin ki Sana şunu yap bunu yap dememe bile gerek yok. Akşam yediden sonra acıkmaların başlıyorsa ürünü biraz daha geç alabilirsin.

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

tebriklerrhedeflediğin kiloya en kısa zamanda ulaşacağına hiç şüphe yok
    günün güzel geçsin

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Ama hıc ugramamıssın 1 haftadır merak edıyoruz acıkcası arkadasım sevgıler
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

+ Konu Cevaplama Paneli