+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 17
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni

Konu: Nirvana'nın NuSLimm500 Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Nirvana'nın NuSLimm500 Günlüğü

Sevgili Nirvana son derece güzel bir dönemde ürün kullanmaya başlıyorsun. Sende kesinlikle çok başarılı olacaksın ben buna yürekten inanıyorum. Sen kendini tanıt ve misafir ağırlamaya başla günlüğünde. Her şeyi yaz, yediğini içtiğini hangi saatlerde yediğini detaylı olarak yaz. Günlüğün zayıflamak isteyenlere örnek bir günlük olsun. Başarın başarmak isteyenlerin en büyük motivasyonu olacak.

Nirvana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Cevap: Nirvana'nın NuSLimm500 Günlüğü

Çok teşekkür ederim motivasyon ve günlük için

Önce kendimden bahsedeyim. 37 yaşındadım, özel bir şirkette genel koordinatör olarak çalışıyorum. Seyahatlerim dışında ofiste olmak durumundayım ve maalesef oturarak çalışıyorum. 90 kilo olduğumu biraz geç fark ettim Kendime dur diyip nuslimm sipariş edene kadar da inanılmaz dengesiz , sağlıksız ve zamansız yemek yiyiyordum.

Nuslimm elime 16/02'de ulaştı. İlk 5 tableti gün aşırı içildiğinden dün 3. tabletimi içmiş bulunuyorum. Ama regl dönemimde başlamak şanssızlık oldu galiba.

Sabah kahvaltısında yağsız tost ve şekersiz çay içiyorum. Öğlen yemeklerinde ise ekmeksiz biraz çorba ve salata. Maalesef sigara kullandığım için saat 16.00 - 17.00 gibi bir elma veya mandalina yiyiyorum. Akşam eve gitmem 19.30 gibi oluyor. Salata, haşlama sebze ve yoğut yedim. Tabi en önemlisi bol bollll su. Sanırım günde 3 litre içiyorum en az.

Dediğim gibi regl olduğum için tartılmadım, 15. tablet sonrası tartılmak istiyorum moralim bozulmasın diye.

İlk hedefim Mayıs ayı sonuna kadar 75 olabilmek. Sonrasında 60 kilolar.

Zor gibi duruyor belki ama kendime inanılmaz güveniyor ve başarabileceğime inanıyorum.
    Yardım ve desteklerinizi esirgemeyin lütfen.

Şimdiden herkeze teşekkürler....

Beğenildi
    2

Merhabalar,

Dün ilacımı içmedim.
    Sabah kahvaltı da 4-5 ad. eti form yedim şekersiz çay ile. ( ben şeker yada tatlandırıcı zaten kullanmıyordum. )
    Arada kavhe ve bol bol su.
    Öğlen biraz çorba ve tavuk yanında salata yedim. Akşam üzeri 5 gibi 2 ad. mandalina. Akşam yemeğinde ise 1 ad. dolma ve yoğurt ile 2-3 parça haşlanmış karnıbahar yedim.

Açlık hisstemiyorum.

Bu sabah 4. tabletimi içtim.
    Kahvaltıda yarım simit ve çay. Saat 08.30 gibi. Bu saate kadar da 1 lt. gibi su ve türk kahvesi içtim. Sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum kendimi.
    Cuma gününden sonra tabletleri hergün kullanmaya başlıyorum. Sanırım ondan sonra durum daha da iyi olacak.

Umarımmmmmmm

Geceyarisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    14

Alıntı Nirvana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Dün ilacımı içmedim.
    Sabah kahvaltı da 4-5 ad. eti form yedim şekersiz çay ile. ( ben şeker yada tatlandırıcı zaten kullanmıyordum. )
    Arada kavhe ve bol bol su.
    Öğlen biraz çorba ve tavuk yanında salata yedim. Akşam üzeri 5 gibi 2 ad. mandalina. Akşam yemeğinde ise 1 ad. dolma ve yoğurt ile 2-3 parça haşlanmış karnıbahar yedim.

Açlık hisstemiyorum.

Bu sabah 4. tabletimi içtim.
    Kahvaltıda yarım simit ve çay. Saat 08.30 gibi. Bu saate kadar da 1 lt. gibi su ve türk kahvesi içtim. Sanki dünyaları yemiş gibi hissediyorum kendimi.
    Cuma gününden sonra tabletleri hergün kullanmaya başlıyorum. Sanırım ondan sonra durum daha da iyi olacak.

Umarımmmmmmm

ailemize hoşgeldinn Nirvana

Raporlarıın gayet iyi böyle devam eder ve kaçamak yapmazzsann birazda akşamları spor yapmaya çalışırsann emin ol hedefine ulaşmamannn için hiç bi sebebin yok hepimiz aynı mücadeleyi veriyoruz burda ve herpimiz birbirimizin desteğiyiz. Rapor vermeyi ihmal etme ki tecrübeli olan arkadaşlar seni yanlışlarıda uyarabilsinler

Bol Hareketli günlerr diliyorum sana takibindeyimm

Beğenildi
    2

Alıntı Geceyarisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ailemize hoşgeldinn Nirvana

Raporlarıın gayet iyi böyle devam eder ve kaçamak yapmazzsann birazda akşamları spor yapmaya çalışırsann emin ol hedefine ulaşmamannn için hiç bi sebebin yok hepimiz aynı mücadeleyi veriyoruz burda ve herpimiz birbirimizin desteğiyiz. Rapor vermeyi ihmal etme ki tecrübeli olan arkadaşlar seni yanlışlarıda uyarabilsinler

Bol Hareketli günlerr diliyorum sana takibindeyimm

çok teşekkür ederim desteğin için..
    Herşey tamam da spor yapamıyorum şimdilik maalesef. Yaklaşık 2 ay kadar önce bel fıtığı ameliyatı geçirdiğim için 6 ay süre ile spor yapmam yasak. Yürüyüşte bile max. 30 dk. izin var. Yani spor yapabilmek için önümde daha 4 ayım var. Kaçamak yapmıyorum zor olsa da Çünki gerçekten aynada gördüğüm kendimden hiç mutlu değilim..
    Görüşmek üzere

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Hoşgeldiniz..
    Sevgili Cankecan bir kişiye yürekten inanıyorum dediyse kesinlikle birşeyler görüyordur. Herkese kolay kolay söylemez bunu. Sizi bu durumdan dolayı şanslı buluyorum. Herşey istediğiniz doğrultuda ilerlemesi temennilerimle..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

HOŞGELDİN NİRVANA AİLEMİZE elindeki ürün gerçekten muhteşem yaşadıkca göreceksin.Bizler söyleyince abartıyoruz zannediyorlar ama yaşayanlar bu mucizeyi yaşıyor.İştah hiç kalmıyor,yağlar eriyor,bol bol susatıyor.Günlük raporlarını yazarsan seni takip etmemiz daha kolay olur.Biz sana,sen bize destek olarak inşallah bu kilolardan kurtulacağız takibindeyim)

Beğenildi
    2

Merhabalar, günaydın herkeze.......

5 gündür iş için Konya'da bulunduğumdan yazamadım.
    Dünden itibaren tabletimi hergün içimeye başladım ve çok mutluyum.
    Bu sabah tartıldım ve 2.5 kg. vermişim. 5 Tablet içmiştim ve adet dönemimdeydim.
    Buna rağmen sonuç hiç fena sayılmaz değil mi

Sabah 7.30 gibi kalktım, ofise geldim ve 8.20 de 1 kepekli ekmeğe yapılmış yagsız tost ve çay ile kahvaltımı yaptım. Birazdan tabletimi içeceğim.
    Dün akşam nette gezinirken elma diyetini gördüm. 6 gün yapılıyor. Kahvaltıdan sonra gün boyu elma yiyiyorsunuz. Yorumlar enaz 4-6 kg. arası verildiğini yazıyordu. Kilo verme sürecini biraz hızlandırı düşüncesi ile 6 gün bu diyeti yaplayı planlıyorum. Umarım herşey yolunda gider.

Bana şans dileyin

görüşmek üzereeee

Beğenildi
    2

Evet.......
    Bu aralar iş yoğunluğumuz yüzünden çok fazla , daha doğrusu hiç bilgi yazamadım
    P.tesi günüden bu yana çok istikrarlı bir şekilde elma diyeti yapıyorum. Sabahları 08.30 gibi yağsız, kepekli ekmekle yapılmış 1 tost ve çay ile kahvaltı ediyorum. 1 saat sonra tabletimi içiyorum. Sonrasında saat 11.00'de 1 , 14.00 2, 16.30 1 ve akşam 20.00 gibi de 2 adet elma yiyorum . Gün içinde de içtiğim su 3 lt. 'yi buluyor.
    Herşey yolunda, kendimi çok motive ettim. P.tesi günü tartılıp sonucu yazacağım. İnşallah hayal kırıklığı yaşamam.

öykü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    7

Selam nirvana,elma diyetinden memnun kalırsan bende uygulamak istiyorum,sonucunu merakla bekliyorum

+ Konu Cevaplama Paneli