+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 11

Konu: NUSLİMM350 HAKKINDA ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

NUSLİMM350 HAKKINDA ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA

Arkadaşlar buraya ismini açıklamadan bir üyemizin bana gönderdiği maili koyacağım. Lütfen bunu sabırla okuyun. Biz hep ne diyoruz sağlık, sağlık, sağlık. Kilo vermek ama sağlıklı kilo vermek. Onun için aşağıdaki yazıyı lütfen son satırına kadar okuyun.

iyi günler Cankecan bey,
    bana 2006 yılında endokrin doktorumun koyduğu teshis hipotroid +proklatine bağlı hipofizde mikroadenom yapılan benim şikayetlerim dogrultusunda yapılan tahliller,emar, ultrason sonuçlarına göre doktorun teshisi buymuş.(buymuş diyorum çünkü doktorum bana hifozimdeki mikroadenomdan hiç bahsetmedi ben sonuçlarını 2008 yılında bir arkadaşımın endokrin doktoru bir arkadaşına gösterdigimde senin hipofizinde tümör var dedi şok oldum. ogüne kadar kaç kere ankara gitmiş doktorumun kontrolünden geçmiştim ona duyduğum sonsuz güvenden burada sonuçları hiçbir doktora göstermemiştim.)neyse teshisten sonra doktorum bana iki iyi seyin var dedi asırı kilon yok ( osıralar 54 kiloydum doktorum için 50 yeterliydi) birde adetlerin hiç aksamadan çok agrılı çok zorda olsa geliyor dedi.ben kendisine regl dönemlerimin cok zor olduğunu hastalanmadan 10gün öncesinde damla damla gelip şiddetli baş ağrıları yaptığını sinir şişlik yaptığını anlattım çok zor geliyor vücudum ısınmıyor korkunç ağrılarım vardı. kendisi zamanla geçecek dedi ben tiroid ilaçlarına dostinexe başladım.bazı şeyler zamanla düzene giriyordu ama regllerim asla değişmedi.korkunç agrılar ,10 gün öncesinden damlalar zor gelmesi.resmen yaşam kalitem düşük yaşıyordum sanmayınki bu yeni birseydi hayır 20 yıldır böyleydi ama zamanla dahada kötüleşmişti.o dönemde ağrıdan evden çıkamıyordum zehirlenmeyi göze alıp kuvvetli ağrı kesicilerden üst üste alıyordum.sürekli doktorumla tlf görüşüyoduk ben sürekli ykınıyor ağlıyordum burada kadın dogumculara gitmemi önerdi sonucu bildir dedi. ilk gittiğim kadın dogumcu ultrasonla baktı bana hersey normal dedi evlenince dogurunca geçer dedi. endokrin doktorumu arayıp sonucu söylediğimde güldü.tekrar başka bir kadın doğumcuya gitmem konusunda karar verdik .gittim üşütüyorsun ondan dedi.nasıl ya yazın burada nasıl üşütürdüm agrılar sadece kışın degildiki.doktorum kızdı hemen ankaraya gel burada seni kadın doğumcu arkadaşıma yollayayım dedi.sayın profa gittimmuayene etti kan tahlilleri istedi kısırlık testleri yaptırdısonunda banaantidepresan gibi birsey yazdı reçetesi hala duruyor doktorumda bende şok olduk .tabi kullanmadım.sorularım devam ediyor ama çözüme ulaşamadım.sonra burada bir digeri bir ilaç verdi adetin şu günü al ilaç bittince bırak dedi neyse o biraz iyigelmişti ağrılar devam ediyor gelmesi biraz kolaylasmıştı bunun tiroid veprolatinden kaynaklandığını söyledi. tamam bizde biliyorduk yapılan tedavi beni baska yonlerden biraz rahatlatmıstı ama regl sorunum aynen devam ediyordu. sürekli kullanma dedi zaten vücudum ilca alıştı. sıkıntılara devam sürekli doktorumla tlfda görüşüyordum 6ayda birde ankaaya yanına kontrole gidiyordum.dolaşımdan dediler doktorum dolaşımıma baktırdı bu kadar sorun yasatacak birsey çıkmadı ynede daflona başladık günde 2adet daflon içiyordum yine olmadı sorun devam ediyordu.kanın az dediler kan sayımlarım yapıldı kanım vardı.Cankecan bey, istendigi takdirde yapılan bütün tahlilleri doktorların adlarını emarları ultrasonları size yollayabilirim bunlar hikaye değil yasadıklarım.yapılan onca şeyden sonra sonuç sıfırdı.hayatımı regl dönemime göre düzenliyordum. bu arada yurtdışındada doktoragittim prolaktinden dedi . tamam biliyordum endokrin doktorumda aynısını diyordu ,bir çözümü olmalıydı.tıp bu kadar ilerlemişken kansere bile neredeyse çözüm bulunurken ben hala regl dönemi sorunlarıyla boguşuyordum.tabii tiroid sorunlarıda vardı. nefes alamıyordum kalp ritmim düzensiz diboynumda çekme oluyordu. neredeyse bütün vucudumun renkli doppleri,emarı çekildi
    buarada ben zayıflama sitelerini gezerken tengda ile tanıştım.ama cankecan bey benim tengda ya uygun olmadığımı nuslimm kullanmamı söyledi.önce kızdım çünkü bence tengda daha güçlüydü hemen kilo verecektim nuslimm350 sanki daha az etkiliydi neyse tamam dedim. [doktorum ıge serumuma baktırmıştı ve 350 cıvarı çıkmıştıyüksek olduğu için telfast kullanıyordum 59dan 62 ye çıkmıştım telfast iştah açıyordu.durdurmam gerekiyordu ben bu kiloyu hiç görmemiştim moralim bozuktu) ilk kutu NuSlimm350 ile 5 kilo verdim ama daha güzeli vücudumda sanki bir değişiklikler vardı. ikinci kutuya geçerken tekrar regl oldum agrım vardı ama hiç zorlanmadan geldi. geçenlerde tekrar regl oldum ağrımda kalmamış reglde kendiliğinde gelmişti ayrıca 10 gün öncedende damla damla gelmeler olmamıştı normal bir gün gibiydi dışarda gezdim amam ne güzeldi. akşam doktorum beni aradı oysa hep ben onu aradım öldünmü diye merak ettim dedi.çünkü 2.5 aydır kendisi aramamışım hiç aramasam regl dönemimde ağlaya sızlaya yine arardım ne oldu kesildimi yoksa dedi .hayır hersey normal dedim şok oldu. neler karıştırdın yine sen dedi.şimdi söylemem dedim nisanda rutin kontrol ve tahlillerim yapıldıktan sonra söyleyecegim dedim.gögüsümdedi hassasiyeti sordu yok dedim.(gögüslerimde prolaktinden dolayı asırı hassasiyet vardı bazen iç çamaşırımı bile ağlaya ağlaya giyiyordum bazende değmesin diye pamuk koyuyordum. her türlü şey yapıldı temiz çıkmıştı)nefes rahat alıyordum çift yastıkla yatmıyorum kalbimdeki sorunda rahatladı boynumda iyi rahatsız etmiyor dedim adamcagız şok oldu.merakla beni bekliyor eminim.Cankecan bey bunların hepsi psikolojık olamaz.eminim prolaktinim düştü gögüsteki sorun regldeki sorun hep ondandı düşmese bu rahatlama olmazdı . doktorun verdiği ilaçlar rahatlatmıştır derseniz bu imkansız sizinde bildiğiniz gibi şu anda sadece tiroid hormonu ve nuslimm kullanıyorum.4 yıldır dostinexle kardeş bir hayat sürüyordum doktorum azaltırdı ve ara verecek.eskiden nerdeyse haftada 3tane[ ayda 3-4 kutu yapıyor içerken şimdi bırakmak için haftada bir yarım alıyorum dostinexi azaltarak bırakmak gerekiyormuş .(geçen senede bır ara bırakmıştım prolaktinim tavan yapmıştı.)nuslimm sayesinde ilaç içmeme ragmen rahatlamıştım ve kilo vermiştim.burada zayıflama konusuna girmiyorum zayıflamak ugruna neler yaptığımı size anlatmıştım.evet sonuç olarak nuslimm350 benim kahramanım bakarsınız mikro adenomum, guatrım,modullerimide yok ederse hiç şaşmam merakla nisan ayını bekliyorum. Cankecan ben nedense bir türlü nuslimm 500 kullanmaya hak kazanamadım. belki onu verseniz hiçbir seyciğim kalmaz????

Super Moderator NuSlimm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Re: NUSLİMM350 HAKKINDA ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA

Bu yazıyı okuyunca yine çok mutlu oldum,yazan kişiyle önceki gün telefonda görüştüm,vaktim olunca sizlere yazıcam uzun uzun demişti,ne oldu dedim,çok mutluyum diye olanları anlattı heyecanla,işte bu sonuç bizleri çok mutlu ediyor.Boshwer'in pko'sunu yok etmesi gibi başkalarının da rahatsızlıklarına iyi geldi nuslimm,
    Cankecan Bey ben de teşekkür ederim mucizeyi getirdiğiniz için,umarım daha çok bunun gibi mailler,mesajlar alırız..
    "Ne şekilde olursa olsun zayıflayayım " derken , "SAĞLIKLA" kelimesini mutlaka söylemeliyiz....

Super Moderator behice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    18

İŞTE GERÇEK BİR MUCİZE DAHA .....

ÇOK SEVİNDİM İYİLEŞEN BU ARKADAŞIMIZ ADINA MUTLULUĞU DAİM OLSUN...UMUTLAR HİÇ BİTMESİN....

:flover :flover :flover :flover :flover :flover
    jinedoc

Beğenildi
    435

Boshwer'in mesajınıda buraya taşımanın uygun olduğunu düşündüm. Güzel sonuçları paylaşmak bizlere mutluluk veriyor.

POLİKİSTİK OVER ve LİDA,NUSLİMM ve BOSHWER
    Beni tanıyanlar az çok neden kilo aldığımı bilir..Ben polikistik over hastasıyım..Bunu öğrendiğimde ne yapmam gerektiği konusunda bilinçsizdim..Bundan yaklaşık 5 yıl önce aşırı zayıf olarak bilinirdim çevremde..Ve lakabımda cimcimeydi..Sayısızca doktora gittim,birtürlü çare bulunamadı..Geçer daha vücut dengelerin oturmamış diyen gönderdi beni yanında doğum kontrol ilaçlarıyla..Sonuç malum kilo alımı..Her ultrasona girdiğimde kistlerim çoğalıyor..Allahım nasıl bir şey bu..Şuan tedavi gördüğüm hastanedeki doktorumla tanıştım..Bana polikistik over hastalığından bahsetti..Ne komik ki hastalığım hakkında bir bilgim yoktu..En son 4 ay önce görüştüm kendisiyle..Ultrasonla bakıldığında durum vahim kistlerin haddi hesabı yok..Karar aldım,kilo vermeden çıkmayacaktım karşısına..Doğum kontrol haplarını çöpe attım..Biliyorum kötü bir durum ama 89 kiloya kadar çıktım.1 kilo sonrası 90 olucam.Ve 25 yaşındayım.Bu benim yaşımdaki bir genç bayanın moralini alt üst edecek bir şey.Her gün dua ettim karşıma bir arkadaşımı çıkardı.Baya bir kilo vermiş lidayla..Araştırdım ve sitemi buldum..Cankecan’la konuşmalarım beni tatmin edecek düzeydeydi..Kimyager’in araştırmaları beyni doyuracak cinstendi..Kullanmaya başladım..Ve genel olarak polikistik over hastalığı olan insanlar diğer insanlara nazaran daha az kilo verirler..Ben azmettim..Herkes uyurken sabahları koştum..5.30’da evden çıkıp rüzgar,yağmur demeden koştuğumu bilirim..Eve gelince hemen duş alıp durmaksızın dershaneme gidip akşama kadar orda ayakta olduğumu,gecede yastığa başımı koyunca bacaklarımın,ayaklarımın deli gibi sızladığını bilirim..Şuan 63 kiloyum..Bugün itibariyle doktora gittim..Doktorum beni görünce şok oldu..Ve ultrasona girdiğimde 2. şokunu yaşadı..Haddi hesabı olmayan kistlerimden eser kalmamış..Yumurtalıklarım normal boyutunu almış..Yasmin’in yada diğer ilaçların eritemediğini ne eritti Mimoza hanım dedi..En başından beri SEVGİLİ DOPİNGİM..Hep yanımda oldun hepp..Ve yine sana ne kadar güveneceğimi bir kez daha anladım..Çünkü sen bana ŞUNA İNANIYORUM Kİ KİSTLERİNİN HİÇBİRİSİ KALMAYACAK dedin durdun..Ben artık polikistik hastası değilim..Ve ben diğer insanlardan daha hızlı kilo verdim..4 ayda 25 kiloyu attım..Çok mutluyum anlatılmayacak derecede..BAŞARDIM..!!!!!

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sitemizin adı boşuna bitkisel mucizeler konulmamış. Burada bizleri sabırla dinleyen ve her sorumuza sıkılmadan cevap veren ürünlerimizi bize sunmadan önce araştırıp tavsiye eden Kimyagerimize ve cankecan beye teşekkür ederim.

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEVGİLİ ARKADAŞIM BOSHWER yukarıda geçen mesajını okuduğumda hem çok sevindim,hem de hiç şaşırmadım diyebilirim.senin ne kadar çok azimli,istikrarlı ve bunun yanında en önemlisi çok sağlam inançlı bir insan olduğunu sana defalarca yazmışımdır.elbette bir gün mükafatı verilecekti.Rabbim en kısa zamanda bir de bebiş müjdesi vermeni nasip edecek inşallah...Bundan sonra da herşey gönlünce olsun canım arkadaşımm..(Lidanın bir mucize olduğu herkesce biliniyordu NuSlimm de anlaşılan yeni mucizemiz olacak.)Böyle güzel haberleri her zaman duyabilmek ümidiyle...

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    148

Canım arkadaşlarım çok teşekkür ediyorum inanın bu mükemmel birşeymiş.Hastalığımı yenmem kadar mükemmel birşey yok.Ayrıca lida,nuslimm,tengda inanın bunlar sayesinde oldu.Abartmıyorum.İnanmayan insanlar varsa sonuçları hastaneden alır buraya kopyalarız.Kimse reklam amaçlı olduğunu düşünmesin.Asla.Bitkisel çaylar mı almadım aktardan,ilaçlar mı içmedim,soğan mı içmedim.Neler neler neler.Hepsi azaltmadı artırdı.Tek çözüm bana tek çare LİDA,NUSLİMM,TENGDA oldu.
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

yaramaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.inşallah bende bu ürünü kullanıp mutlu ve sağlıklı olucak.cankecan bey e gelen maili okudum ve bende rengli dönemini kabus gibi geçirenlerdenim. 15 yıldır rengli dönemimi sıkıntıyla gelmesini bekliyorum o gün için hazırlıklar yapıyorum.korkunç ağrılar istifra etme acıdan yerlerde kıvranma şeklinde geçiyor.kuvvetli ağrı kesiciler kullanıyorum.oda korka korka çünkü midemde ülser var aslında uzak durmam gereken ilaçlar ama o acıya dayanamıyorum.doktora gittim herşey normal evlenince geçer dedi..rengli olduğumu çevremde duymayan kalmıyo.bu çok kötü bişey çok şiddetlenince hemen hastaneye iğne olmaya götürülüyorum .inşallah nuslimm bendede bu ağrılara son verir

Beğenildi
    435

Cevap: NUSLİMM350 HAKKINDA ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA

Bir üyemizle facebooktan yapmış olduğumuz görüşmeyi onun izniyle aynen buraya kopyaladım arkadaşlar. NuSlimm350 mucizesine bir daha şahit olduk. NuSlimm350 zayıflatmasının ötesinde kadın hastalıkları konusunda inanılmaz bir ürün. Arkadaşların mutluluklarını sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.

Selam Cankecan Bey uzun süredir size yazamadım

Selam evet yazamadın : )

işlerimin yoğunluğundan da doktora gidemedim
    kilo veremememin sebebini buldum ...

ah o işler yokmu o işler : ) neymiş sebebi ?

Ben tam 13 kilo vermiştim, 19 senelik evliyim ve 16 yaşında oğlum var
    5 senedir korunmuyordum ve de çocuğum da olmuyordu
    bi rahatsızlık geçirmiştim verdiğim kilolarla vücudum kendine gelmiş toparlanmış
    veeeeeeeeeeee hamileymişim )))))) bugün öğrendim

Bu çok güzel harika bir haber

Güzel olmasına güzel ama kullandığım ilacın kötü bi etkisi olur mu acaba?

Hiçbir problem yok rahatlıkla doğumunu yapabilirsin.
    senin gibi bir çok kişi yaşadı bu durumu hiçbir problem yok.

Yaaaa keşke önceden söyleseydiniz önlem alırdık

Evet bizim sitede imez mesela kendisi Bursa'da birebir görüştüğüm bir kişi.
    Daha bir kaç kişi var eski üyelerimden ürün kullanırken hamile kalan.

Nuslimm350'yi araştırırken sitenizde okumuştum. Kadın hastalıklarını olumlu yönde iyileştirdiğini ve ilacın yararlı olduğunu.

Evet aynen öyle. Birde regl de gecikme olursa kontrol ettirin diyorum ben esasında. senin var mıydı bir rahatsızlığın ?

bende o mucizeyi yaşayan kişiler arasına girdim

süper çok sevindim.

rahatsızlığım yoktu sadece çocuk olmuyordu ve bi arada adı konulamadan vücudumun temizlediği birşey olmuştu doktorum bile şaşırmıştı

Neymiş o?

RAHİM KANSERİ belirtilerine rastlandı ama aniden temizlendi.

Harika buna çok sevindim gerçekten bir mucize de sende gerçekleşmiş. Bu etkisini biliyorum temizliyor.

aynen öyle oldu Cankecan Bey...Doktorum bile bugün şok oldu

Bir üyem daha vardı O...r diye ona da doktora pcos tanısı koymuş ve senin cocuğun olmaz demişti. o da nuslimm mucizesi yaşadı evlendi ve çocuğu oldu. Hatta çocuğunun ismini Can koymuş.

Nuslimm350 gerçekten mucizevi bir ilaç onu tek geçerim bu yüzden.

Kesinlikle özellikle bir doktorumuzun çalıştığı hastanede bir çok hemşire ve doktor nuslimm350 kullanıyor.Zayıflayanlar bile özel dönemlerinin rahat geçmesi için o döneme yakın NuSlimm350 kullanıyorlar.

Sizinle yazışmak içimi rahatlattı.Teşekkür ederim, ama şimdi çıkmam gerek.

Rica ederim tabiki, isim vermeden bu yazışmayı sitede paylaşmak isterim. En azından böyle bir olayı yaşayanların içinde ne olur şüphesi kalmasın.

Tabiki paylaşabilirsiniz. Çok doğru. Çok teşekkür ederim görüşmek dileğiyle...

karabiber bunu beğendi.

karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    127

Cevap: NUSLİMM350 HAKKINDA ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA

ne güzel bir mucize.Allah tamamına erdirsin....

+ Konu Cevaplama Paneli