Arkadaşlar buraya ismini açıklamadan bir üyemizin bana gönderdiği maili koyacağım. Lütfen bunu sabırla okuyun. Biz hep ne diyoruz sağlık, sağlık, sağlık. Kilo vermek ama sağlıklı kilo vermek. Onun için aşağıdaki yazıyı lütfen son satırına kadar okuyun.
iyi günler Cankecan bey,
bana 2006 yılında endokrin doktorumun koyduğu teshis hipotroid +proklatine bağlı hipofizde mikroadenom yapılan benim şikayetlerim dogrultusunda yapılan tahliller,emar, ultrason sonuçlarına göre doktorun teshisi buymuş.(buymuş diyorum çünkü doktorum bana hifozimdeki mikroadenomdan hiç bahsetmedi ben sonuçlarını 2008 yılında bir arkadaşımın endokrin doktoru bir arkadaşına gösterdigimde senin hipofizinde tümör var dedi şok oldum. ogüne kadar kaç kere ankara gitmiş doktorumun kontrolünden geçmiştim ona duyduğum sonsuz güvenden burada sonuçları hiçbir doktora göstermemiştim.)neyse teshisten sonra doktorum bana iki iyi seyin var dedi asırı kilon yok ( osıralar 54 kiloydum doktorum için 50 yeterliydi) birde adetlerin hiç aksamadan çok agrılı çok zorda olsa geliyor dedi.ben kendisine regl dönemlerimin cok zor olduğunu hastalanmadan 10gün öncesinde damla damla gelip şiddetli baş ağrıları yaptığını sinir şişlik yaptığını anlattım çok zor geliyor vücudum ısınmıyor korkunç ağrılarım vardı. kendisi zamanla geçecek dedi ben tiroid ilaçlarına dostinexe başladım.bazı şeyler zamanla düzene giriyordu ama regllerim asla değişmedi.korkunç agrılar ,10 gün öncesinden damlalar zor gelmesi.resmen yaşam kalitem düşük yaşıyordum sanmayınki bu yeni birseydi hayır 20 yıldır böyleydi ama zamanla dahada kötüleşmişti.o dönemde ağrıdan evden çıkamıyordum zehirlenmeyi göze alıp kuvvetli ağrı kesicilerden üst üste alıyordum.sürekli doktorumla tlf görüşüyoduk ben sürekli ykınıyor ağlıyordum burada kadın dogumculara gitmemi önerdi sonucu bildir dedi. ilk gittiğim kadın dogumcu ultrasonla baktı bana hersey normal dedi evlenince dogurunca geçer dedi. endokrin doktorumu arayıp sonucu söylediğimde güldü.tekrar başka bir kadın doğumcuya gitmem konusunda karar verdik .gittim üşütüyorsun ondan dedi.nasıl ya yazın burada nasıl üşütürdüm agrılar sadece kışın degildiki.doktorum kızdı hemen ankaraya gel burada seni kadın doğumcu arkadaşıma yollayayım dedi.sayın profa gittimmuayene etti kan tahlilleri istedi kısırlık testleri yaptırdısonunda banaantidepresan gibi birsey yazdı reçetesi hala duruyor doktorumda bende şok olduk .tabi kullanmadım.sorularım devam ediyor ama çözüme ulaşamadım.sonra burada bir digeri bir ilaç verdi adetin şu günü al ilaç bittince bırak dedi neyse o biraz iyigelmişti ağrılar devam ediyor gelmesi biraz kolaylasmıştı bunun tiroid veprolatinden kaynaklandığını söyledi. tamam bizde biliyorduk yapılan tedavi beni baska yonlerden biraz rahatlatmıstı ama regl sorunum aynen devam ediyordu. sürekli kullanma dedi zaten vücudum ilca alıştı. sıkıntılara devam sürekli doktorumla tlfda görüşüyordum 6ayda birde ankaaya yanına kontrole gidiyordum.dolaşımdan dediler doktorum dolaşımıma baktırdı bu kadar sorun yasatacak birsey çıkmadı ynede daflona başladık günde 2adet daflon içiyordum yine olmadı sorun devam ediyordu.kanın az dediler kan sayımlarım yapıldı kanım vardı.Cankecan bey, istendigi takdirde yapılan bütün tahlilleri doktorların adlarını emarları ultrasonları size yollayabilirim bunlar hikaye değil yasadıklarım.yapılan onca şeyden sonra sonuç sıfırdı.hayatımı regl dönemime göre düzenliyordum. bu arada yurtdışındada doktoragittim prolaktinden dedi . tamam biliyordum endokrin doktorumda aynısını diyordu ,bir çözümü olmalıydı.tıp bu kadar ilerlemişken kansere bile neredeyse çözüm bulunurken ben hala regl dönemi sorunlarıyla boguşuyordum.tabii tiroid sorunlarıda vardı. nefes alamıyordum kalp ritmim düzensiz diboynumda çekme oluyordu. neredeyse bütün vucudumun renkli doppleri,emarı çekildi
buarada ben zayıflama sitelerini gezerken tengda ile tanıştım.ama cankecan bey benim tengda ya uygun olmadığımı nuslimm kullanmamı söyledi.önce kızdım çünkü bence tengda daha güçlüydü hemen kilo verecektim nuslimm350 sanki daha az etkiliydi neyse tamam dedim. [doktorum ıge serumuma baktırmıştı ve 350 cıvarı çıkmıştıyüksek olduğu için telfast kullanıyordum 59dan 62 ye çıkmıştım telfast iştah açıyordu.durdurmam gerekiyordu ben bu kiloyu hiç görmemiştim moralim bozuktu) ilk kutu NuSlimm350 ile 5 kilo verdim ama daha güzeli vücudumda sanki bir değişiklikler vardı. ikinci kutuya geçerken tekrar regl oldum agrım vardı ama hiç zorlanmadan geldi. geçenlerde tekrar regl oldum ağrımda kalmamış reglde kendiliğinde gelmişti ayrıca 10 gün öncedende damla damla gelmeler olmamıştı normal bir gün gibiydi dışarda gezdim amam ne güzeldi. akşam doktorum beni aradı oysa hep ben onu aradım öldünmü diye merak ettim dedi.çünkü 2.5 aydır kendisi aramamışım hiç aramasam regl dönemimde ağlaya sızlaya yine arardım ne oldu kesildimi yoksa dedi .hayır hersey normal dedim şok oldu. neler karıştırdın yine sen dedi.şimdi söylemem dedim nisanda rutin kontrol ve tahlillerim yapıldıktan sonra söyleyecegim dedim.gögüsümdedi hassasiyeti sordu yok dedim.(gögüslerimde prolaktinden dolayı asırı hassasiyet vardı bazen iç çamaşırımı bile ağlaya ağlaya giyiyordum bazende değmesin diye pamuk koyuyordum. her türlü şey yapıldı temiz çıkmıştı)nefes rahat alıyordum çift yastıkla yatmıyorum kalbimdeki sorunda rahatladı boynumda iyi rahatsız etmiyor dedim adamcagız şok oldu.merakla beni bekliyor eminim.Cankecan bey bunların hepsi psikolojık olamaz.eminim prolaktinim düştü gögüsteki sorun regldeki sorun hep ondandı düşmese bu rahatlama olmazdı . doktorun verdiği ilaçlar rahatlatmıştır derseniz bu imkansız sizinde bildiğiniz gibi şu anda sadece tiroid hormonu ve nuslimm kullanıyorum.4 yıldır dostinexle kardeş bir hayat sürüyordum doktorum azaltırdı ve ara verecek.eskiden nerdeyse haftada 3tane[ ayda 3-4 kutu yapıyor içerken şimdi bırakmak için haftada bir yarım alıyorum dostinexi azaltarak bırakmak gerekiyormuş .(geçen senede bır ara bırakmıştım prolaktinim tavan yapmıştı.)nuslimm sayesinde ilaç içmeme ragmen rahatlamıştım ve kilo vermiştim.burada zayıflama konusuna girmiyorum zayıflamak ugruna neler yaptığımı size anlatmıştım.evet sonuç olarak nuslimm350 benim kahramanım bakarsınız mikro adenomum, guatrım,modullerimide yok ederse hiç şaşmam merakla nisan ayını bekliyorum. Cankecan ben nedense bir türlü nuslimm 500 kullanmaya hak kazanamadım. belki onu verseniz hiçbir seyciğim kalmaz????

1Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı

<