selam canım evet yediklerin sıvı tüketmen çok iyi :P :P bende bi ara ara vermek zorunda kalmıştım takma fazla kafana inş yakında kavuşursun tengdana canım tabii mutlaka haberiniz olacak ee bide vetvelimde değişecek tatlım :wink: :wink:
selam canım evet yediklerin sıvı tüketmen çok iyi :P :P bende bi ara ara vermek zorunda kalmıştım takma fazla kafana inş yakında kavuşursun tengdana canım tabii mutlaka haberiniz olacak ee bide vetvelimde değişecek tatlım :wink: :wink:
ben geldim buraya senin günlüğünüde şimdi okuyabilidm kusurabakma öncelikle sende alışamadan bırakmışsın olsun seninde dediğin gibi sağlığın herşeyden daha önemli ben 29 tane kullandım lida sadece 1 tane kullanamadım![]()
Evet özlemcim öyle oldu ama önce şu dikişler iyileşsinde bakarız çaresine iyiki varsınızya :D
Canım,
Ameliyat sonrası kendine çok dikkat etmeli ve korumalısın. Bunlar annemin bana çok sık söylediği sözlerdi bende sana söyleyim dedim. Aman hele ki dikişlerini hiç zorlama, kendini iyi hissedip az az da olsa spor yapayımı falan unut oldu mu. Bu kilolar er geç gidecek ama önce sağlık, o olmazsa olmazımız.
Tekrar geçmiş olsun.
Sevgi ve saygılarımla...
Yaş 37
Boy 1,54
Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek
''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”
“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”
"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü
çok ayıp valla bana sana hiç uğramamışım nasıl gözden kaçırdım senii.neyse telafi ederim artık napalım boynum kıldan ince.Mugumcum eminim ki bu zayıflama yolunda sende hedeflediğin kiloya geliceksin canım.hele birde yaşının ve geçliğinin verdiği hızlı metabolizma ile daha süper olur şekerim.Hadi bakalım kolay gelsin canım. Ben bakıyım başka gitmediğim yer var mı diye
SEVGİLER SANA...
çok geçmiş olsun bitanem. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
muck
haYat bıR sINaVsa... kaĞıDımı VeRip ÇıKMaK IsTıYoRUm
MERHANA MÜGÜM,
İlk ziyaretimde kısa kalmıştım bu sefer biraz kalıcıyım çarşafları hazırla şekerimöncelikle geçmiş olsun, en kısa sürede çarcabuk iyileşmen dileğim. Senin için en büyük dileğimde en kısa sürede annelik duygusunu tatman canım.Sakın umutsuzluğa kapılma günümüz teknolojisiyle her şey daha kolay.Bebek sorununu şu anda okadar çok kişi yaşıyorki hiç beklemediğin anda bir bakmışssınki hamilesin
Allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez ama sen önce kendini olucağına inandır buna inan,olumsuz sakın düşünme sakın bunu kendine sters yapma herşeyi oluruna bırak.Bir arkadaşımın komşusu vardı, kadın 40 lı yaşlardaydı ilk zamanlar olmamış sonra doktora gitmişler,ne eşinde ne kendinde hiç bir sorun yok.Tek sorun stresin verdiği gerginlik..Anneminde 7 yıl olmamış yedi yılın sonunda benden bir yaş büyük ablam,benden üç yaş küçük erkek kardeşim var :wink: hiç olmadı bi tüp bebek yaparız nolcakk şekerim Allah yeterki bizim dert, sıkıntı dediğimiz dertleri unutturucak büyük dertler vermesin.En kısa sürede şöyleeee bıcır bıcır bir bebek kucağına alırsın inşAllah.He bak bu arada benim bir oğlum var 12 yaşında,bende ikinciyi çok istemiştm ama olmadı bıraktım bende.Sana caymak falan yok ama heeee sakınnnn
![]()
Merhaba arkadaşlarım canlarım :D Tengdayı yalnızca 2 gün kullanbilmiştim ve ardından malesef antibiyotik tedavisine geçmiştim bugün antibiyotiklerim bitti fakat tengda almadım yarın almaya başlıycam bu arada tengdayı aldıgım bıraktıgım günler ve bugün itibariyle 7 gün zarfında 1,5 kilo vermiş olduğumu gördüm bu belki ameliyat sonrası şişkinliğin azalması yada gerçekten diyetime dikkat ederek verdiğim kilo bilemiyorum ama sonuçta tartıda eksik rakam görmek mutlu etti beni yarın yeniden tengdama başlıycam spor yapamadıgım için ben biraz daha dikkatli yiyorum spor yapanlar mutlaka eksik etmeyin sporunuzu sevgiler :wink: canlarım
SELAM CANIM SEN SÜPERSİN YAA VALLA TEBRİKLER NE DİYEYİM SANA AMA ŞU DİYETİNİ ÇOK MERAK ETTİM AÇIKÇASI BİTANEM :wink:
Merhaba canlarım ben geldim evet kendi çabalarımla 1 haftada vermiş oldugum 2 kilodan sonra bugün tengdama başladım tengdamı bir bardak suyla içtikten sonra kahvaltımı haşlanmış bir adet yumurta ,bir çorba kaşıgından az çökelek, 1 dilim ekmek,4 zeytin ve bir bardak meyvasuyuyla yaptım kahvaltımı iyice yapıyorumki ben şeker haplarımı içiyorum öglen olmadan eger biraz aç içersem midem bulanıyor o yüzden bunlar beni anca doyurdu.
Şimdide bitki çayımı demledim onu içicem gelişmelerle görüşmek üzere sağlıklı zayıflamalar :wink: