+ Konu Cevaplama Paneli
65. Sayfa - Toplam 65 Sayfa var BirinciBirinci ... 15 55 63 64 65
Gösterilen sonuçlar: 641 ile 645 ve 645

Konu: MÜGÜM25'İN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Re: MÜGÜM25'İN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Alıntı mugum25 Nickli Üyeden Alıntı
    Hepinize selamlar çok özledim arkadaşlarım sizleri çok şey değişmiş sitemizde netim olmadıgı için çok uzun süredir takip edemiyodum inşallah hepiniz iyisinizdir.
    Mügüm25 epey uzun bir aradan sonra yeniden seni burada görmek çok güzel. Son durumun hakkında biraz bilgi verebilir misin. Durumunu değerlendirelim, güzel bir döneme giriyoruz bahara kadar önümüzde güzel bir süre var durumunu bilirsek ona göre sana da yardımcı olmaya çalışırız.

mugum25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Cevap: MÜGÜM25'İN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Çok uzun bir zaman sonra ben geldim bu sefer gitmeyi düşünmüyorum aranıza biraz tombik fakat çok mutlu olarak geldim bu sefer sitemiz çok değişmiş eskilerden kimler var yada unutuldummu bilmiyorum fakat ben sizleri unutmadım merak edenler için son durumumu yeniden yazayım boşandım ve 2 sene sonra yeniden evlendim şuanda iki aylık evliyim ve çok mutluyum burdan ayrılıktan sonra kilom sürekli 72-74 arası gidip geldikilo almadımda vermedimde fakat şuan düzenim deiştiği için kilo aldım başta Cankecan bey olmak üzere yardımlarınızı bekliyorum eskisi gibi sizleri seviyorum....
    şekerkız ve yarenim bunu beğendiler.

Yolum çok uzun...

boy:165
    kilo:68

Artık hedefim boyumla aynı kiloya inmek değil hedefim uzadı...

Bir zamanlar seni herkesten esirgiyordum.Şimdi seni herkese bağışlıyorum...

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

İyi geceler Mügüm aramıza tekrardan hoşgeldin takibinde olacağım

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    151

Tekrar hoşgeldin Mügüm'cüm,

Seni merak edenlerden biri de bendim güzel haberlerini aldığıma sevindim. Hayırlısı olsun canım. Umarım bundan sonra çok mutlu olursun. Bizler arada sessiz kalsakta hep buralardayız. Yıl sonu malum çok yoğun çalışıyorum. Havalar ısınmaya başlayınca daha canlı oluyor sitemiz sen de hatırlarsın bunu Hadi bakalım kaldığımız yerden devam...
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

serena85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

fıstığım benim benim bende geldim bende nuroz 18 kullanmaya başladım ve 4 kilo verdim bile herkes etkisini görmekte ama hapım bitti birazm önce yeniden almalıyım. ben aynı zmnada yürüyüşte yapıyorum.. inşallah bende yaza kadar daha 8 kilo verebilirm. yine yaza fit gircez mügümcüm. darısı benim başıma tatlım olaki evlenirsem zzarif bi gelin olmak istiyorum.. allah mutluluğunu daim etsin zayıflama maratonuna başlıyoruz yeniden

boy:160
    kilo:80

Bir kilolu kız da çıkıp ''can boğazdan gelir, ayı gibi yiyorum'' desin, kime sorsak kortizon kullanmış arkadaş..mesela bende cilt tedavisi için hap kullandım )

+ Konu Cevaplama Paneli