+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 65 Sayfa var 1 2 3 11 51 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 645
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Konu: MÜGÜM25'İN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

MÜGÜM25'İN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Evet Mügüm, nihayet tengdana başladın. Özlemle geçen bekleme süresi, başından geçen bir ameliyat ve nihayet tengda. Sen daha başlamadan kilo vermeye başlamıştın. Tengda ile çok güzel kilo vereceğini biliyorum. Çünkü sen bu konuda o kadar inanmış ve azimlisin ki, tengda kullanmasan bile kilo verirsin. Mügüm buraya detaylı bir şekilde kendini yaz. Arkadaşlarında seni ziyarete gelsinler. Onlarla herşeyini paylaş. Güzel günler seni bekliyor..

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Re: MÜGÜM25'İN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Evine hoşgeldin Mügüm. Günlüğün hayırlı olsun. Kendinden bahsetmeni bekliyoruz. :wink:

mugum25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Cankecan bey öncelikle size çok teşekkür ederim iyiki sizleri tanımışım bunun için çok mutluyum
    Ben 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve bebişim yok Evlendiğimde 55 kilo fidan gibi bir kızdım 19 yaşımın hemen akabinde çıkan hormon bozukluğum ve buna yönelik hormon ilaçlarıyla 3 ayda 75 kiloyu gördüm ve inanılmaz psikolojim bozuldu giysilerime sığmamak etraftan aaa sana ne oldu diyen konuşmalar sonra hormonlarım düzelince kilo veririm diyen ben ve evliliğimin 3 senesinde tartıda 85 kiloyu gören ben ...Hormon ilaçlarını bırakınca 85 kiloyu korumaya çalışan yine ben daha fazla almadıgıma şükreden ben...Başımdan geçen hormon artı bebek sahibi olmak için geçirdiğim tedaviler beni bu hale sokmuştu doktorlar kilo vermeden tedavi olma demeye başlayınca kilo vermek için çabalarım başlamıştı 3 yıldır az yemek yememe rağmen kilo veremedikçe boşverdim hep yıldım vazgeçtim yaşadığım yerde hayat sosyal değil asosyal bu yüzden çok hareketsiz kaldım 15 günde bir bile dışarı çıkamıyorum malesef çevre şartları ama bende şunu anladım madem yürüyüş yapamıyorum spor yaparım birde şeker hastalığım çıkınca hormonlara bağlı artık bişeyler yapma zamanım geldiğini şeker hastalarının zor kilo verdiğini sporun şart olduğunu anladım 19 martta başladım diet ve spora 85 kilodan bugüne kadar 79 a kadar indim bu arada tengdayı duydum ve bu siteyle tanıştım Cankecan bey ve kimyager beyin yardımlarıyla tengdam geldi bu seferde ameliyat olmam gerektiği ortaya çıktı 8 gün önce ameliyat oldum karnım dikişli olduğu için mekik falan yapamıycam ama kollarımı ve bacaklarımı hareket ettirmekte faydalı olucak diye düşünüyorum lafı çok uzattım biliyorum kusura bakmayın Ameliyat sonrası ilaçlarımın bir kısmı bitti ve tengdama başladım normalde çok su içen bir insanım ve dün itibariyle 4 litre su içtim ve gayet enerji doluydum karnımda dikişler olmasa 100 mekik çekerdim sanırım :D
    Şimdi arkadaşlar hedefim ilk önce enaz 10 kilo vermek doktor kontrolume gidene kadar 5 kilo versemde yeter ama boyumun kilosunu görmek istiyorum buda bana yeticek çünkü bebek tedavim için bu şart vede zamanım az diyebilirim çünkü sağlık sorunlarımdan dolayı biran önce Allah izin verirse bebek sahibi olmam önerildi Önce Cankecan bey sonra ben sonra tengda sonra sizler hepinizin yanımda olduğunu bana destek olduğunu olucağını biliyorum ve iyice azimlenicem ben kilo vericem ve şekerim düzene gircek kullandığım ilaçların bir kısmını bırakıcam ben kilo vercem ve inanıyorum bebişim olcak Allahım hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Yolum çok uzun...

boy:165
    kilo:68

Artık hedefim boyumla aynı kiloya inmek değil hedefim uzadı...

Bir zamanlar seni herkesten esirgiyordum.Şimdi seni herkese bağışlıyorum...

birbuse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Merhaba bitanem hoşgeldin aramıza..
    Birsey söylemek istiyorum.
    Bebek olayı çok hassas bir konu ve bu konu üzerinde ciddi bir hassasiyet taşımaktayım. Benimde 2 yıl kadar bebeğim olmamıştı sonra allah tarafından birden oldu işte.
    Önyargılı davranmak istemiyorum sakın beni yanlış anlamayın sadece düşüncelerimi sana söylemek istedim. Dediğim gibi bebek işi ciddi bir iş olduğundan bu kullandığın TENGDA kapsülünü doktoruna önce bildirmelisin kesinlikle içmemen gerektiğini söyleyecek gibi geliyor bana. Bende biryerlerden duymuştum bu tür hapların gebeliği önlediğide söylüyorlardı !!! kısırlık yapıyormuş... Tabiki bilmeden, araştırmadan dediğim gibi önyargılı olmamak gerekiyor.. Bu söylediğimii genel anlamda söylüyorum bütün haplar için aman canımın içi noolur dikkatli ol bebek bekleyipte olmamasının nasıl bir his olduğunu bir ben birde allah bilir nolur dikkatli ol.

Yaş 29
    boy 165
    kilo 79
    haYat bıR sINaVsa... kaĞıDımı VeRip ÇıKMaK IsTıYoRUm

Beğenildi
    2

Alıntı birbuse Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba bitanem hoşgeldin aramıza..
    Birsey söylemek istiyorum.
    Bebek olayı çok hassas bir konu ve bu konu üzerinde ciddi bir hassasiyet taşımaktayım. Benimde 2 yıl kadar bebeğim olmamıştı sonra allah tarafından birden oldu işte.
    Önyargılı davranmak istemiyorum sakın beni yanlış anlamayın sadece düşüncelerimi sana söylemek istedim. Dediğim gibi bebek işi ciddi bir iş olduğundan bu kullandığın TENGDA kapsülünü doktoruna önce bildirmelisin kesinlikle içmemen gerektiğini söyleyecek gibi geliyor bana. Bende biryerlerden duymuştum bu tür hapların gebeliği önlediğide söylüyorlardı !!! kısırlık yapıyormuş... Tabiki bilmeden, araştırmadan dediğim gibi önyargılı olmamak gerekiyor.. Bu söylediğimii genel anlamda söylüyorum bütün haplar için aman canımın içi noolur dikkatli ol bebek bekleyipte olmamasının nasıl bir his olduğunu bir ben birde allah bilir nolur dikkatli ol.

Yaş 29
    boy 165
    kilo 79
    Haklısın birbusecim çok hassas bir konu bebek konusu ama ben reductil kullandım ve doktorum vermişti bunuda söylemeye fırsatım olmadı çok yoğun ve sıkıntılı günler geçirdim ama reductilin yanında tengda çok masum diye düşünüyorum.Zaten normal yolla bebişim pek olcak gibi durmuyor busecim ben gayet vahimim ve kilo vermekten başka şansım yok tedavim için hem şeker hemde hormonlar metabolizmamı çok yavaşlattı böyle çaresiz kalmaktansa yardımcı ürün kullanmayı seçtim hayırlısı olsun artık.Bu arada Allah bebişini sana bağışlasın anneli babalı büyütsün.

Yolum çok uzun...

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    151

Selam ben geldim mügüm25,

İadeyi ziyaret mi dersin ne dersin artıkın.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ameliyat olmuşsun. Allah yardımcın olsun. Bebek için ve kilolarla sağlık için mücadelende tekrar başarılar canım. Güzel haberlerini alırız inşallah.

Öptüm
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    2

ay çok sağol şekerkız ne iyi ettin ziyaret etmekle çok sevindim bu yolda hep birlikte kendimizi üzmeden kilo vericez inanıyorum hepimiz birimiz birimiz hepimiz için dua edelim. :wink:

Yolum çok uzun...

sonsuzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

selam arkadaşım günlüğün hayırlı olsun aramıza hoşgeldin en doğru yerde en iyi adreste olduğundan emin ol canım birlikte başaracağız bundan emin ol sevgilerimle :wink:

boy:1.63
    17 nisan 94 kg /9 mayıs 87 kg / 9 haziran 83kg /19 haziran 81kg /15 temmuz 79kg /31temmuz 78kg / 29 ağustos 76kg /2 eylül 74kg /28 ekim 73kg / 03 kasım 72kg / 04 kasım 71kg

birbuse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Amin birtanem aminnnn..
    Noolur yinede bir doktoruna danış derim... Korkarım kız öyle böyle değil.. Bebek işi bu..
    Hakkında herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah bir mucize olurda biran evvel bebişin olur.
    öptüm
    by
    haYat bıR sINaVsa... kaĞıDımı VeRip ÇıKMaK IsTıYoRUm

Beğenildi
    2

Çok haklısın birbuse doktoruma sorucam bakalım ne diycek. :D

Yolum çok uzun...

+ Konu Cevaplama Paneli