+ Konu Cevaplama Paneli
17. Sayfa - Toplam 17 Sayfa var BirinciBirinci ... 7 15 16 17
Gösterilen sonuçlar: 161 ile 168 ve 168

Konu: ŞEKERKIZ'IN TENGDA GÜNLÜĞÜ

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Cevap: ŞEKERKIZ'IN TENGDA GÜNLÜĞÜ

tebrik ederim bitanem harikasın 52 kiloya inmişsin işte zafer diye buna denir
    şekerkız bunu beğendi.

sultana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    34

selam selam selam, ay ne güzel süpersin harikasın hadi dediğini ettin darısı asıl derdin olan korumak olsun.gerçekten bunu yapacağını biliyorum. ne olur tatlım şımarma emisen ne kadar anlatsanda yaşayan daha iyi bilir kilo vermenin zorluğunu sende bunu yaşadın ne olur şu cümlelere yenilme Bikereden bişey olmaz ,şimdi yiyim akşam yemem,arkadaş ısrarları hadi hadi burda ye diyetine evde devam et,vb....sen daha iyisini bilirsin canım ama unutma bunları emiiii.zayıflaıpta kilo alan benim tavsiyelerimi.çok çok sevindim vallahi bak allahım ne güzel 52 hayaldi gerçek oldu yaa.
    şekerkız bunu beğendi.

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    151

Alıntı Cankecan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şeker kız hazır mıyız Nuroz18'e. Ama sen Nuroz18'i her gün kullanmayacaksın. İki günde bir olarak başlayacaksın. Durumunu değerlendireceğiz birlikte.
    Merhabalar,

2006 yılından bu yana bu sitenin üyesiyim ve hangi ürüne onay verildiyse tereddüt edip sorgulama gereği bile duymadım Şu an yine 52-53 kg arasında gezmeye başladım. Benim için kolay olan aşamayı şimdilik geçtim asıl zor olan kısmı kilo koruma dönemi Bu yeni ürünle kendime son bir şans veriyorum. Etrafımda şimdiden hasta muamelesi görmeye başladım ama umrumda değil. Ben böyle seviyorum kendimi. Bana tek kötü gelen tarafı mağazalardan çıkmamaya başladım yine ve tabi bu durum kredi kartı hanemdeki rakamların büyümesi olarak geri dönüş yapıyo tamam buna da razıyım ama kilo olarak dönmesin yeter artık yaaaa ...

Bu arada "yan etki sıfır" diye biliyorum ama umarım ruhsal anlamda olumsuz bir etkisi olmaz. Zira ilgilenmem gereken minik bir öğrencim var ve çok miktarda da sabıra ihtiyacım var

İyi ki burdayım, iyi ki varsınız...
    Miracle, yarenim, maviş ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

gençanne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    43

seker kız tebrıkler cok sevındım 52 kılo olmuşsun mukemmel gram yag bıle yoktur sende ben senın ıkı katındım bakalım kac oldum acep)
    boy:178
    20 nısan baslangıç:119.500gr
    27 mayıs tengdaile:110.700gr
    eylul 2.kutu tengda:106.400gr
    24ekımNUROZ18:96.400GR
    25KASIM?
    HEDEFIM 25 KASIMDA 88İ GORMEK YILBASINDA 79 U GORMEK BAKALIM HAYAL GIBI GELIYOR AMA MUCIZEDE DEGIL HERŞEY BENIM ELIMDE

Beğenildi
    441

günaydın şekerkız

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Sen artık 52 oldun bayrama kadar guzelce kılonu koruduktan sonra ben ınanıyorumkı asla aslamaycaksın ve boyle devam edıcek tebrık edıyorum canım darısı basıma
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    151

Teşekkür ederim, uğrayıp bana destek veren, yalnız bırakmayan kader ortaklarım...

Az önce benim klasik kahvaltımı yaptım. Bir kaç gündür yumurtaya karşı bir soğukluk hissediyordum ama bu sabah kendimi zorlayarak aradaki buzları erittim. Az sonra kendi adıma "son şans" adını verdiğim mucize kapsüllerden ilkiyle yeni bir rekor denemesine başlıyorum gazam mübarek olsun... Regl yakın aslında başlayıp beklemek konusunda kararsız kaldım ama sanırım başlamak fikri daha ağır basıyor. Öğlen hava güzel bir saat yürümeyi düşünüyorum. Bakalım neler olacak beni gözleyin anacım öpüyorum hepicinizi... vakit bulursam akşama doğru tekrar uğrarım...
    yarenim bunu beğendi.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    441

Alıntı şekerkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim, uğrayıp bana destek veren, yalnız bırakmayan kader ortaklarım...

Az önce benim klasik kahvaltımı yaptım. Bir kaç gündür yumurtaya karşı bir soğukluk hissediyordum ama bu sabah kendimi zorlayarak aradaki buzları erittim. Az sonra kendi adıma "son şans" adını verdiğim mucize kapsüllerden ilkiyle yeni bir rekor denemesine başlıyorum gazam mübarek olsun... Regl yakın aslında başlayıp beklemek konusunda kararsız kaldım ama sanırım başlamak fikri daha ağır basıyor. Öğlen hava güzel bir saat yürümeyi düşünüyorum. Bakalım neler olacak beni gözleyin anacım öpüyorum hepicinizi... vakit bulursam akşama doğru tekrar uğrarım...
    selam gelmişken uğradım

+ Konu Cevaplama Paneli