+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 17 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 168
Ağaç Şeklinde Aç28Beğeni

Konu: ŞEKERKIZ'IN TENGDA GÜNLÜĞÜ

sonsuzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: ŞEKERKIZ'IN TENGDA GÜNLÜĞÜ

selam şeker kız nasıl gidiyor canım bizi sensiz bırakma siteden mümkün olduğunca uzaklaşmak yok tatlım bizim günlüklerede uğra canım beklerim :wink:

boy:1.63
    17 nisan 94 kg /9 mayıs 87 kg / 9 haziran 83kg /19 haziran 81kg /15 temmuz 79kg /31temmuz 78kg / 29 ağustos 76kg /2 eylül 74kg /28 ekim 73kg / 03 kasım 72kg / 04 kasım 71kg

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    151

Sevgili Pembis ve Sonsuzum,

Samimi, sıcacık karşılamanız için teşekkürler. Dün yazma fırsatı bulamadım, yoğun bir günümdeydim. Fırsat buldukça hepinizin günlüğünü okuyorum.

Benden haberler; Hafta sonu su içmede bir aksaklık yaşamadım. Cumartesi misafirim vardı, yürüyüşe gidemedim. Malum mutfaktan çıkamadım. Tokluk hissim fazla olmamasına rağmen normale oranla kendimi bayağı bir frenledim. Yediklerim sadece tadına bakmak şeklindeydi. Pazar cumartesiye oranla daha iyi geçti. Tokluk hissetmiyodum ama akşam yemeği yemedim. Böyle mi olacak hep diye düşünürken dünden itibaren kendimi kötü hissetmeye başladım. Dün sabah zorunlu kahvaltımı kapsülü aldıktan yarım saat sonra yaptım, klasik bir -yumurtalı- kahvaltıydı. Suyumu da gayet düzenli içtim. Öğlen yemek fırsatım olmadı. Saat 16.00 gibi evden getirdiğim 2 adet irice kiraz domates ve bir salatalık yedim. Akşam eve giderken kendimi çok kötü hissediyodum. Açlık yoktu yemesem yemeyeceğim o durumdayım yani. Mide bulantısı mı desem baş dönmesi mi, kussam kusacam sanki o derece yani. Evde biraz uzandım falan ama geçmedi. Malum ev hali yemek hazırlamak, sofra kurmak zorundayım. Kendimi zorlayarak biraz kıymalı ıspanak yemeği yedim (az yoğurtla). Geceyi bu şekilde geçirdim. Bu sabah kalktım biraz daha iyiydim. Açlık hissi yok artık yemek kokuları bile hoş gelmiyo hatta iğreniyorum. Kapsül ve zorunlu kahvaltımdan sonra, öğlen yürüyüşümü yaptım. Suyumu içiyorum ama su bile acı gibi. Tadı çok kötü geliyo. Boğazım kurumasa içemeyecem yani. Bu durum bana hamilelik başlangıçlarımı hatırlattı aynen bu tarif ettiğim şeyleri yaşamıştım. Şimdi böyle bir ihtimal de olmadığına göre sebep kapsüller mi. Yemek yememe isteğimin olmaması çok güzel bir duyguymuş ama mide bulantımı ne yapcam. Öğlen eşim aradı yemeğe davet etti ve ben bana yemek deme midem bulanıyo falan deyince inanamadı reddedişime tabi bende kendime inanamadım. Bugün de öğlen yemeği yok sadece bir hazır ayran aldım onu içtim. Belki öğleden sonra biraz da kiraz yerim.

Bir fikriniz var mı? Bu durumu yaşayan var mı? Böyle mi devam edecek?

Hepinizi öptüm.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    0

SELAMLAR CANIM BEN TENGDA KULLANMADIM HENÜZ ÇÜNKÜ KİLOM LİDAYA UYGUN İŞTAHININ AZALMASI GÜZEL BU ZATEN OLACAK AMA İĞRENME MİDE BULANTIN BENİ KORKUTTU SEN BUNLARI KİMYAGERİMİZ NE DİYECEK

17 nisan 94 kg /9 mayıs 87 kg / 9 haziran 83kg /19 haziran 81kg /15 temmuz 79kg /31temmuz 78kg / 29 ağustos 76kg /2 eylül 74kg /28 ekim 73kg / 03 kasım 72kg / 04 kasım 71kg

lerze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    1

Merhaba şekerkız,
    nasılsın canım,gördüğüm kadarı ile çok iyi gidiyosun tebrikler.Canım,mide bulantın ve yadiklerinin tadından bahsetmişssin,ilk zamanlar tengdayla böyle şeyler yaşanabiliyor.Bana göre bunun sebebi iştahımızın az bile azalması,yemek yiyememek buna etken yemedikçede ağzında tuhaf bir tat oluyo.Aynılarını bende yaşadım,hatta hala ara ara mide bulantısı oluyo özellikle arabaya bindiğimde, geçer takma kafana normal hayatını yaşa, hap aldığını unut sevgiler şekerkız...

b]HEP YARINLAR İÇİN UMUTLUYUZ, HALBUKİ BUGÜNÜN DÜNÜ YARIN DEĞİL MİYDİ?[/b]

BEL :84,5
    BASEN :99

GÖBEK :94

mugum25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Merhaba şekerkız evet mide bulantısı bendede oluyor ve sanki tengdanın verdigi tokluk hissi akşam saatlerinde geçiyor bendede geceleri mide bulantısı oluyor kendimi yatağa zor atıyorum çok aşırıda tokluk hissi duymuyorum tengdayla ve ben normaldede çok su içtigim için suyu çok daha fazla içmemek için frenliyorum kendimi.Görüşürüz canımcım

Yolum çok uzun...

boy:165
    kilo:68

Artık hedefim boyumla aynı kiloya inmek değil hedefim uzadı...

Bir zamanlar seni herkesten esirgiyordum.Şimdi seni herkese bağışlıyorum...

Beğenildi
    151

Selam Millet,

Ben geldim. İki gündür akşamları kendimi çok kötü hissediyorum. Kapsülün verdiği enerjiden dolayı kendimi çok mu zorluyorum bilemiyorum ama saat 18:00 den sonra kafamı kaldıramıyorum, beynim uyuşmuş gibi oluyor, aşırı gergin ve sinirliyim. Her an bayılacakmış gibi oluyorum. Evde terör estiriyorum. Bu durum beni rahatsız ediyor.

Dün öğlen yemeği yemedim sadece içtiğim 300 ml bir ayranla akşamı ettim. Akşam da 3-4 kaşık etli türlü ve 2 kaşık kadar pilav yedim. Ama saat yine maalesef 20.30 du.

Bu sabah dişçiye gittim. İşlerim uzadı ve kapsülümü saat 11 leri bulduğu için içemedim. Şu saate kadar suda içemedim. Kahvaltı da yapamadım (gerçi çok fazla da açlık hisettmediğim için zorlanmadım)

Saat 13 gibi 2 dilim kepek ekmek, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 2 domates ve tereden oluşan öğle yemeğimi yedim. Dişçinin yaptığı iğnenin etkisi yeni yeni geçiyor, başım ve dişim ağrımaya başladı. Dayanmaya çalııyorum ama birazdan bir ağrı kesici alabilirim. Öğleden sonra su içmeye çalışacağım.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

Beğenildi
    151

Bu arada yazmayı unuttum.

Bu sabah tartıldım. Eski ve yeni ölçülerimi yanyana yazıyorum.

son
    Göğüs 90
    Bel 78
    Basen 95
    Simit 100

KİLO 59 - 56,5

Sizce nasılım ??
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Beğenildi
    0

şekercim selam geçmiş olsun tatlım diş çok zordur bilirim allah kolaylık versin canım ama güzel haberlerde var iyi gidiyorsun ve simit küçülüyor dimii :wink:

mugum25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda dişin düzelir bence iyi gidiyor ölçüler :wink:

Yolum çok uzun...

boy:165
    kilo:68

Artık hedefim boyumla aynı kiloya inmek değil hedefim uzadı...

Bir zamanlar seni herkesten esirgiyordum.Şimdi seni herkese bağışlıyorum...

lerze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    1

Süper olmuşssun şekerkız,iyi gidiyosun valla böyle devam et hep Geçmiş olsun dişin içinde canım bir an önce atlatman dileğiyle sevgiler....

b]HEP YARINLAR İÇİN UMUTLUYUZ, HALBUKİ BUGÜNÜN DÜNÜ YARIN DEĞİL MİYDİ?[/b]

BEL :84,5
    BASEN :99

GÖBEK :94

+ Konu Cevaplama Paneli