+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 17 Sayfa var 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 168
Ağaç Şeklinde Aç28Beğeni

Konu: ŞEKERKIZ'IN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

ŞEKERKIZ'IN TENGDA GÜNLÜĞÜ

"Size bahsettiğim gibi pazartesi başlayamadım, hatta bilerek başlamadım. Her diyet gibi pazartesi başlayacağım dediğimdeki gülüşünüz aklıma geldi. Bu sabah tengdalı günlerimin ilki ve bir günlükte ben istesem sizi çok zorlamış olurmuyum. Belki daha iyi motive olurum. Zira Lidadaki kadar azimli hissetmiyorum kendimi. Sanki iradem zayıflamış. İlginize şimdiden teşekkürler."

Merhaba Şekerkız bana attığın mail çok hoşuma gitti yüzümde bir tebessüm oluşturdun. Onun için buraya ekledim onu. Gelelim sana. Bu günlük senin moral ve motivasyon günlüğün olacak. Kendini azimli hissetmediğinden bahsediyorsun ama ben sana inanıyorum. Arkadaşlarının da yardımıyla son derece güzel bir şekilde kilo vereceksin. Hadi bakalım sıra sende. Sende anlat kendini tanısınlar seni....

şekerkız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    151

Re: ŞEKERKIZ'IN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Teşekkür ederim, çok hızlısınız.

Kader arkadaşlarıma da merhaba,

34 yaşındayım, çalışan ve 12 yıllık evliliğe 3 çocuk sığdırmayı başaran nadir rastlanan insanlardanım. Boyum çok da uzun olmadığı için eskiden de hiç dal gibi bir bedene sahip değildim. (eminim kimyager bu satırlarımı okurken bana gülecektir). Genç kızlık kilolarıma tekrar dönmenin çok zor olduğunu aslında zor değil de indiğim kiloyu korumanın çok zor olduğunu biliyorum. Dışardan bakınca çok da kilolu durmuyorum aslında ama bende takıntı haline geldi işte... :| Çok fazla kilosu olan arkadaşlar lütfen beni ayıplamayın. Elimde değil bu takıntı... Kendimle barışık değilim galiba. Daha kilolu ve kendiyle barışık insanları gördüğümde kızıyorum kendime. Zira heryere benden önce giden göbeğimle giyinmek ve ne giyeceğim diye düşünmek beni mahvediyor. Para toparlasam estetik bile düşünmüyor değilim o dece yani. Doğumların üçü de sezaryenle oldu belki bunun da etkisi vardır ama sezaryenle doğum yapan kaç arkadaşım var ve karnı sırtlarına yapışık gibi duruyolar. Yani bu da mazeret değil bence. Çok karamsar başladım.

Geçen yıl 1 ağustosta lida ile başladım bu maratona. Yine 59 kiloydum. Bana billinen hiç yan etki yapmadı. Üstelik yarım doz kullanmıştım. Hatta bir kutuyu tamamen bitirmeden 52-53 kiloları (evliliğimin ilk aylarındaki kilom) gösterdi. O halimle çok mutlu ve kendime güvenli gelen bir insan olmuştum. Ya sonra....

Zaman içinde eski yeme alışkanlığıma geri döndüm... Yavaş yavaş yemeyi artırmıştım. İştaım açılmıştı, doymak bilmiyodum ve en önemlisi kilo almıyordum, en azından topluca birden terazide 59 ları tekrar görene kadar almadığımı sanıyodum. Yanıldım işte...

Tekrar burdayım ve bu kez (inşallah) sonu hüsrana uğramadan bir şeyleri yerine oturturum. Kilo veremeyeceğimi düşünmüyorum, lidayla bunu başrdım yine başarırım diyorum ama sonrası beni korkutuyo. Artık almak istemiyorum, almamalıyım.

Desteklerinize ihtiyacım var.

Gazamız mübarek olsun.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Hedefim 52-53 e inmekten ziyade orda kalabilmek

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

“Dün tecrübedir, öğren. Yarın tahmindir, planla. Bugün fırsattır, kullan.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

mugum25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Hoşgeldin şekerkız günlüğün hayırlı olsun irademiz bazen zayıflar bazen güçlenir sonuçta hiçbir insan herzaman zayıf olmaz yada herzaman çok güçlü olamaz bu hayatın oyunu ve kuralı hadi bakalım hep birlikte zayıflıycaz burda elele :wink:

Yolum çok uzun...

boy:165
    kilo:68

Artık hedefim boyumla aynı kiloya inmek değil hedefim uzadı...

Bir zamanlar seni herkesten esirgiyordum.Şimdi seni herkese bağışlıyorum...

Beğenildi
    151

Bu arada yazmayı unutmuşum :|

Tarih 04.06.2008 itibariyle

boy 1,54 cm
    kilo 58,900

91-83-97 ölçülerim ama 101 cm lik kocaman da bir simitim var
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

‎''Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.”

"İstersem bırakırım" dediğim herşeyin bağımlısıyım. İradem zayıf değil ,tutkularım güçlü

birbuse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Günaydın bitanem
    Hayırlı olsun bu arada günlüğün.

Biliyoruzki kiloyu vermekt, almakta kendi elimizde. Sen zayıflamaya karar ver gerisi patır patır geliyor merak etme sen. Ama canımın içi şişmanda değilsin çok kısada böyle olunca kızıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya bana ne demeli
    yaş 29
    boy 165
    kilo 79

Bence bukadar takıntılı olma sen bunu takarsan biz ne takacağız ?

Ha bu arada bende sezeryan ile doğum yaptım ... Karnımdaki sarkıklığı görme gitsin bu yaz veya seneye allah izin verirse gerdirtmeyi düşünüyorum. Bakalım

Hadi hayırlısı olsun öpüyorum
    by
    haYat bıR sINaVsa... kaĞıDımı VeRip ÇıKMaK IsTıYoRUm

Beğenildi
    151

Mugum25 ve Birbuse,

Teşekkür ederim günlüğümde bana destek verdiğiniz için. Biliyordum bana kızılacağını ama sizlerde boydan kurtarırsınız değil mi?. Takmamaya çalışsamda elimde değil. Aslında önce psikolojik tedavi mi görseydim ne dersiniz :? vahim durumda mıyım!!

Boş kaldıkça günlüklerinizi okuyorum, bana gaz versin diye. İstemek başarmanın yarısıysa yolu yarıladık mı hep beraber ne dersiniz? Umarım hep birlikte kalan yolu da başarıyla tamamlarız.

Bu saba saat 7.30 da bir bardak suyla son umudumu içtim ve yarım saat sonra 1 dilim kızarmış ekmek (kepek değil) 1 parça peynir, 1 ısırık salatalık ve kimyagerin tavsiyeleri üzerine haşlanmış yumurtamı yedim. Şu ana kadar 1 litre suyumu içtim. Yarımlık pet şişem dolu bekliyor masamda öğleye kadar 3. pet şişemi de içebilirm daha saat erken çünkü.
    Öğlen yemekhaneye gitmiycem zira canım bişey istemiyo ama görünce belki az ondan az ondan derken ipin ucu kaçar diye tırstım. Evden 1 kase yayla çorbası getirdim. Nasıl olsa o soğuk da yenir. Bir salatalık ve bir domatesle salatam var. Elma da getirdim (canım bişey istemiyor ama) öğleden sonra onu yemeyi deniycem. Umarım akşamı en az hasarla atlatabilir.
    Zira benim kilo almamda ki en büyük tehlike akşam yemeklerinden sonraki atıştırmalarım.
    Çocuklar ufak olunca onlara kek, kurabiye çok yapıyorum ve tabi bende nasipleniyorum elimde olmadan. Keşke mutfağa girmek zorunda kalmasam ve akşam yemeğinden sonra kapısı kilitlense...

Şu ana kadar herhangi bir yan etki görmedim sadece ellerim buz gibi.
    Şimdilik benden bu kadar

Ha bu arada öğlen 1.15 dakikalık tempolu yürüyüşüm var. Arada aksasada genelde uymaya çalışıyorum.

Hepinizi öptüm.
    Sevgi ve saygılarımla...

Yaş 37
    Boy 1,54

Beğenildi
    0

Canım aslında şükürler olsun iyiyiz çevremizdeki bazı insanları görünce şükretmemek olmuyor.
    Yinede iyiyiz bakma sen. Evet takıntılıyız ve çok takıyoruz. Piskolojik bir tedavide görmene gerek yok tabiki Bende sen gibi ay şuram çıktı buram kötü diye yemek yemiyorum dikkatli olmaya çalışıyorum. Birde evde yemek yapıldımı yemeden olmuyor tabiki.
    Benim tek avantajım evde asla yemek yapmıyorum yaklaşık 6 yıldır. Evdeki bütün yemekleri annem yapıyor bende eve spordan sonra 10da gittiğim için asla yemek yemiyorum. Ve anneme tembihliyorum yemek yedikten sonra camı açıp evi havalandırma gerektiğini .. şeytan dürtüyor ya bildiğin gibi değil. sinirim bozuluyor .. eve bi giriyorum ev misss gibi yemek kokuyor ve ben yemiyorum.. bırak yememeyi tencereye bile bakmıyorum .. mutfağın kapısından girmiyorum. Ve bunun nekadar kötü birşey olduğunu anlatamam.
    Bundan 1 ay önce spor salonundan çıktım eve girdim ama kurt gibi açım evde birsey kokuyor ama offffffffff deli gibi acıktığımı hissettim meğerse annem MANTI yapmış yemedim eşim benden yemek istedi gece saat 12 de bende ısıttım ağzıma bir lokma attım offfffff tadına diyecek yok ve oturdum kocaman bir tabak bende yedim bu yüzden evin havalandırılması daha mantıklı :P yalanmı ... Şeytan ulan bu dürtüyor işte napim

Neyse inşallah veririz takma kafana ...
    öptüm, bye

boy 165
    kilo 79
    yaş 29

Beğenildi
    2

offf bende evde sürekli yemekle uğraşıyorum çalışmadıgım içinde gelen giden çok oluyor pastalar börekler yapıyorum ay birde çok güzel yaparım yani övünmek gibi olmasında :D ama yemiyorum misfair gelince bile ucundan az alıyorum falan yada yiyomuş gibi yavaş yavaş yiyorum yaptıklarımı gelenlere yedirmeyi istiyorum onlar kilo alsın diyorum :D ay ben çok kötü niyetli oldum sonra kalan temiz hamurişlerini dondurucuya atıyorum başka bir zaman çıkarıp az misafir gelince çeşit olarak sunuyorum :wink: yoksa atmasam dondurucuya ben onları birgüzel yerim amanda ne güzel olur ama bu yöntem daha iyi gözüm görmeyince midem katlanıyor yani :D birde artık kendime diet yemek yapıyorum canım istemesse yaptıgım yemekten azcık yiyorum diet yemek yapmak eglenceli oluyor tavsiye ederim malzemesi az ve basit :D :D :D :wink:

Yolum çok uzun...

Beğenildi
    0

Way be yapıpta birde yemeden durabiliyorsan bana HELAL SANA demek düşer :wink: ben yapamamda. Zaten gelenim gidenimde olmaz. Akrabalarada yemek yaparız onlarıda zaten yiyoruz. Walla çalışan insanım öle misafir falan çağırmıyorum. Yoruluyorum ya ala ala ne o öle hafta içi çalış çalış hafta sonuda onlaramı hizmet etcem yapmıyomda, yemiyomda ...
    :D

Beğenildi
    2

valla yapıpta yememek çok zor oluyor ama tutuyorum kendimi sonra pişman oluyorum yiyince :D ve çok fazla misafir kabul etmiyorum bu ara diet yaptıgımıda biliyorlar yani uyarı verdim :D

Yolum çok uzun...

+ Konu Cevaplama Paneli