+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 10 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 97
Ağaç Şeklinde Aç17Beğeni

Konu: ACEM KIZININ TENGDA GÜNLÜĞÜ (BİR MUCİZENİN ÖYKÜSÜ)

casminmidwife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: ACEM KIZININ TENGDA GÜNLÜĞÜ (BİR MUCİZENİN ÖYKÜSÜ)

meraba.inanılmaz güzel bi paylaşım yeri.aranızdaki dayanışmaya hayran kaldım.Banada yardım edin arkadaslar ne olur..burdan yazdım çünkü nereye yazmam gerektigini bilmiyorum.Benim boyum 1:57 cm ve sanırım 58 kilo falan oldum çünkü ne zamandır tartılmıyorum 2 ay önce 55 idim ama suan en az 3 kilo aldım belkide 60 oldum tartıya çıkmakta korkuyorum.Acaba tengda mı kullansam lidamı lida cayımı bana yardım edin acil nolur...

Super Moderator acem kızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    102

merhabalar hoşgeldin aramıza sana en doğru cevabı Cankecan bey(cankecan)vericektir ama tengdayı da rahatlıkla kullanabilirsin gibi gelio bana
    yinede benim için lider olan Cankecan beye danış istersen en doğru yönlendirmeyi o yapıcaktır bizlerde seni yalnız bırakmayız tekrar hoşgeldin

TUĞBA ACAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

ben de ben de....!

merhaba acem kızı. ben de senin yaşadıklarını yaşadım. 10 yaşında guatr hastası olduğumu öğrendim ve 13 yaşında ameliyat oldum. ben de tefora benze ilaç olan levotironu kullanıyorum. bu yıla gelene kadar hormon dengem bir türlü düzene girmiyordu ve ciddi kilolar alıyordum.normal kilom 52 civarıydı , yani o zaman kendimi rahat ve sağlıklı hissediyordum.şimdi 66 kiloyum.hareketlerimin bile kısıtlandığını hissediyorum. üzerimde bir uyuşukluk var. bende tengda kullanmayı düşünüyorum. sizin yazdıklarınız bana destek oldu. bu hormon dengesizliği yüzünden tengda kullanmaktan çekinmiştim ama artık cesaret edebiliyorum. bende başlayınca gelişmeleri size iletirim.
    [marq=down]Başlangıç: 26 Temmuz 74,5kg
    Hedef Kilom : 56kg
    BAŞARACAĞIMMM!!! [/marq]

Beğenildi
    102

Re: ben de ben de....!

merhaba hoşgeldin günlüğüme öncelikle kararlı ol mutlaka kurtulman gerektiğini unutma tengdayla birlikte tefor herhangi bir etki yaratmadı bende ama her bünye aynı değil o yüzden önce tsh t4 t3 kontrollerini yaptır sonra canımız Cankecan (cankecan)beyimize danış sonrası çok kolay zaten bende buradayım her türlü desteğin var yani ama bütün sorumluluğuda küçücük kapsüle bırakma olurmu ben eminimki başarılı olucaksın yalnız ndeğilsin bütün arkadaşlar yanındayız görüşmek üzere sevgiyle kal

TUĞBA ACAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

teşekkür ederim acem kızı. geçen ay tahlillerimi yaptırdım ve 10 yıldır ilk defa hormonlarım normal çıktı. bu beni çok sevindirdi tabi. umarım tengda yardımıylada kiloları da atarım. ah havalar biraz ısınsa açık havada sporada başlayacağım şimdilik evin içinde yapıyorum
    [marq=down]Başlangıç: 26 Temmuz 74,5kg
    Hedef Kilom : 56kg
    BAŞARACAĞIMMM!!! [/marq]

casminmidwife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

:k07 canlarım benim yarın tengdama başlıcam ....Beni yalnız bırakmayın ne olurrr :k07

Beğenildi
    102

Selam tahlillerin güzel çıkmasına sevindim gerçekten.Evdede spor yapman güzel havaları beklemek çözüm olmaz zaten inan evde harcadığın enerjiyi hiçbir spor salonunda harcayamazsın ver kendini temizliğe müthiş yağ yakarsın hele bir de tengda alıp yaparsan seni kimse tutamaz beni tutamadılar çünki Güzel haberlerini bekliortuz arkadaşım görüşmek üzere

Beğenildi
    102

yalnız değilsin hele burda hiç değilsin arkadaşım sen yeterki bizleri haberdar et ne durumdasın ve sakın pes etme zaten çokbi kilon yok yakında hepsi gider eminim kolay gele

Guest  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ACEM KIZI GÜNAYDIN SENİNLE TANIŞMA FIRSATIM OLMADI BENDE ANKARADAYIM NASILSIN

GÜNLÜĞÜME YAZDIKLARIN İÇİNDE TEŞEKKÜR EDERİM

Yüreğinden geçip giden bir dünyanın gözyaşlarında ıslandığı vakitlerde günlerin hayırlı, duaların kabul, umutların hep rahmetle dolsun.Allahım kalbine benim sevgimi doldursun.AMİNN (ZaL) :bye :bye :bye

filizzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

acemkizi hikayeni bugun gordum.eminim seni herkes cok merak ediyordur benim gibi.onceki ve sonraki fotograflarini koyarsan bence super olur.

boy:1.70 yas:27
    28.10.2009- 65.5 kg
    29.10.2009- 64.5 kg
    30.10.2009- 64.3 kg
    31.10.2009- 63.8 kg
    05.11.2009- 63.2 kg
    07.11.2009- 63.0 kg
    10.11.2009- 62.8 kg

+ Konu Cevaplama Paneli