+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 10 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 97
Ağaç Şeklinde Aç17Beğeni

Konu: ACEM KIZININ TENGDA GÜNLÜĞÜ (BİR MUCİZENİN ÖYKÜSÜ)

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

ACEM KIZININ TENGDA GÜNLÜĞÜ (BİR MUCİZENİN ÖYKÜSÜ)

Öncelikle nasıl ve nerden başlayacağımı bilemiyorum çünkü benim için çok uzun bir maratondu bu.Kendimi bildim bileli hep diyetteyim ben sürekli aç gezmeme rağman doğru düzgün kilo veremeyen çevresindekiler tarafından balık etli kızımız diye nitelendirilen bir kişiliktim. 9 yaşındayken hipotroit olduğumu öğrendimki o zaman hastalığım hakkında en ufak bir fikrim yoktu sadece her ay hastaneye gidip tüp tüp kan vermekten dolayı korktuğum bir rahatsızlıktı.Sonraları 3 ayda bir gitmem gerektiği ve bir sürü tahlil tetkikten geçmem gerektiğini öğrendim ve oldukça sorunlu geçirdim o günleri. Çabuk yoruluyor ,nefes alamıyor ve çok sinirli bir kişilik olmaya başlamıştım ailem çok büyük destekti benim için kısacası genç kızlık yıllarıma kadar 3 ayda bir yada 6 ayda bir hastanelerde sürünen ve artık bu sinir bozucu duruma alışmaya çalışan bir tip olmuştum işte o yıllarda 18 19 lu yaşlarda kilomuda bu problemlerime ekleyip kendime kocaman sorunlu bir yaşam haline getirdim sürekli diyet yapıyor 1 2 kilo veriyor sonra 2 3 kilo olarak geri alıyordum nedeninin troidden dolayı olduğunu da o yıllarda öğrenip hastalığa iyice lanet eder olmuştum hep 61 ,62 bazan 63 oluyordum bir türlü 55 le hatta 59 lara inemedim neyse uzatmayayım derken aradığım diğer yarım gelip beni buldu yani bircik sevgili eşim.Ve kültürümüzünde bize bahşettiği gibi nişan düğün faslı yapıldı bu arada kontrollerim devam ederken doktorum artık cerrahi müdahalenin şart olduğunu ilaçla tedaviye devam edemeyeceğimizi söledi ki ne kadar korksamda artık troidlerim 2 yumurta büyüklüğünde ses tellerime yakın boğazımı iyice daraltmışlardı netice itibariyle operasyon gerçekleşti ve ben bir sabah uyandığımda artık boynumun incecik ve muntazam durduğunu gördüm hayatımın en güzel dakikalarıydı(dün gibi aklımda)çocukluktan başlayıp gençkızlığa kadar boynunda 2 yumurta taşıyan birini düşünsenize komik oluyo vede acı neyse işte o zamanlarda hasteneden çıktığımda ilk defa tartıda 58 rakamını gördüm müthiş sevindim tabi daha sonra bunun fazlasıyla üstüne çıkacağımı nerden bileyim bu arada nişan düğünde oldu ki allahtan hemen oldu incecik fidan gibi bir gelin olmuştum 25 yaşında evli çalışan bir kadındım artık üstelik troiddende kurtulmuştum yani ben öyle düşünüyordum ki hızla kilo almaya başladığımda hemen doktoruma gittim tabi tahlil tetkik sonucunda ilaç kullanmam gerektiği ve hayatımın sonuna kadar asla bırakmam gerektiği her 3 aylık periodda kontrol olmam gerektiği vs vs ben hayal kırıklığı içinde tamamen kurtuldum diye düşünürken kendimi iyice bıraktım ve 63 lere kadar çıktım ortalıkta su şişesi şeklinde dolaşıyor inatla diyet yapıyor üstüne bide kilo vremiyordum derken yaş 30 lara geldi ve bir gün hayatımıza o küçük mucizenin girdiğini öğrendik(inanılmaz heyecan dolu dakikalardı )biricik oğlumuz boranımız artık benimle birlikte nefes alıyordu.63 kilo idim ve daha oğluşumuzun dünyaya merhaba demesine 8 ay vardı sonumu biliyordum çok kilo alacaktım diyet yapsam boranıma zarar gelicekti diyetisyenlede görüştüm ama pekbi faydası olmadı malum metabolizmam yavaş çalışıyor ve hamilelik dolayısıyla hormon dengem altüst olmuştu sonuçta günler geçti artık boranımızın merhaba deme vakti geldi ben tam 88 kilo idim küçük bir fil gibi etrafta dolanıyordum(ığğğğğğğğğğ) Doğumdan sonra eve geldiğimde 85 kilo olduğumu gördümki sevinemedim bile çünkü en az 10 kilo gidecek demişlerdi Ve işte hayatımın en büyük ve kararlı anını o an yaşadım ki çevremdekiler çok büyük destek oldu şişko,yarım ay.yağ kütlesi şeklinde hitap ettikleri için(eşim hariç) inanılmaz bir hısr kapladı beni 4 5 ay içersinde 79 lara indim akşamları yemek yemekrek su içerek ve büyük bir azimle çünki yeni doğum yapmıştım insanlar sütüm olsun diye sürekli birşeyler yedirmeye çalışıyorlardı ki ne kadar yanlış sütün suyla oluştuğunu bilmeyecek kadar cahil zihniyet neyse hatırlayınca sinirlendim netice itibariyle 79 indim vee hayatımdaki ikinci mucize gerçekleşti bitkisel mucizelerden kimyagerimizi,cankecan beyimizi tanıdım fx 15 kullanmaya başladım 2 kutu fx 15 le 68 67 oldum daha sonra Cankecan beyin tavsiyesiyle tengda kullanmaya başladım ve hala kullanıyorum henüz ilk kutu bitmedi vee şuan tamm 59 kiloyum tabiki kapsülleri çok düzenli kullandım ve sanırım gün boyu 3,3,5 litre su içitim artık akşamları yemek diye birşey yok hayatımda + arkadaş davetlerine gittiğimde de bana sunulan pasta ve keklerden sadece 1 ince dilim alıyorum onun dışında oğluşum bana büyük destek sağolsun çok hareketli yeni yeni yürüdüğü için bir dakika bile oturmuyorum ve kendimi artık çok seviyorum aynaya baktığımda hafif baseni olan ama giydiği kıyafeti yakıştıran birini görüyorum . Bir yıl içersinde tam 29 klio vermenin gururu içersindeyim bana zamanında bir takım yakıştırmaları yapan kişilerin hayret dolu ama aynı zamanda hayranlıkla bakan (kaçamak tabiki)gözlerini görüyorum sokkağa çıktığımda aa bu çocuk sizinmi ablası sanmıştık laflarını duyuyorum eziyet dolu bir yıl ama onur dolu hayranlık dolu bakışlar işte benim ödüllerim aa bu arada zamanında bana şişko yağ torbası diyenler şimdi benden kaçıyorlar, nedenmi çok basit hepside biraz kilolu dilerim bir gün onlarda kurtulurlar taşıdıkları ağırlıklardan hastalığımdan dolayı çok zor olan birşeyi başarmıştım tabiki burada benim en büyük desteğim ve moral kaynağım Cankecan beye çok teşekkürederim bana inanadığı için ve beni bu maratonda yalnız bırakmadığı aklıma gelen her soruyu saat kaç olursa olsun sormama rağmen inanılmaz bir sabırla hepsine cevap verdiği için çok ama çok teşekkürederim iyiki varsınız.önemli olan karar vermek kendinize inanmak ve tabiki psikolojik destek ben kimyagerimiz ve Cankecan bey sayesinde başardım dilerim isteyen herkezde başarılı olur.

Sevgili bitkiselmucizeler üyeleri Acem kızı adlı üyemisin bu kilo verme hikayesi epeydir benim mailimde duruyordu. Ben bunu yazacağıma söz vermiştim. Biz kimyagerimizle birlikte gitmiş olduğumuz bir Ankara ziyaretinde kendisiyle tanışma fırsatımız oldu. Kendisi karşımızda kilo verme mucizesi gibi duruyordu. İnanılmaz kilo vermişti. Troid rahatsızlığı olmasına ve tefor kullanmasına rağmen inancı ve azimiyle müthiş bir başarıya imza atmış ve böyle rahatsızlığı olan kişilere örnek olacak bir kilo vermişti. Şimdi ona bir tengda günlüğü açalım dedim ve orada kilo vermiş yaşamında nasıl kilo almadığını kilosunu nasıl koruduğunu sizlerle paylaşmasını istedim. Sizler sorun o cevaplasın..Burası onun evi artık benim sözüm burada biter...

glikoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: ACEM KIZININ TENGDA GÜNLÜĞÜ (BİR MUCİZENİN ÖYKÜSÜ)

HOŞGELDİN ACEM KIZI.....BAŞARINI KUTLUYORUM VE BAYRAMINIDA TABİİKİİİ

KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINEDE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA…

boy : 1,65

kullandıgım ürünler : lida (2 pkt) /tengda 1 pkt)

Super Moderator acem kızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    102

TEŞEKKÜREDERİM ARKADAŞIM ÇOK İNCESİN.DOSTLUK KARDEŞLİK DOLU NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM SANA SEVGİLER...

Beğenildi
    102

Sevgili Cankecan bey sizin sözünüz hiç birzaman bitmesin siz ve sözleriniz olmasa idi bu azmi hırsı bulamayacaktım sanırım .Varlığınız her zaman ben ve benim gibi arkadaşlara motivasyon kaynağı olucak emin olabilirsiniz.Bizlerin sözünün bittiği yerde sizin sözünüz başlasın görüşmek üzere . Ailenizle sağlık ve sıhat dolu nice bayramlar dilerim seviler...

kimyager - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

merhaba acemkızı seni şahsen de tebrik ettim ama buradan da tebrik ediyorum. evet arkadaşlar o bir mucizeyi başardı. Bu iş hem çok zor hem çok basit. içimizdeki gücü farkedenler için bu iş inanın çok basit ama bunu fark etmeyenler için çok zor, imkansız bir şey.
    yaşamın her alanında sorumluluğu başkasına atmaya bayılıyoruz. Bizi şişmanlatan kalorili yiyecekler yada pastalar değil onlar hep oralarda ve herkes için duruyorlar. Biz yemezsek hiç birinin mutsuz olacağını sanmıyorum. (ben çok sevdiğim şekeri artık bıraktım ve gerçekten artık o benimle ilgili bir şey değil, artık kim yerse yesin) Zayıflama sürecinde de sorumluluk tamamen sizde acem kızı bize çok teşekkür etmiş tamam sağolsun ama asıl işi bence kendisi başardı. Biz herkese yardım etmeye çalışıyoruz gerekli desteği elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz ama işte bunu kim alırsa o yararlanmış oluyor.
    Biz burada hem herkes için varız hemde sadece bizden faydalanabileceğini sezmiş ve bu işin ciddiyetini anlamış kişiler için çok özeliz. biz hem çok genel hem çok özeliz. aynı şekilde bu site ve üyeleride hem çok genel hem buranın işlevini farketmiş kişiler için çok özel bir yerdir. bir şeyi özel kılmak sizin elinizde.
    Biz burada zayıflama işini başarmış kişileri görünce kendimizi çok özel hissediyoruz ve gerçekten o değerli insanlara çok teşekkür ediyoruz.

Acem kızına bizi bu kadar özel yaptığı için tekrar teşekkür ediyorum.

(arkadaşlar ben çok zayıflamış insan gördüm ama acemkızı gerçekten bir mucizeyi başarmış keşke önceki ve sonraki resimleri olsa...)
    zayıflamaya karar vermek; kendinize bir meydan okumadır,bu da çok ciddi bir iştir.

lerze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    1

Öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin acemkızı aramıza.Seni canı gönülden tebrik ediyorum ve ayrıcada arkanda sana destek olmaktan vazgeçmeyen herzaman hep yanımızda olan Cankecan Bey ve Kimyagerimizi de tebrik etmek istiyorum,onlar gerçekten çıkar gözetmeyen insanlar..sevgiyle ve incecik kalman dileklerimle.

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak 'merhabadır' bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun..Sevgiler....

b]HEP YARINLAR İÇİN UMUTLUYUZ, HALBUKİ BUGÜNÜN DÜNÜ YARIN DEĞİL MİYDİ?[/b]

BEL :84,5
    BASEN :99

GÖBEK :94

Beğenildi
    102

Çok teşekkürederim Kimyager bir kez daha gurur duydum kendimle ve size olan inancımla,Siz değerli ve benim için özelinde ötesinde kişilerin ağzından bunları duymak nasıl bir mutluluk anlatamam beni mutlu ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkürler iyiki varsınız.

Beğenildi
    102

Hoşbuldum lerze hanım sizde hoşgeldiniz Tebriğiniz için teşekkürler fakat sizde tebriği hakediyorsunuz gördüğüm kadarıyla.
    İnanmakla başlıyor herşey ve çok haklısınız ne Cankecan nede kimyager asla yılımıyorlar amaç sadece hizmet etmek artık onları anlatırken kelime bile bulamıyorum
    İlerleyen zamanlarda görüşmek dileğiyle Kalorisiz sağlıklı günler diliyorum)

BİR BAYRAM GÜLÜŞÜ SAVUR GÖKLERE,ESKİ ZAMANLARDAKİ GİBİ GÜLÜCÜKLER GETİRSİN
    ÖYLE İÇTEN SAMİMİ,GÖZYAŞLARINI BİLE TEBESSÜME ÇEVİRSİN... İYİ BAYRAMLARRR

sonsuzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

BAYRAMLAR;damağımızı,ruhumuzu ve çevremizi tatlandıran güzel ve bereketli günlerdir.
    Hep bir arada sağlıklı huzurlu ve sevgi dolu nice bayramlarda görüşmek dileğiyle...

boy:1.63
    17 nisan 94 kg /9 mayıs 87 kg / 9 haziran 83kg /19 haziran 81kg /15 temmuz 79kg /31temmuz 78kg / 29 ağustos 76kg /2 eylül 74kg /28 ekim 73kg / 03 kasım 72kg / 04 kasım 71kg

Beğenildi
    102

Nerdesiniz kızlar uğrayında accık sohbet edelim çay kahve ikram edeyim pasta yok ammaaa )

+ Konu Cevaplama Paneli