HOŞGELDİN PAPİCİM BİTKİSEL MUCİZELER AİLESİNE GÜNLÜĞÜN HAYIRLI OLSUN CANIM. ZAYIFLAMA YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM SANA SEVGİLER..
Çok tesekkur ederım lerzecim.Herkes inşallah en kısa zamanda istediği kiloya ulaşır ve incecik bi silüete sahip olur..Sende inşallah dileğine ulaşırsın..Kolay gelsin canım :wink:
boy:1.60
Kilo:57
Hedef:50-52
3 Kilo vermissin Tebrik ederim Papi :D Benimkide elime ulassin ben de basliyacagim insallah...Benim yolum uzun ama seni gercekten takdir ettim...Merakla takip edecegim geriye kalan 3 kilonun vedasini :D hadi bakalim kolaylik diliyorum...
Boy:1.63
Yas:28
Baslangic tarihi: 5 Ocak 2009 Kilo: 69
Nisan basi: 56
Simdi ocak basi 2010Kilo:59
Yani geri gelen 3 kilo ile vedalasma gayretindeyiiim...
16.01.10 Kilo:57
Merhaba papi iyiyim sen nasılsın? 10 günde 2 kilo vermişsin senin kilonda bi insan için çok iyi tebrik ederim seni,,inşallah bende senin gibi başarılı olabilirim. Bende aynı şekildeyim sabah akşam bakıyorum kimler neler yapıyo diye.. Daha çok fazla kişiyle konuşamadım burda ama hepsini tanıyorum okuduklarım kadarıylaSen de umarım verirsin kalan 3 kilonu zaten çok bişey kalmamışş.. Benm yolum çok uzun daha uzun süreler burdayım :D
Günaydınlarrrrr
Herkese mutlu hafta sonları![]()
Tesekkurler arkadaslar..Geriye kaldı 3 kilom :P Vermiş oldugum 2 kıloyu 1 haftada kolaylıkla verebıldım..Mideme çok az bişeyler indirebıldım,fakat bu hafta itibariyle yemek zorunda olduğumu düşünerekten,ve de kan şekerimin düşmemesi için yedim ama dikkat ederek..Acelem yok yolum uzun 8)
Siteye ilk kayıt olduğumda arkadaşları incelerken çok çok yüksek kilolarda ki arkadaşları görünce,ve daha doğrusu büyük bir azimle vermiş oldukları kiloları görünce gözlerime inanamamıştım..İnanılmaz gelmişti.Fakat bende arkadaşlarla yolculuğa katıldığımda bunun mümkün olduğunu öğrendim ve gördüm..Yeni kayıt olan arkadaşlara burdan sesleniyorum.Mümkün olduğunca günlükleri okumaya çalışalım..Kim ne yemiş ne yapmış diye!!Örnek olabilir.Ben başardıysam herkes başarır diye düşünüyorum.Çünkü boğazıma dur diyemiyordum ben.Ama başardım..Umarım herkesin dileği yerine gelir..Ve sitemizin ismide 90-60-90 AİLESİ olarak tarihe geçer.. :P :P :P
inşallah canım benim..sabır et sen gerisi gelir.. :wink:
merhabaa arkadaşlarr..14/12/08 den bu yana tengdama ara vermeden devam edıyorum.Kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra 2 kilo vermiştim.Ondan sonraki 1 haftada ise 1 kilocuk verebildimnedenini kilomun çok fazla olmamasına bağlıyorum..3 kilo gitti :wink: geriye kaldı 2 kilocuk :P sizlerin sayesinde oda gidicek inşallah..ayyyy canım tobleron çikolatamı çekti neee :wink:
şaka şaka heycanlanmayın..cankecan bey duymasın şiiii :wink:
Keske bende versem versem geriye iki kilo kalsaverirsin en kisa zamanda insallah...
Boy:1.63
Yas:28
Baslangic tarihi: 5 Ocak 2009 Kilo: 69
Nisan basi: 56
Simdi ocak basi 2010Kilo:59
Yani geri gelen 3 kilo ile vedalasma gayretindeyiiim...
16.01.10 Kilo:57
tesekkurler angelen kısa zamanda o 2 kilocuğada veda edicem ama ben su olayını biraz ciddiye almam lazım..Tengda herkesi susattığı gibi beni nedendir susatmıyor..Normaldede su içen bi insan değilim ama içmem lazım.Çünkü su zayıflamanın olmazsa olmazı biliyorum..Günlük su miktarımı çoğaltmam lazım..Eminim daha kolay verebilcem kilocuğumu..Sanada kolay gelsin angel saol
günlüğüne geliom aç kapıyı kızzz
![]()