+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 17 Sayfa var 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 169
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni

Konu: MERVE01'İN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

MERVE01'İN TENGDA GÜNLÜĞÜ

"Cankecan ; merve oradan bana bir yüz tl gösteriyorsun ve sahtemi değil mi diye soruyorsun. Lidanın sahteliğini ancak kimyagerimizin yaptığı laboratuvar tahlilleri sonucu anlayabiliyoruz. Şimdi sana ne diyebilirim ki."

"Merve ; yoo ben tecrübene dayanarak kutunun neresinden anlaşılıyo sorumu cevaplayacağını düşünmüştüm. ne yapalım o zaman.. kimyagerinize test mı yaptıralım? ürünü aldığım siteyi söyledim, orjinal satış yapan bir yer mi sence diye fikrini sordum, neden kızıyosun "

Merve, işte tam bir cadı daha. Daha ürüne başlamadan benimle kavgaya başladı. Lida kullanmayı düşünüyordu vazgeçip tengdaya başladı. Kendisi gelsin burada anlatsın kendini. Ben fazla yorum yapmayayım onunla laf yarıştırmak çok zor....

biricik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: MERVE01'İN TENGDA GÜNLÜĞÜ

:D çok güldüm ya peki benim merak ettiğim bişey elideki lidalar sahtemiymiş

Boy:1.68
    Başlangıç tarihi:16.03.09
    16.03.09: 80.4 kg
    23.03.09: 77.2 kg
    30.03.09: 76 kg
    06.04.09: 74.8 kg
    13.04.09: 74.2 kg

merve01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Herkese kucak dolusu sevgiler...
    Öncelikle hızla açılan günlüğüm için Cankecan'a teşekkür ederim. Teşekkür faslım biraz uzun sürecek ama hiçbir mecburiyeti olmamasına ragmen insanlar sağlıklarından olmasın diye büyük özveriyle bilgi aktaran, her soruya içtenlikle, hızlı dönüş yapan ve en önemlisi herkesin bu konuda ihtiyaç duyduğu güven duygusu veren Cankecan ve ekibine teşekkürü borç bilirim.
    Evet arkadaşlar Cankecan'la yukarıda gördüğünüz gibi bir diyoloğumuz oldu ama tamamen iyi niyetli
    ... :k08 Çünkü ne yapacağımı bilmiyordum. İş yerindeki arkadaş muhabbeti sırasında lida ile tanıştım ve araştırdım. Yan etkileri olduğu için yaklaşık 4 aydır alıp almamak konusunda tereddüt ettim. En son cesaretimi toplayıp orjinallida.com adresinden lida sipariş etmiştim kiiiiiii Cankecan özel mailleşmemize istinaden beni aradı. İlk söylediği şey: ''Telefonda fırça atmaya devam et istersen'' oldu. Nasıl utandım anlatamam... Lida hakkında engin bir bilgim yok. Çünkü ticari kaygısı olan tüm web sitelerinde deyimi yerindeyse her kafadan bir ses çıkıyor diyebilirim. Cankecan bana tengdayı önermeseydi belki de lidanın yan etkileriyle uğraşıyor olacaktım, çünkü lida bana göre değil. Tengdamı sipariş ettim, Pazartesi Günü başlayacağım. Umarım bu sitede birbirlerine verdikleri destekle ve tengdayla istediği kiloya ulaşan herkes gibi ben de amacıma ulaşırım. Bu süreçte kilo cetveline ihtiyacım olacak. Bana yardım ve desteklerini esirgemeyecek herkese şimdiden teşekkürler
    Boy :168
    Kilo : 67
    Hedef : 57

[highlight=#FFFF40]Yaş:24
    Kilo :67
    Hedef:57
    [/highlight]

Beğenildi
    0

Sevgili Biricik;

eldeki lidalar sahta değilmiş. Cankecan Bey telefonda kutu analizi yaptı Sahte olmadığını söyledi ama son kullanım tarihi geçmiştir dedi. Kutunun üzerinde ayrıca yapıştırılmış bir etiket vardı. Etiketi bir kaldırdım, gerçekten de son kullanım tarihi geçmiş. ee ben de zaten tengdaya döneceğim için ağzıma bile sürmeden iade etmek istedim. İade için aradığımdan bin defa sebep sordular, hiçbir ibare bulunmamasına rağmen 10 TL iade ücreti keseceklerini söylediler. Bu nası bi saçmalık?! Neyse işte, sonuçta bugün ürünü geri alacaklar. Hiç memnun kalmadım arkadaşlar, Lütfen iyice didiklemeden hiçbir kutuyu kullanmaya başlamayın. Orjinallik araştırması yapın. Cankecan kutu ve kapsul fotograflarını siteye koyacağını söylemişti. Kesinlikle çok faydası olur!!
    Sevgiler...

[/highlight]

mugum25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Aramıza hoşgeldin merve fazla verilcek bir kilon yok bence en kısa zamanda hedefine ulaşıcaksın diye düşünüyorum :999

Yolum çok uzun...

boy:165
    kilo:68

Artık hedefim boyumla aynı kiloya inmek değil hedefim uzadı...

Bir zamanlar seni herkesten esirgiyordum.Şimdi seni herkese bağışlıyorum...

Beğenildi
    0

selam Mugum,
    Karşılman ve Desteğin için teşekkürler,hedefim 10 kilo vermek.. Benim de yolum seninki gibi uzun aslında
    Senin tablondan gördüğüm kadarıyla çoğu gitmiş, azı kalmış, ayrıca tebrik ediyorum

[/highlight]

Beğenildi
    2

Alıntı merve01 Nickli Üyeden Alıntı
    selam Mugum,
    Karşılman ve Desteğin için teşekkürler,hedefim 10 kilo vermek.. Benim de yolum seninki gibi uzun aslında
    Senin tablondan gördüğüm kadarıyla çoğu gitmiş, azı kalmış, ayrıca tebrik ediyorum
    Çok teşekkür ederim canım tebriğin için ama kilon az yavaş gider belki benim şuanda çok yavaş ilerliyo :hug

Yolum çok uzun...

Beğenildi
    0

sanırım ilk etapta hızlı kilo veriliyor çünkü bir anda yemeği kesmekle vucudu şaşkınlığa uğratıyoruz. Benim şöyle bir korkum var metabolizma neye ugradığını şaşırıp bir anda depo etmeye başlarsa ve ilacı bıraktıgımda eski kilolarımı alırsam.... bırakma tekniğini de anladım ama vucut bu nasıl tepki verecek merak ediyorum, gelişmeleri yazarım... pazartesi günü başlayacağım ama cetvelim yok nasıl edineceğim?

[/highlight]

Beğenildi
    2

Alıntı merve01 Nickli Üyeden Alıntı
    sanırım ilk etapta hızlı kilo veriliyor çünkü bir anda yemeği kesmekle vucudu şaşkınlığa uğratıyoruz. Benim şöyle bir korkum var metabolizma neye ugradığını şaşırıp bir anda depo etmeye başlarsa ve ilacı bıraktıgımda eski kilolarımı alırsam.... bırakma tekniğini de anladım ama vucut bu nasıl tepki verecek merak ediyorum, gelişmeleri yazarım... pazartesi günü başlayacağım ama cetvelim yok nasıl edineceğim?
    Canım vücutta kilo çoksa hızlı kilo veriliyor birde dedigin gibi vücut alışık olmadıgı bir düzene girince de kilo veriliyor sanmıyorum depo etsin ve bıraktıgında geri gelip gelmemesi senin elinde frenliycen dikkat etmen lazım alsam ben alırdım kilo kilonu sabitleyip koruman lazım önce kilo ver sonra bunları düşünürsün cetvelin içinde istersen yardımcı olabilirim zevklen :hug

Yolum çok uzun...

Beğenildi
    0

Günaydın Mugum; çok sevinirim cetvel konusunda yardım edersen

[/highlight]

+ Konu Cevaplama Paneli