Sizlere kısaca Nilgün'den bahsetmek istiyorum. Nilgün Bursa'da büyük bir şirketin satış yetkilisi olarak görev yapıyor. Kendisi ilk bizi aradığında buluştuk ve onunla Tengda hakkında uzun uzun konuştuk. Kimyagerimiz kendisini ilk gördüğünde ona sen çok kolay kilo verirsin senin yapın buna uygun demişti. Nilgün toplam iki kutu tengda kullandı. 15 Mayıstan 15 Hazirana kadar her gün olmak üzere bir kutu kullandı. İkinci kutuyu ise iki günde bir olmak üzere iki aylık bir süreçte bitirdi. Nilgün boy açısından şanslı biri. Boyu 1.74 Bekar. 84 Kilodan başlayan kilo verme mücadelesi 3 ayın sonunda onu bambaşka biri yaptı. Nilgün şu anda 65 kilo. Fotoğraflarının yayınlanmasını ben özellikle istedim. Gerçekten bir zayıflama mucizesi gibi oldu. Şimdi bir kutuda 4 günde bir gibi kullanacak ve mevcut kilosunu sabitleyecek. Kendisiyle gurur duyuyorum. Bursa'da olmanın avantajını çok iyi değerlendirdi.

16Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı

yorumlarınız için cook teşekkür ederim..ve sizlerin huzurunda bu halimde emeği geçen Cankecan bey'e sonnsuuuuuuuuzz teşekkürlerr ''''gençliğimi bana geri verdiği için''''... bundan daha büyük teşekkür sebebi olamaz herhalde laf da bulamıyorum
şu an okadar enerji dolu ve harika hissediorum ki zaten bu halimi gördükçe de yemeklere bakmıyorum bile :hihi :hihi kilo vereli 1 ay olacak işte daha şaşkınlar cok çevremde nasıl yaptın nasıl ettin,bambaşka birisi oldum çünkü...3 cocuk annesi gibi duruyordum önceden
gerçektenn fenaaa... istediğini giymek harika bi duygu,bide veremezsinn diyenleree nooollduuuuu cicim demek