+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 5 ve 5

Konu: E-MAİL YOLUYLA GELEN ZAYIFLAMA HİKAYELERİ.

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

E-MAİL YOLUYLA GELEN ZAYIFLAMA HİKAYELERİ.

Arkadaşlar buradan sizlere bana mail yoluyla gelen ve sitemizde üye olupta günlüğü olmayan arkadaşların yazdıklarını isimlerini vermeden sizlerin okuması için sunacağım.

Günaydın Cankecan,

Size yaklaşık 1 aydır yazmıyorum. Umarım keyfiniz yerindedir.

Wallah ben çok iyiyim daha öncede yazıştığımız gibi hedefim ramazana 2 haneli rakamlarla girmekti. Ramazandan 10 gün önce 4. kutu tengdama başaldım. Size son yazdığımda tatilden yeni dönmüştüm 103 kg. idim 2,5 kg tatilde almıştım o aldığım 2,5 kg bir haftada verdim ve geçen hafta ramazan'a 99,5 kg ile başladım, 10 gündür tengda almıyorum ve sadece 5 gün oruç tuttum. veeee bu sabah 97,7 kg idim yani 10 günde yaklaşık 2 kg verdim ve tengda olmadan.

Ramazan bitene kadar tengda kullanmayacağım, hem zaman zaman oruç tutacağımdan hemde bende tengda bir süre ara verip başladığımda daha iyi sonuç veriyor.

Yolum çok uzun ama yılmadan devam edeceğim ( bu arada 15 Mart'tan bu yana verdiğim toplam kilo 19 oldu)

Kendimi çok iyi hissediyorum. Bunu sizinle paylaşmak istedim.

Kendinize iyi bakın.

İyi günler

imez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    74

Re: E-MAİL YOLUYLA GELEN ZAYIFLAMA HİKAYELERİ.

arkadaşımızı canı gönülden tebrik ediyorum 5 ayda 19 kilo süperrr .aslında ne çok isterdim 19 kilo giderken bizimle neler yaptığını paylaşmasını.alkışlıyoruummm...

BU ÜYEMİZ BEBEK NEDENİYLE DİYETE ARA VERMİŞTİR !!!

http://imezindekorasyonevi.blogspot.com/

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

TEBRİKLER TEBRİKLER İNSAN İSTEYİNCE HERŞEYİ BAŞARIR BUNUN KANITI TEKRAR TEBRİKLER

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    149

Her şeyin başı azim.. Bir şeyi başarmaya karar verdiysen bahane olmuyor hayatında.. Ama karar vermediysen hepsi bahane.. yok arkadaş toplantıları yok çalışıyorum zamanım olmuyor.. Bu sadece beyninde bitirmemiş bir insan modelinden başka birşey değil.. Bu maili atan arkadaşım zaten kendini çok güzel özetlemiş.. Tebrik ediyorum seni.. Yolun açık olsun.. İnşallah aynen devam eder ve daha iyi performanslar göstererek zaferine beraber şahit oluruz..
    Sevgilerimle..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Merhaba Cankecan bey,
    Kuru kısa bir yanıt bekliyordum. Böylesi özel ve ilgili bir bağlantı kurulunca, çok şaşırdım hatta, biraz da kendime çeki düzen verdim ..İnsanlar bu kadar önemseyip, vakit ayırıyorlar, bana değer veriyorlar, benim bir pisboğaz olma lüksüm olmamalı.

Annesi çalışan bir evlat olduğumdan, tüm tahsil hayatım boyunca, kahvaltısız evden çıktım. Biyolojik saatim , acıkmamı ve beslenmemi hep saat 10 gibi uzun teneffüs saatlerine ayarladı. Biraz daha yetişkinlikte, bir an evvel sigara içmek için 'altlık' dediğim, bir lokma ekmeğe , elime ne gelirse ağzıma atmak şeklinde oldu. .

Ben, kısa boyuma rağmen İlk Türk kız milli basketbolcusu ve takımın gardı olarak çok uzun yıllar bu ağır sporu , evlenip, P.....l doğduktan sonra da çok düzenli olarak aerobik hocalığı yaptım.. Son yıllarda tenis onuyordum, düzenli olarak havuzda aralıksız yüzerdim. Şimdi o olanağım da yok. Mimarım, İzmire yeni taşındım aktif bir iş yaşantım var.

Ben kilo alma nedenlerimi biliyorum:

Öncelikle 1997 yılında ağır bir boşanma geçirdim, stresse bağlı olarak garip derecede yemek yemeğe başladım. Arada fren vs yapsam da metabolizmam şaşırdı sanırım.. lise birinci sınıftan beri ve 3 doğuma rağmen koruduğum 55 kilom, epey tırmandı.

2000 yılında anevrizma -beyin kanaması geçirdim. Ameliyat olmadım ama hayatta kalmama şaşırdılar. Doktorun yasaklaması üzerine sigarayı bıraktım. Bir yıl içinde pre-menopoz ve menopoz da tuzu biberi oldu. . Tatlıya aşırı düşkünlük ve iştah artışı dayanılmaz noktaya gelince, bu işi adam gibi yapmalıyım diyerek endokrinoloğa gittim. ' neredeyse ayakkabı köselesi bile kemireceğim, diye ağladım. Bütün değerlerim mükemmel' çıkınca çok üzüldüm.. Bir şey bulunsa diye dua etmekteydim. R ile başlayan bir ilaç verdi, yararı olmadı .( ben yıllarca 55 kilomu korumak için insanüstü bir irade ve çaba gösterdim. Muhteşem de bir başarı sağladım.. perhize alışıkım ve iradeliyim anlamında ). Yıllarca patinaj yaptığım perhizlerim oldu. her defasında birkaç kilo ....

Lida'nın (beyin damarlarına ) zararlı olabileceği ihtimaline rağmen , bile bile kullandım ve harika bir sonuç aldım. Onu kullanmasaydım, sigaraya başlayacaktım.Lida, sapıtmış olan metabolizmamı normale ; beni de irade kullanbileceğim bir sabıra getirdi. Onun misyonu bence büyük..

Tengda çıkınca da ona yöneldim.Tengda ve Lida iştah kapatma konusunda, kişiye tartışmasız bir yol açıyorlar. Ben aslında çok çabuk kilo veren, ve saçmalamamın(çikolata-çekirdek) dışında son derece sağlıklı beslenen bir kişiyim. Peral ve benim kemik ölçümlerimizde , benim, ondan çok daha genç ve sağlıklı durumda olduğumu saptadılar, değerler karıştı zannettiler.

Sabahları ilk olarak bol sütlü nescafe içerim. Bazan altılık şeklinde bir parça canım ister, bazan da 10 sularında kızarmış ekmek, mutlaka beyaz peynir, lor vs, içi çıkarılmış yarım simit vs. yerim. Şayet, işim varsa ve altlık beni idare etmişse, erken öğlen yemeği tercih edrim. Sebze yemeklerini , salata , çok az ekmekle yerim. İşte isem, sulu ev yemekleri yapan yerler ararım... ya da ızgara ve salata şeklinde beslenirim.

Akşam da balık , sebze, veya tavuk-hindi ızgara ...Çok uzun zamnadır kızartma yapmıyor köz yapıyorum, reçel, yağ, bal tadını unuttum. yemekleri az yağlı ve haşlama yapar bol sebze ve meyve tüketirim. Zeytinyağı kullanıyorum. Pilav makarnadan uzak duruyorum. Karnım da fevkalade doyuyor.

Gelgelelim akşam.. TV karşısında veya Bilgisayar başında, eroin bağımlıları gibi engellenmez bir arayış başlıyor.. Çekirdek ağız oyalar diye başlıyorum, gerisini hatırlamıyorum.. Çikolat , dondurmaya başlamışsam, miktar algım kayboluyor. dengem kayboluyor.

Ben sizin ilaçlarınız için kritik bir yaşta, beyin kanaması arazı nedeniyle de ideal adayınız olmayan bir durumdayım. Siz ne derseniz deyin, kilonun getirdiği iç karartısı, suçluluk duygusu ve özgüveni yitirme mutsuzluğunun bünyeye zararı, bilinen her ilaçtan daha delici etki yapmaktadır. Bu bir genç kız için ne kadar hayatının odağı ise, yaşlılığını kabullenmeye çalışan kişilerde de aynı önemdedir.

Aslolan , sorunun kaynağına göre çözüm üretmek ve akıllı , mantıklı ve sağlıklı bir yol takip ederek doğru kullanma metodunu bulmak ve sonuca gitmek değil midir?

Benim belki 10 - yıldır ağzıma asprinden başka ilaç girmediğinden, bünyeme , akılma ve size güveniyorum.
    Vakit ayırdığınız için sonsuz teşekkür ederim. Bunları ilk kez yazıyor olmak bile beni rahatlattı güç verdi.

Saygı ve sevgilerimle.

Kimsenin sorusunu kısa cevaplarla geçiştirmem. Elimizden geldiğince sonuna kadar yardımcı olmak artık bizim görevimiz oldu. Bu bizim bir üyemizin annesinin bana maili. Sizlerle paylaşmak istedim.

+ Konu Cevaplama Paneli