+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 54

Konu: Sweetbird' ün Tengda Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Sweetbird' ün Tengda Günlüğü

Sevgili Sweetbird seninde bir günlüğün olsun. Sende kendini buradan takip et. Bizde durumunu değerlendirelim. Henüz kullanmaya başlamadın ama başlamadan kendini tanıt istersen.

sweetbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: SWEETBİRD'ÜN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Teşekkürler. Aranızda banada yer verdiğiniz için.
    Umarım yarın kargonun azizliğine uğramazsam ilk tabletimi kullanıcam. Bazı şüphelerle şipariş vermiştim ama Cankecan bey sağolsun şüphelerimi gidermeme yardımcı oldu. 26 yaşındayım ve Uşakta oturuyorum. Şu andaki boyum 172 ve kilom malesef 82. Eşimin hipertiroid ameliyatından sonra ona yeniden kilo aldırabilmek için çabalarım malesef bende de başarılı oldu. 10 gündür hergün spor salonuna gidiyorum. Haftada 3-4 gün cardio, 2 günde spinning derslerine katılıyorum. Çalışmadığım için vakit evde geçiyor çoğunlukla. Düzensiz beslenmenin etkileriyle burdayım. Umarım bunu Tengda ile birlikte çözücem. Günlük olarak yaptıklarımı ve gelişimimi sizlerle paylaşmaya çalışıcam. Uzun bir yolculuk olucak biliyorum. Tek hedefim 60 lı kiloları tekrar görebilmek.
    17 Mart : 82,00
    24 Mart : 79,80
    31 Mart : 78,60
    28 Mayıs : 80.30

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Alıntı sweetbird Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkürler. Aranızda banada yer verdiğiniz için.
    Umarım yarın kargonun azizliğine uğramazsam ilk tabletimi kullanıcam. Bazı şüphelerle şipariş vermiştim ama Cankecan bey sağolsun şüphelerimi gidermeme yardımcı oldu. 26 yaşındayım ve Uşakta oturuyorum. Şu andaki boyum 172 ve kilom malesef 82. Eşimin hipertiroid ameliyatından sonra ona yeniden kilo aldırabilmek için çabalarım malesef bende de başarılı oldu. 10 gündür hergün spor salonuna gidiyorum. Haftada 3-4 gün cardio, 2 günde spinning derslerine katılıyorum. Çalışmadığım için vakit evde geçiyor çoğunlukla. Düzensiz beslenmenin etkileriyle burdayım. Umarım bunu Tengda ile birlikte çözücem. Günlük olarak yaptıklarımı ve gelişimimi sizlerle paylaşmaya çalışıcam. Uzun bir yolculuk olucak biliyorum. Tek hedefim 60 lı kiloları tekrar görebilmek.
    ARAMIZA HOŞGELDİNİZ İLK ADIMI ATMIŞSINIZ GERİSİ GELİR CANKECAN BEYE GÜVENİN VE DEDİKLERİNİ YAPIN İSTEDİĞİNİZ KİLOYA GELİRSİNİZ BİZLERDE SENİ TAKİP EDERİZ

Beğenildi
    0

Merhabalar
    Dün kargonun azizliğine uğrayıp tengda ya başlayamamıştım. Bugün ilk tabletimi kullandım.
    Sabah 10.30 gibi tabletimi içip kahvaltı yaptım. Kahvaltıda biraz lor peyniri kızarmış tam buğday kepekli bir dilim ekmek (üzeri baharatlarla kaplanmış nane ve benzeri) domates, iki yeşil zeytin ve sütlü çay içtim.
    sabahtan beri 1.5 litre su tükettiğimi düşünüyorum.
    Bu arada açıkma hissim oluşmadı. Ancak bende biraz esneme var. Sebebini anlamış değilim. Uykulu bir halle gezdim bugün.
    Akşama bir kase sütlü domates çorbası ve yarım dilim çok tahıllı ekmek yemeyi düşünüyorum. Tatlı seven ben bugün tatlıya dair hiçbişey yemedi. Çok ilginç...
    Spor salonumu aksatmadım. Ancak hafif cardio ile yetindim. Spinning ten sonra hala bacaklarım ağrıyo çünkü.
    Bugünlük bu kadar galiba. Farklı bişey olursa gene buralardayım.

PS:Yaptıklarımı yazmak iyi geldi. Hergün bu şekilde yazarsam kendimi de kontrol etmiş olucam. Sevinçliyim...

papi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    19

Alıntı sweetbird Nickli Üyeden Alıntı
    Merhabalar
    Dün kargonun azizliğine uğrayıp tengda ya başlayamamıştım. Bugün ilk tabletimi kullandım.
    Sabah 10.30 gibi tabletimi içip kahvaltı yaptım. Kahvaltıda biraz lor peyniri kızarmış tam buğday kepekli bir dilim ekmek (üzeri baharatlarla kaplanmış nane ve benzeri) domates, iki yeşil zeytin ve sütlü çay içtim.
    sabahtan beri 1.5 litre su tükettiğimi düşünüyorum.
    Bu arada açıkma hissim oluşmadı. Ancak bende biraz esneme var. Sebebini anlamış değilim. Uykulu bir halle gezdim bugün.
    Akşama bir kase sütlü domates çorbası ve yarım dilim çok tahıllı ekmek yemeyi düşünüyorum. Tatlı seven ben bugün tatlıya dair hiçbişey yemedi. Çok ilginç...
    Spor salonumu aksatmadım. Ancak hafif cardio ile yetindim. Spinning ten sonra hala bacaklarım ağrıyo çünkü.
    Bugünlük bu kadar galiba. Farklı bişey olursa gene buralardayım.

PS:Yaptıklarımı yazmak iyi geldi. Hergün bu şekilde yazarsam kendimi de kontrol etmiş olucamm. Sevinçliyim...
    Hoşgeldin sweetbird .Esnemen normal banada öyle olmuştu ilk zamanlar,kalp çarpıntısıda dahil olmak üzere
    Süper bence ohh hemen kılo ver yaz gelıyo ah bende verebılsem inşallah.
    boy:1.60
    Kilo:57
    Hedef:50-52

Beğenildi
    0

Saol cevabın için. Aslında önemli olan düzenli bir hayat yaşayabilmek. Yediğimize içtiğimize dikkat ettiğimiz sürece sorun olacağını düşünmüyorum ama arada şeytana uyupta çok kaçamaklar yapıyoruz. Tengda gibi tabletleri kullanarak hayatımızı düzene sokabiliyosak ve sadece yardımcı olarak görüyosak sorun yok bence. Hadi kilo verdim şimdi yiyebilirim nasıl olsa tablet kullanıp yine zayıflarım modunda olduğumuz sürece yandık...
    Spor yapmalı yediklerimize dikkat etmeli, tabiki süreci hızlandırmak içinde bazen bu şekilde yan desteklerde alınmalı... Az değil 82 kiloyum.
    Yan etkileri izliyorum. Çarpıntı denecek kadar bugün bişey yaşamadım. bütün gün iş yaptım, spora gittim, yarınki misafirlerim için hazırlık yaptım ama hala dimdik ayaktayım. Ah o kadar ikramlık yaptım, bakasım bile gelmiyor, NE GÜZEL...
    Yarın onlardan yiyebileceğimi bile düşünmüyorum...

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

1.5 litre suyu öğlene kadar tüketmen gerekiyor. Sakın akşama kadar hemde spor yaparak 1,5 litre su içtiğini söyleme. Böyle yapıyorsan enaz 2,5 litre su tüketmelisin. Su tüketmeyenler zaten zayıflama hapı kullanmasın bunu hep söylüyoruz.

Beğenildi
    0

Sporda içtiğim bir pet şişe suydu. Aslında çok da saymadım bardaklarımı. günlük kullandığım bardakta 400cc. 4 defa doldurduğumu biliyorum gün içerisinde. Pek dikkat etmemiş olabilirim ama galiba az içtim.

Beğenildi
    0

Edit: Yazıyı yazdıktan sonra korkup bir bardak daha su içtim

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    149

Hoşgeldiniz aramıza Sweetbird..
    Herşey gayet güzel görünüyor buradan bakınca.
    Sabahları aynı saatte kapsülünü almaya özen göster.
    Kahvaltında yumurtaya kesinlikle yer ver.
    Hergün kepekli ekmek yiyorsan haftada birgün muhakkak buğday ekmeği yeki metabolizman uyarılsın.
    Spor yaptığını yazmışsın işte bu mükemmel.
    Su içmene özen göster, kilolarını daha hızlı atarsın..
    Rüzgarın bol olsun.. En fazla kilo verilen bu dönemi (bahar)
    iyi değerlendirmen ümidiyle..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

+ Konu Cevaplama Paneli