+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 44

Konu: BlueStone' un Tengda Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

BlueStone' un Tengda Günlüğü

Ailemize hoşgeldin BlueStone. Zamanlaman mükemmel, en güzel kilo verme aylarında başladın sende ürün kullanmaya. Kendini tanıt bizlerde sana gereken desteği vermeye başlayalım.

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    149

Re: BLUESTONE'UN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Merhabalar Sevgili BlueStone
    Bu değerli ailenin değerli üyesi olabilmek kendi adıma büyük şans. Bunu değerlendirmek tabi ki biz üyelerin ve senin elinde. Ben ve arkadaşlarımın sana büyük destek göstereceğinden şüphen olmasın. Kendini bize tanıtırsan senin için doğru adımlar atabiliriz. Hoşgeldiniz aramıza..

Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

hoşgeldin bluestone
    eminim sende en saglıklı ve rahat bir sekilde istediğin kiloya ulaşacaksın
    hepimiz merak içerisindeyiz,gel de tanışalım artık

BlueStone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Merhabalar,

Öncelikle benı aranıza aldıgınız ıcın tesekkur ederım.

Adım Nevin, İzmirde yaşıyorum 39 yaşındayım özel bir şirkette pazarlama muduruyum çoğunlukla bilgisayar basında olmak zorundayım yanı oturuyorum buda benım ıcın bır dezavantaj. 73 kıloyum 2007 yılında lida kullandım yaklasık 10 kılo verdım ve cok memnun kaldım ancak bır yıl gecmeden fazlasıyla gerı aldım bu kıloları.

Tesaduf, internette gezınırken sıze rastladım samımı oldugunuzu gordum ve tengda sıparışımı verdım.

İlk kapsulumu pazar gunu 27.03.11 gunu aldım. Pazar olması sebebıyle saat 11 civarındaydı, saat 13 gıbı kahvaltı yaptım 2 saat sure ıcınde sanırım 1.5 lıtre su tukettım Kahvaltımda bır yumurta+kucuk peynır + 2 dılım ekmek yedım, sekersız çay da yanında

Dun, yıne aynı şekılde mesai basladıgı ıcın 2. kapsulumu sabah 7.30 gıbı aldım. 8 gıbı kahvaltımı yaptım gun boyu hıc acıkmadım sadece su tukettım, aksam bır tabak yagsız makarna yedım ve yatarken bır bardak sut ıctım, fakat kapsulu erken aldıgım ıcın aksam doymadım ve acıktım...

Bu nedenle Bu gun kapsulumu kahvaltıdan sonra yanı saat 11.00 da aldım sanırım daha ıse yaradı kı aksamı cok rahat atlattım.

Yorumlarınızı beklıyorum

Beğenildi
    95

bence güzel başlamışsın bluestone ama benden tavsiye muhakkak sporu ihmal etmemeye çalış,çünkü ben çok faydasını görüyorum
    sabah erken aldıgımda akşam acıkma sorunu bendede oluyordu ama artık onada alıştım
    günün güzel geçsin

Beğenildi
    2

Günaydınnnnn

Kesinlikle spor şart, inşallah yakında başlayacağım. Bugünlerde işlerim biraz yoğun, yani koşturmaca geçiyor ve eve geç gitmek zorunda kalıyorum.

Bugün 4. günüm şimdilik iyi gidiyor, hiç bir yan etki yaşamıyorum. (Ne uykusuzluk, ne de uyku hali) Tek istediğim bir an önce üzerimdeki fazlalıkların ben terk etmesi

Gün boyu ne yediğimi akşam yazacağım.....

Görüşmek üzere, sevgilerrrrrrrr

Beğenildi
    149

Freya' ya katılıyorum kesinlikle güzel başlanmış. İlk günler acıkma sorunuyla elbet karşılaşabilirsiniz, 1 bardak su içtiğinizde yada bitkisel çaylardan 1 bardak içtiğinizde karnınızın doyduğunu hissedin. Beyninize emir gönderin. Su içmemle doyuyorum. Kendi iradenizi buşekilde kullanabilirsiniz.
    Spor kısmına gelince bir zaman yediklerinizden kısarak kilo verebilirsiniz. Sporsuzda oluyormuş diye kendinizi telkinlere başlarsınız. Bir zaman sonra vücut buna karşı direncini bozacak. Artı şeyler yapmanızı bekleyecek. Anlayacaksınız ki sporsuz olmuyor. Sizi tanıdığıma memnun oldum. Siz isterseniz herşey yapabilirsiniz.
    Sevgilerimle..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    2

Günaydın Arkadaşlar,

Dün akşam günlüğümü yazma fırsatım olmadı, çok stresli bir gün geçirdim. Fakat yinede yemeğe saldırmadım.
    Dün:
    Kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta, 1 parça küçük peyin, 1 bardak süt.
    Saat 11.00 'de kapsülü aldım. Bol su ile.
    Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 kase mercimek çorbası ve bir adet kabak dolması.
    Akşam: Kepek ekmeğine yapılmış bir adet peynirli tost ve su.
    Tabi dün 2.5 litre su, 2 Türk kahvesi ve bol miktarda çay içtim.
    Hayatımdan şekeri ve tatlandırıcıyı da çıkardım. Herkese tavsiye ediyorum, çünkü kahvenin ve çayın tadı daha güzel geliyor. (Alışıyorsunuzzzz)

Görüşmek üzere

Sevgilerimle....

Beğenildi
    149

Alıntı BlueStone Nickli Üyeden Alıntı
    Günaydın Arkadaşlar,

Dün akşam günlüğümü yazma fırsatım olmadı, çok stresli bir gün geçirdim. Fakat yinede yemeğe saldırmadım.
    Dün:
    Kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmek, 1 yumurta, 1 parça küçük peyin, 1 bardak süt.
    Saat 11.00 'de kapsülü aldım. Bol su ile.
    Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 kase mercimek çorbası ve bir adet kabak dolması.
    Akşam: Kepek ekmeğine yapılmış bir adet peynirli tost ve su.
    Tabi dün 2.5 litre su, 2 Türk kahvesi ve bol miktarda çay içtim.
    Hayatımdan şekeri ve tatlandırıcıyı da çıkardım. Herkese tavsiye ediyorum, çünkü kahvenin ve çayın tadı daha güzel geliyor. (Alışıyorsunuzzzz)

Görüşmek üzere

Sevgilerimle....
    Merhabalar.
    Artık siz yemek için yaşamak yerine yaşamak için yiyenlerden olma yoluna adım attınız. İşte bu yüzden sizin tabirinizle stresli bir gün nedeniyle yemeklere saldırma olayı tamamen mazide kaldı.
    Şekersiz çay
    alıştıktan sonra bi daha bırakılamayan olay. şekerli içmeyi denediğinizde ise mideniz bulanır. Çünkü bende öyle oldu. Yıllardır şekersiz içiyorum. Şuan ise şekerli çayın şerbetten ibaret olduğunu düşünüyorum.
    Sporun dışında herşey normal..
    Sevgilerimle..

Beğenildi
    95

ne de güzel başlamışız artk stres,üzüntü,sevinç,kutlama bahaneleri vız gelir bize
    tatlm sadece günde 2 kahve olayını bire düşürsen belki daha iyi olabilir.yani çarpıntın olmaması için söylüyorum.
    hadi gitsinde kilolar kurtulalımmm
    güzel akşamlar sizinle olsunnn

+ Konu Cevaplama Paneli