+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 1 2
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 20

Konu: HAMUR'UN TENGDA GÜNLÜĞÜ

hamur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: HAMUR'UN TENGDA GÜNLÜĞÜ

sevgili havvanermin önce hoşgeldin.spor yapmayı çok istiyorum ama özel sektörde çalışıyorym ve henüz 8 aylık ikizlerim var.hayatımın temposunu tahmin edemezsiniz!ve gündüz bakıcım dışında yardımcım yok.bu araya spor sığdırmak olanaksız.ama önerilerine teşekkür ederim.umarım sen benden daha hızlı ulaşırsın istediğin kiloya.

freya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    95

Alıntı hamur Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili havvanermin önce hoşgeldin.spor yapmayı çok istiyorum ama özel sektörde çalışıyorym ve henüz 8 aylık ikizlerim var.hayatımın temposunu tahmin edemezsiniz!ve gündüz bakıcım dışında yardımcım yok.bu araya spor sığdırmak olanaksız.ama önerilerine teşekkür ederim.umarım sen benden daha hızlı ulaşırsın istediğin kiloya.
    Alıntı havvanermin Nickli Üyeden Alıntı
    sabah 5 kaşık tam tahıllı gevrek.öğle yemeği 2 kaşık patlıcan yemeği ve akşam karpuz.aralarda kahve su ve su.az su içtiğim gün 1 gr yerinden oynamıyor kilom.ama iyiyim.bir de bu sıcaklar bu kadar hızlı gelmeseydi.bu arada hala 78.6 kgdayım.
    Öncelikle merhaba. Ben de yeniyim. Ben de sağlıkçıyım ve ben de Tengda siparişi verdim az önce.

Hatta ben de 81 kg çıkmışım
    Boyum 170
    Yaş 39

Günlüğünde görmediğim şey spor galiba. Biraz egzersiz ile desteklemeyi denesen? Metabolizma ile oyun oynamak gerekiyor bazen. Ya gelen kalori miktarı ile ya da gidenle. Ritmik tempolu 30-40 dakikalık yürüyüşler gibi. Kilo vermek havuz problemi gibi. Musluğu kısmak kafi gelmiyor bazen. Gider deliğini de tıkanıksa açmak veya gideri genişletmek gerekiyor. Tengda'nın aslında yaptığı şey de bu, metabolizmanı dürtükleyip harcamanı artıırıyor. Ama egzersiz ile belki metabolizman daha da aktiflenebilir?
    kızlar hoşgeldiniz ikinizdee
    hamur günlüğün hayırlı olsun canm,eminim en kısa zamanda ve en saglıklı şekilde istediğin kiloya ulaşacaksın
    gününüz güzel geçsin bayanlar

Beğenildi
    0

günaydın!dün sabah 1dilim peynir ve 1,5 dilim kepekli ekmek yedim.öğle yemeğinde 3-4 kaşık kısır ve bir kase yoğurt yedim.akşam ise azıcık tavuk göğsü ızgara yedim.tüm gün bol su içtim ve kahve tabiiki.ama ne yazıkkı hala 78,6 kg takıldım kaldım.bu takılma da benim motivasyonumu düşürüyor.ve nerede hata yaptıgımı bulamıyorum.ne olur spor yap demeyin buna vaktim yok.ama eve merdiveni kullanarak çıkıyorum.

havvanermin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

günaydın!dün sabah 1dilim peynir ve 1,5 dilim kepekli ekmek yedim.öğle yemeğinde 3-4 kaşık kısır ve bir kase yoğurt yedim.akşam ise azıcık tavuk göğsü ızgara yedim.tüm gün bol su içtim ve kahve tabiiki.ama ne yazıkkı hala 78,6 kg takıldım kaldım.bu takılma da benim motivasyonumu düşürüyor.ve nerede hata yaptıgımı bulamıyorum.ne olur spor yap demeyin buna vaktim yok.ama eve merdiveni kullanarak çıkıyorum.
    Bence sadece "vazgeçmemelisin"...
    Moralin bozuluyor olabilir, haklısın. Hepimiz sıkılıyoruz kilolarımızdan. Ben de bugün ilk ilacımı aldım. Sabah sütlü tatlandırıcılı 1 kahve içebildim ancak. Öğlen 5-6 kaşık bulgur pilavı, 16 tane kadar kızarmış patates, 3-4 kaşık yoğurt yedim (uygun değildi ama ziyaretteydim, önüme konulanı yemek zorundaydım) bir sürü çay içtim. Akşam geç dönünce, 20:30'da gün boyu hiç protein almamış olduğum için 160 gr'lık bir ton balığı konservesini açıp yağını süzüp ekmeksiz onu yedim )
    20 dk ancak yürümüşümdür.
    Öğlene kadar 1.5 lt suyu bitirdim, akşama dek 1 lt daha içtim. 3 lt bulurum sanıyorum. 1. hafta dolmadan tartılmamakta kararlıyım.

Şöyle düşünüyorum, ayda sadece 1-2 kg veriyor bile olsak, yemek yeme düzeni değişikliği ve birazcık ekstra hareket ile (evde aralıksız 20-30 dk dansetmek bile bir şeydir) 1 yılda 24 kg vermiş oluruz. Hiç fena bir rakam değil ve yavaş verilen kilolar kolay kolay geri alınmıyor
    Uzun vadeli düşün ve lütfen pes etme....

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Benim bir mod'um vardı ve onun profilinin altında şu imzası vardı. Aynen şöyle yazıyordu. "Hayatta oturarak başarıya oluşan tek varlık Tavuktur" Sadece ürün kullanarak sonuca ulaşmak hayalinden vazgeçmeliyiz. Zayıflamak gerçekten kişinin kendine karşı verdiği en büyük savaştır. Bu savaşta dönem dönem psikolojik çöküntüler olacak ama asla vazgeçmeden devam etmeliyiz. Herşey sizin için sizin daha mükemmel görünmeniz ve kendinize olan özgüveninizin artması için. Onun için sadece ürünlerden beklemeyelim herşeyi. Birazda biz ürüne destek verelim.

Beğenildi
    0

herşeyi üründen beklemiyorum.ama nerede hata yaptığımı da bulamıyorum.bu konuda yardım ve desteğe ihtiyacım var.ama yine de teşekkür.

Beğenildi
    0

herşeyi üründen beklemiyorum.ama nerede hata yaptığımı da bulamıyorum.bu konuda yardım ve desteğe ihtiyacım var.ama yine de teşekkür.
    Hamur,

Gözünden kaçan çok önemli bir nokta var; Sen şu an bedeninde olan biteni düşünmüyorsun. Hipofizinin kanlanmasından, hipotalamusuna kadar bütün hormonların alt üst durumda. Doğum yapan kadınların doğum sonrasında "eski" fizyolojik işleyişlerine tamamen geri dönmesi tam 24 ay sürüyor hamur. Uzun süredir vücudun karbonhidrat depolamaya alıştı, progesteron hormonunun ezici hakimiyeti yüzünden. Prolaktin hormonu desen meme verdiğin sürece uçmuştur sende. Sistem ne yazık ki doğumun hemen 8 ay sonrasında "hadi şimdi seni eskisi kadar ince zarif yapalım" temeline kurulu değil
    Az sabır....
    Çünkü bence senin bir hatan yok....

Beğenildi
    0

sevgili havvanermin desteğin için çok teşekkür ederim.bu sabah tartıda 78i gördüm.sabahları bir dilim ekmek ve peynir.öğle yemeği yoğurt ya da meyve ve aksam hafif sebze yemegi.gün boyu suu ve kahve.ama iyiyim.tartıdaki ibre aşagıyı gösterdikce dahada iyi olacagım.

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Merhaba Hamur
    Kesinlikle kilo vericeksin eminim bende nuslım sıparısımı verdım beklıyorum kendımı psikolojik olarak ayarladım bile ben emimin ki bu pazar kilo vermiş olucaksın

sevgiler
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

Beğenildi
    0

sevgili havvanermin desteğin için çok teşekkür ederim.bu sabah tartıda 78i gördüm.sabahları bir dilim ekmek ve peynir.öğle yemeği yoğurt ya da meyve ve aksam hafif sebze yemegi.gün boyu suu ve kahve.ama iyiyim.tartıdaki ibre aşagıyı gösterdikce dahada iyi olacagım.
    Selam Hamur,

Yediklerime dikkat edemedim çok fazla, nöbetlerde özellikle uyumayınca olayın ucu kaçıyor. Yine de 78.6 olmuşum ...
    Başladığımda 82'ye dayanmıştı ibre.
    Güzel başlangıç.
    Kilo kaybının farkını henüz kendimde hissedemiyor olsam da, motivasyon açısından önemli tabii

+ Konu Cevaplama Paneli