+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 20

Konu: HAMUR'UN TENGDA GÜNLÜĞÜ

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

HAMUR'UN TENGDA GÜNLÜĞÜ

"Günlük tutamayacağımı yazmıştım ancak tengda ile yaşadıklarımı paylaşmam gerektiğine karar verdim.ben de bir günlüğüm olsun istiyorum. bu arada 25 mayısta kg ile başladığım tengda maceram 1 haziran itibari ile 78,7 kg.ve lidadaki gibi sıkıntılarım yok.en önemlisi iştahım yok"

Böyle bir mesaj gönderdin bana, gerçi 25 Mayısta başlangıç kilonu yazmamışsın ama onuda şimdi yazarsın. Bu günlük senin zayıflamanda eminim çok önemli bir yer tutacak. Detaylarını yaz arkadaşlarınla herşeyini paylaş.

hamur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Re: HAMUR'UN TENGDA GÜNLÜĞÜ

22 Mayısda 81 kg gördüğümde yaşadığım panikle ne yapacağımı bilemedim.8 ay önce ikizlerim doğduğunda 84 kgdım.ama işe başladım,tempom yükseldi buna rağmen kilo veremiyordum.lida diye sayıkladım!çünkü 4-5 yıl önce yani ilk lida furyasındaki lidalarla istediğim kiloya ulaşmıştım.arama motoruna sibutramin yazdım.(bu arada sağlık personeliyim ve piyasada artık sibutramin içeren hiçbir şeyin kalmadığını biliyordum) tengda...bitkisel mucizeler vs yazan sayfayla karşılaştığımda hala çekmecemde bir kaç çeşit bitkisel zayıflama ürünü mutfakda çeşitli bitki extratları var ve ben ne arıyorum dedim.ama siteye girdim forumlara baktım.ve sahte değildi.hadi dedim tengdayı da deneyelim.vee 25 mayıs 81 kg ile başlayan macera bugün 1 haziran 78.6 kg .ac değilim.ama acda kalmıyorum.mutlaka öğünlerde yiyorum.ama ekmek yok.şeker zaten kullanmıyordum.ve zaten içtiğim su miktarı iyice arttı.ve yorgun değilim.uykusuz ya da uykulu değilim.çarpıntım yok.sinirli değilim.2 cm inceldim.bu arada birgun içinde tükettiklerimi yazayım;sabah az peynir(çeşidi önemli değil) 2-4 zeytin.1/2 dilim tam buğday ekmeği.acık şekersiz çay. arada bitki çayları,su,kahve.öğleyin sebze-et ne varsa 4-5 kaşık,yanında 2 kaşık bazen 3 kaşık pilav.yogurt-salata.su su ve su akşam salata belki yogurt ve 1 meyve su su ve kahve.Çok uzun yazdım sanırım ama bunları paylaşmak istedim.devamı gelecekk!!!ve tüm desteğinize teşekkürler.

S'onsuzLuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    63

inşallah hepimiz birbirimizin ve hocalarımızın desteğiyle zayıflıycaz (: hoşgeldiniz

Beğenildi
    0

peynir ve yarım dilim ekmekle başladım güne.öğle yemeğinde yogurt ve2kaşık kepekli erişte ve ödül olarak(neyin ödülü diye sormayın)1tane şekerpare.su su su ve kahve.biraz moral bozukluğu(iş) ama buzdolabına sarılacak ne iştahım ne de isteğim var.akşam yemeğimi de yedim;1 tane kadınbudu köfte ve ince bir dilim peynir.

Beğenildi
    435

[highlight=#FFFF40](bu arada sağlık personeliyim ve piyasada artık sibutramin içeren hiçbir şeyin kalmadığını biliyordum)[/highlight]

Yanlış bildiğin tek şey bu sanırım

Beğenildi
    0

öyle imiş sanırım!!

Beğenildi
    0

79-78.6arasına takıldım.neden?su içiyorum.ödemim de yok?yiyeceklerimde de kacırdığım bir şey yok!

Beğenildi
    435

Alıntı hamur Nickli Üyeden Alıntı
    79-78.6arasına takıldım.neden?su içiyorum.ödemim de yok?yiyeceklerimde de kacırdığım bir şey yok!

Problem yok metabolizma dirence geçecek bu olabilir, özel dönemine 10 gün veya daha yakın bir süre varsa o da olabilir. Zayıflamak sabır ve emek ister, sakın bunun kolay bir şey olduğunu düşünme. Ürün kullandığın süreçte ürünün sana olan desteği kadar senin de ürüne destek vermen gerekiyor. Gerek hareketlilik, gerek beslenme tüm bunlara daha da özen göstermelisin. Ürün kullanıyorum o beni zayıflatır gibi bir mantık içine girme.

Beğenildi
    0

sabah 5 kaşık tam tahıllı gevrek.öğle yemeği 2 kaşık patlıcan yemeği ve akşam karpuz.aralarda kahve su ve su.az su içtiğim gün 1 gr yerinden oynamıyor kilom.ama iyiyim.bir de bu sıcaklar bu kadar hızlı gelmeseydi.bu arada hala 78.6 kgdayım.

havvanermin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Alıntı hamur Nickli Üyeden Alıntı
    sabah 5 kaşık tam tahıllı gevrek.öğle yemeği 2 kaşık patlıcan yemeği ve akşam karpuz.aralarda kahve su ve su.az su içtiğim gün 1 gr yerinden oynamıyor kilom.ama iyiyim.bir de bu sıcaklar bu kadar hızlı gelmeseydi.bu arada hala 78.6 kgdayım.
    Öncelikle merhaba. Ben de yeniyim. Ben de sağlıkçıyım ve ben de Tengda siparişi verdim az önce.

Hatta ben de 81 kg çıkmışım
    Boyum 170
    Yaş 39

Günlüğünde görmediğim şey spor galiba. Biraz egzersiz ile desteklemeyi denesen? Metabolizma ile oyun oynamak gerekiyor bazen. Ya gelen kalori miktarı ile ya da gidenle. Ritmik tempolu 30-40 dakikalık yürüyüşler gibi. Kilo vermek havuz problemi gibi. Musluğu kısmak kafi gelmiyor bazen. Gider deliğini de tıkanıksa açmak veya gideri genişletmek gerekiyor. Tengda'nın aslında yaptığı şey de bu, metabolizmanı dürtükleyip harcamanı artıırıyor. Ama egzersiz ile belki metabolizman daha da aktiflenebilir?

+ Konu Cevaplama Paneli