+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 24
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

Konu: S'ONSUZLUK'UN TENGDA ZAYIFLAMA GÜNLÜĞÜ

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

S'ONSUZLUK'UN TENGDA ZAYIFLAMA GÜNLÜĞÜ

Evet S'onsuzluk bu günlükte sana yeni bir başlangıç olsun. Senin boyun zaten uzun vereceğin kilo miktarın fazla değil. Başkalarına göre değil tabiki ama benim için epey fazla. Bir an önce toparla kendini ve kendine dön özgüvenini kazan. Söz sende sen anlat artık gerisini.

S'onsuzLuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    63

Re: S'ONSUZLUK'UN TENGDA ZAYIFLAMA GÜNLÜĞÜ

(: teşekkür ederim.

Kısaca kendimden bahsediyim 22 yaşındayım grafik tasarımcıyım. Son 2 yılda aşırı kilo almış biriyim:D 1.67 deyim boyuma bence öyle çünkü:D kilomda 76.300 80 kilo ile başlamıştım 73 kiloya kadar düşmüştüm bırakınca hemen geri aldım. Bugün yeniden başladım ama ilaç almadım niye almadım bilmiyorum:D sabah domates peynir ve 2 tane bisküvi yedim.suyumu içiyorum 2.5 lt biticek nerdeyse şu an kendimi çok rahat hissediyorum (: umarım bu sefer olucak (:

Beğenildi
    435

Olmaması için tek bir sebep yok ki. İstersen çok kolay başarırsın ben buna inanıyorum.

Beğenildi
    63

bende size inanıyorum (: evet olucak bu sefer

Beğenildi
    63

izindeydim bugün iznim bitti işe başladım çok mutluyum çünkü çok güzel yorumlar aldım arkadaşlarımdan (: dünde alışverişe gitmiştim etekte 44 beden alıyodum zayıflıycam diye 42 beden alıyım dedim:D iyi ki almışım etek tam oldu çok sevindim:D

yediklerime içtiklerime gelince.öğleden önce 1.5 lt suyumu bitiriyorum.haftasonu dikkat ettim ama ben bugünden yazıyım.

sabah 1.5 lt suyumu içtim.biraz kraker yedim kahvaltı yapamadım.1 bardak çay ve 1 bardakta form çayı içtim.birazdanda çorba içicem ve meyve yiycem (: akşamıda yazıyım biliyorum çünkü:D bu akşam arkadaşımla buluşucam ve salata yiycem yatana kadarda kalan 1 lt suyumu içicem

Beğenildi
    435

Alıntı S'onsuzLuk Nickli Üyeden Alıntı
    izindeydim bugün iznim bitti işe başladım çok mutluyum çünkü çok güzel yorumlar aldım arkadaşlarımdan (: dünde alışverişe gitmiştim etekte 44 beden alıyodum zayıflıycam diye 42 beden alıyım dedim:D iyi ki almışım etek tam oldu çok sevindim:D

yediklerime içtiklerime gelince.öğleden önce 1.5 lt suyumu bitiriyorum.haftasonu dikkat ettim ama ben bugünden yazıyım.

sabah 1.5 lt suyumu içtim.[highlight=#FF0000]biraz kraker yedim[/highlight] kahvaltı yapamadım.1 bardak çay ve 1 bardakta form çayı içtim.birazdanda çorba içicem ve meyve yiycem (: akşamıda yazıyım biliyorum çünkü:D bu akşam arkadaşımla buluşucam ve salata yiycem yatana kadarda kalan 1 lt suyumu içicem
    Bu olmayacak kesinlikle. Glisemik İndeks konusunu okumanı istiyorum.

Beğenildi
    63

tamam okuyum hocam.kahvaltı şart ama ben çok zorlanıyorum canım hiçbşy istemiyo sabahları

Miracle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    177

Merhaba

Tebrıkler arkadasım cok guzel gıdıyosun devaı gelıcektır
    Boy:1.70
    Kilo:65
    Hedef:58

Siz olduğunuz yerde kalın, ben gerekince yerlerinizi değiştiriyorum..

Beğenildi
    63

Merhaba

teşekkürler

ParLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    16

Hoşgeldin

Sabah uyandığında metabolizmanıda uyandırman gerekiyor,ilk iş mutlaka su iç,yemek hosuna gitmiyorsa birkaç kiraz ve yaş kayısı yiyebilirsin..
    Kendini uzun süre ac bırakırsan diger ogunlerde iştahın artar,anlamsız seyler yeme olasılığın olabilir.
    Bende sabah sade türk kahvesi içiyordum arada yogurt salata hooop bi saldırıyodum akşam öğününde ) sabah cektığım aclıgın anlamı olmuyordu..
    Yemek yemek normal bir davranış,sadece ölçülü olmak lazım..minik minik ye..sabah öğle akşam ara öğün kuşluk diye düşünüp,kendine sakın tabaklar hazırlama ben 1 ayı da böyle kaybettim sonuçta biz diyetisyen değiliz gramaj hesabı yaparak hazırlamıyoruz diyet listemizi.Acıktığın zaman öncelikle su iç ve bir süre daha açlığını bastır,açlığımızla mücadele etmeyi öğrenmeliyiz,beynimizin kontrolü bizde ileriki günlerde verdiğimiz kiloları geri almamak için kontrollü olmalıyız..güzel haberlerini takip ediyor olacağım

+ Konu Cevaplama Paneli