+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 gönderen tanemceylin
  • 1 gönderen Cankecan

Konu: Tanemceylin'in tengda günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Tanemceylin'in tengda günlüğü

Sevgili Tanemceylin ben fazla birşey yazmak istemiyorum önce sen detaylı yaz sonra ben de detaylı yazacağım günlüğüne. Hoşgeldin tekrar

tanemceylin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Cevap: Tanemceylin'in tengda günlüğü

Hoşbulduk Cankecan bey

Sevgili arkadaşlar

benim siteye üyeliğim eski fakat uzun zamandır yazmıyorum 2008 de bu site ve fx15 sayesinde 4 ayda 12 kilo verdim daha sonra bıraktım eski alışkanlıklar geri döndü ve sonuç tabiki kilo alımı hatta 2010 aralık ayında hayatımda (hamilelik dönemi de dahil ) hiç görmediğim kilomu gördüm 87 malum boy 162cm olunca oldukça top gibi gözüküyorsun. Ocak ayında kendi çabalarımla rejime başladım Haziran başında 80-81 civarı oldum sonra daha fazla veremeyeceğimi anlayıp Cankecan beye danışayım dedim bana ne uygun olur diye ve tengda ile haziran 1 başladım kilo verme mücadeleme ölçülerim bel:94 göbek 100 göğüs: 98 baldır:67 basen:113cm idi çok kısa bir sürede etkisini hissetmeye başladım ve bugün Cankecan beye yazdıklarımı aynen size gönderiyorum

Günayyyyydddııınnn Cankecan Bey

Çok mutluyum bugün çünkü sabah ölçülerimi aldım ve şimdi size yazıyorum

Tengdaya başlayalı 1 ay 20 gün oldu (arada 1 hafta kadar bıraktığım oldu özellikle hafta sonları 11 de kalktığım için içemiyorum)

Belde incelme 12cm

Göbekte incelme 7cm

Göğüste incelme 5 cm

Baldırdan incelme 4 cm

Basende incelme 8 cm

Kilo 80 ile başladım şimdi 75 kiloyum kilo fazla veremedim ama fazla hareketim yok ve çok fazla yememe dikkat edemedim sadece suyumu düzenli içiyorum 3 lt 1,5 öğlene kadar birde son 1 haftadır akşam 7den sonra yemek yemiyorum en fazla yediğim 1 porsiyon meyve yada limonata yada ice tea içiyorum bazen de karpuz ama genelde su içmekten pek diğerlerine yer kalmıyor malum havalarda çok sıcak bir şey yenmiyor.ve zaten sadece son bir haftalık incelmem 3er cm. bu kiloyu geçen hafta tartılmıştım bugün ta<rtılamadım evdeki tartım bozuldu işyerindeki hassas tartıda tartılabiliyorum ama önemli değil ta<rtılma işini ağustos başına bırakıyorum. Ve 42 bedeb pantolonların içine gireilmek harika bir duygu eski kıyafetlerimin bir çoğunu giyebiliyorum bazıları biraz dar olsada giyebiliyorum tabi benim eski kıyafetlerimin çoğu 40 beden (üst hele 38) şimdilik tabiî ki onlara giremiyorum ama olsun 42 beden etek çok rahat pantolon ise göbekten biraz sıksa da giyebiliyorum. İnanılmaz mutluyum artı şunu da söylemeliyim bu hap cidden çooook iyi hiçbir yan etkisini görmedim kahveyi azalttım uykusuzluk yok bazıları çok uykusu geldiğinden bahsetmişti ben de o da olmadı ayrıca başka ilaçlaı kokmadan içebiliyorum (baş ağrısı için olanları kast ediyorum) herkes bana çok zayıfladın süzüldün diyor görenler 75kg.diyince inanamıyor J unutmadan benim gastritim var fx15 biraz yanma yapıyordu o Meksika biber hapını ise hiç içemiyorum zaten ama bunda hiçbir problem yaşamadım.

Siteye giremiyorum denilenleri yapıyorum ama bir türlü başaramadım ondan dolayı size buradan yazdım bu maili sitede paylaşırsanız sevinirim yeni başlayan arkadaşlara moral olsun.benden daha fazla hareket yaparlarsa kg olarak daha çok verirler şimdi benim 10 kg kaldı hedefim 65 aslında bu patronumla aralığa kadar iddaya girdiğimiz kg ama ben aslında 60 olmak istiyorum aralığa kadar 65 olduktan sonrada 60 için uğraşacağım acelem yok seneye yaza kadar 5 kg daha mutlaka veririm. Sizin bana tavsiyeleriniz var mı? Bu kg normal mi bana kg olarak biraz az geldi ama tabi incelme çok olduğu için takmıyorum ayak parmağım kırıldığı için maalesef en verimli dönemde hareket edemedim tabi bence onunda etkisi oldu

Herkese çoook çoook sevgilerimi gönderiyorum özellikle size hem 2008 de lida ve fx 15 mücadelemde yanımda oldunuz hem şimdi iyiki böyle bir site kurdunuz ve iyiki varsınız sizden aldığımız moral en az tengda kadar etkili
    Konu Cankecan tarafından (21-07-2011 Saat 14:58 PM ) değiştirilmiştir.
    Cankecan ve yarenim bunu beğendiler.

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Tanemceylin Merhaba, Öncelikle şunu belirtmek isterim ki sizlerin aradan yıllar geçmesine rağmen bizlerden kopmaması ve hala bizlerle birlikte olması bizim için onur verici bir olay. Daha da sevindirici olan kullanmış olduğun üründe hiçbir yan etki görmemiş olman. Böyle olunca da zaten kilo vermen devam edecek. kilo vermek sabır işi bunu hep söylüyorum. Kısa sürede alınan birşey değil ki kısa sürede verelim. Bir ayda verilmesi gereken normal kilo 4 veya 5 kilo. Daha fazlasını önermiyoruz zaten. Sende yavaş ve kalıcı olarak kilolarından kurtulacaksın. Aralık ayı sonuna kadar 60'ın bile altına inebilirsin. 65 kiloya ulaşman ise çok kolay. Patronun iddiayı şimdiden kaybetmiş ona selamlarımı söyle
    yarenim bunu beğendi.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

günaydın tanemceylin alkışlıyorum seni gerçekten bu kadar kısa sürede çok iyi kilo vermişsin birde yediklerini yazsan günlük bizde senden ilham almış oluruz

Beğenildi
    2

sana da günaydın erenay çok saol aslında pek iyi bir kilo değil ama olsun. bence yediklerimi yazmayayım öyle pek ilham alacağınız birşey yok malesef sadece bu hafta yapamadım ama ondan önce ka<hvaltıda mutlaka 1 yumurta yedim yani sa<dece yumurta öğlen şirkette yemek yemedim meyve veya dondurma küçük bir kap onu yedim akşam ise benim çıkış yaptığım saat 6:30 kızımı alıp eve gidip yemek yiyene kadar saat 8:30 oluyordu bundan dolayı sabah bir simit alıp yanına peynir zeytin biber şeklinde akşam saat 6 da k<ahvaltı yapıyorum yice ka<rnımı doyuruyorum ki bir daha acıkmayayım ve akşam 7den sonra hiçbirşey yemiyorum zaten bu sıcaklarda bol sıvı aldığınız için bu o kadar da zor olmuyor bu 7den sonra yememek işini 1 haftadır yapıyorum ve biraz da işyerinde daha fazla hareketim oldu hemen 1 kg ve 3 er cm olarak kendini gösterdi 1 hafta<da yani boğazı tutunca< oluyor bu iş tabi tengdanın etkisi çok büyük

Beğenildi
    2

sevgili cankecan şimdi okudum yazdıklarını inan moralim düzeldi ne bileyim 1,5 ayda 5 kilo verince açıkçası biraz canım sıkılıyordu gerçi daha zaman var ama neyse benim hedefim za<ten yavaş vermek bu sene öyle niyetlendim ondan da biraz sıkı tutmuyorum acelem yok sıkı tuttuğumda sonra çabuk pes ediyorum ocak başında rejime başlarken demiştim kendime ve herkese kimse benden çabuk kilo vermemi beklemesin bu seneyi kendime rejim senesi ilan ediyorum ve yıl sonuna kadar istediğim kiloya ulaşıp 2012ye eski kıyafetlerimi giyerek başlayacağım diye yeniden burda olmak benim içinde çok güzel sizlerin desteğiyle hepimiz çok rahat kilolarımızdan kurtulacağız

+ Konu Cevaplama Paneli