+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 30

Konu: Nazanin Tengda Günlüğü

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    149

Cevap: Nazanin Tengda Günlüğü

Alıntı nazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir şey sormak istiyorum. Tengda bana çok enerji veriyor onu farkettim. Eskiden işten çıktıktan sonra eve gidince ne yemek yapacak halim kalırdı ne kızımın ödevlerini yaptıracak istek. Şimdi bir enerji geldi bana koştur koştur eve gidiyorum çeşit çeşit yemekler yapıyorum - bana yaramıyor gerçi eşim ve kızıma yarıyor bu durum- sonra kızımın ödevleri falan gayet rahat ilgileniyorum. Var mı bu ilacın enerji verme gibi bir etkisi yoksa benim ki başka bir şeye mi bağlı acaba ?

Bu arada dün balık kızartmıştım istavrit. 3-4 tane istavrit yedim ekmeksiz yanında bol salata. en son yatarken yine tatlı krizim baş gösterdi bi çay kaşığı bal attım ağzıma yattım. Bu sabah da kahveyle ödüllendirdim kendimi kalkar kalkmaz ama şimdi yeşil çayımı içiyorum. Birazdan kahvaltı edeceğim. Kahvaltı menüm yarım kase müsli olacak.

Herkese güzel bir gün dilerim
    Merhabalar;
    Bu etkinin görülmesi gayet normal. Zaten tengda kullanan kullanıcılarımızın çoğunda bu etki görülür. Çünkü tengda' nın içerisinde ''fenugreek tohumu'' vardır. Fenugreek tohumu, bir kişinin 323 k/cal enerji almasını sağlar. Çünkü yüksek enerjili bir yapıya sahiptir.120kcal/100g daha fazla enerji sağlar.
    Dopingini size de göstermiş.
    Sevgilerimle..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

nazan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Arkadaşlar,

Hepinizin yazıları başarılarla dolu. Çok özenerek ve imrenerek okuyorum. Ama TENGDA bende işe yaramıyor işte...ne yaparsam yapayım, işe yaramıyor. Birazcık bile iştahımı kesmiyor. Açlıkla başetmek çok zor oluyor benim için. Kendimi yememeye alıştırmaya çalışınca iyice acıkıyorum ve bu sefer bir kerede acısı çıkıyor bütün günün Moralim bozuluyor. Eminim ki bu benle ilgili bir şey herkeste işe yarayan ilaç ben de yaramıyor işte... Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkürler. Ben sanırım Nuroz 18 i bekleyeceğim. Hepiniz ona geçmişsiniz zaten bir ben varım sanırım TENGDA kullanan. Bu kutuyu bitireceğim yarım bırakmayacağım. Ama ilaca güvenim kalmadı açıkçası...

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    149

Yine de sonuna kadar kullanmanızı öneririm. Ondan sonra nuroz 18' e geçiş yaparsınız..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    2

Tam da umudumu kesmişken tam da pes etmek üzereyken tengda mucizesini göstermeye başladı arkadaşlar Dün itibari ile ben de bir boğaz kuruluğu bir tokluk bir lakır lakır su içme ihtiyacı vs derken çok güzel bir gündü neredeyse hiç acıkmadım...bütün gün sadece eti mısır yuvarlaklarından yiyebildim o da zorla neredeyse akşam da bir kase çorba 2 mandalina o kadar...üzerine kaç bardak su içtim bilmiyorum Bugün de gayet iyi gibiyim. Yeşil çayımı yaptım birazdan tengdamı alacağım..tam 12. günümde etkisini göstermeye başladı inşallah böyle devam eder Cankecan Bey de daha önce kullandığım için böyle bir etki yapmış olabileceğini söyledi bu kutuyu tamamlayayım Nuroz18 e geçecekmişim şu an itibari ile hala kilo aynı ama önümüzdeki günlerde düşüşler bekliyorum paylaşmaya can attığım
    Mimoza bunu beğendi.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Merhaba nazan kilo vermek zor.Sen asla pes etme.Eninde sonunda kazanan sen olacaksın.Bundan sonra senden güzel haberler almaya başlayacağız Öptüm
    nazan bunu beğendi.

Beğenildi
    2

Ilk güzel haberi vereyim - 2 yavaş başladık ama başladık çok şükür...
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    2

bi kaç gündür yazamıyorum iş yoğunluğundan...ben de herşey ok gayet güzel devam ediyorum. sabahları müsli yeşilçay öğlen şirkette ne yemek varsa ekmeksiz olarak yarım tabak akşam da sebze ağırlıklı olarak beslenmeye gayret ediyorum arada tavuk ızgara yapıyorum çünkü eşim hep ot hep ot diye söyleniyor son tartıldığım günden beri tartılmadım ama hafiflemiş hissediyorum. pantolonlarda bollaşma yüzümde bir süzülme var...belim ortaya çıkıyor yavaş yavaş...yeşil çaya alıştım artık iğrenç gelmiyor günde 2-3 fincan içiyorum fazlası zararmış. nescafeyi iki fincana indirdim biri sabah biri akşam olmak üzere...ara öğünlerde böyle içim kıyılır gibi olursa mısır yuvarlaklarından yiyorum. gayet iyi yani hiç böyle deli gibi acıkma falan yok...arada tatlı krizim tutuyor hala bu özel günümün yaklaşmasıyla da bağlantılı olabilir..

19. günümdeyim ve herşey güzel gidiyor

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Sevgili Nazan eşinin hep ot hep ot serzenişleri doğru esasında. Devamlı sebzeyle beslenirsen zayıflayamazsın onu bil. Protein alman lazım. İyi gittiğinin sende farkındasın bu süreci iyi değerlendir. Yılbaşına bambaşka bir fizikle girebilirsin. 20 günün var bunun için. Özel döneminin yaklaşması sebebiyle kilo veremeyebilirsin çünkü vücudun su tutar. Ama o döneminden sonra çok güzel kilo kaybın olur bunu da bil. Yılbaşına kadar çok güzel sonuçlara imza atacağına inanıyorum. Çünkü gidişin bunu gösteriyor.

Beğenildi
    2

Cankecan Bey, teşekkürler güzel yorumlarınız için...Dün tartıldım ve kilo vermediğimi gördüm ama moralim bozulmadı biliyorum çünkü ne için olduğunu...bu dönemi atlatayım hızlı bir sürece gireceğimi düşünüyorum. Pes etmek yok

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

Merhaba Nazan özel dönemindeysen kilo verme duruyor ve fazla kilo gösteriyor.Senden güzel haberler bekliyorum

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler