Selam arkadaşlar, uzun zamandır tengdayı araştırıyordum geçen yaz öncesi kullanmaya karar verdim ve başladım fakat çok da istikrarlı kullanamadım buna rağmen 1 ayda 6 kilo vermiştim. Sonra devam etmedim ve verdiğim kilolar fazlası ile geri döndü. Bu pazartesi yine başladım ve bu sefer kararlıyım. Kendimi motive etmek için de buraya kayıt oldum. Hadi bakalım hayırlısı![]()
Benim kahvaltı edememe gibi bir sorunum var. Güne 2 fincan 2 şekerli sade nescafe ile başlayabiliyorum. Öğlen şirkette ne yemek çıkarsa ekmeksiz olarak yiyorum. Akşam da yine ekmeksiz o gün ne pişirdiysem onu yiyorum. Geçen sefer iştahım hemen kesilmişti ama bu sefer kesilmedi nedenseDaha erken heralde diye kendimi avutuyorum hele bir hafta geçsin bakalım haftaya nasıl olacak merak ediyorum.
Kendimden bahsedeyim kısaca, 31 yaşındayım 7 yaşında bir kızım var. Özel bir şirkette satış ve kalite sistemleri asistanı olarak çalışıyorum. 89 kiloyum boyum 1.68 hedefim ideal kilom olan 65 kiloŞimdilik hayali bir hedef gibi geliyor ama hedefi yüksek tutmakta fayda görüyorum. Şu an 46 bedenim 40 bedene insem yetecek bana açıkçası en azından normal kilodaki insanların alışveriş yaptığı yerlerden alışveriş yapabileyim
Forum kullanmakta acemiyim hatalarım olursa lütfen uyarmaktan çekinmeyin.

8Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks
Daha erken heralde diye kendimi avutuyorum hele bir hafta geçsin bakalım haftaya nasıl olacak merak ediyorum.
Alıntı
<