+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 30

Konu: Nazanin Tengda Günlüğü

nazan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Nazanin Tengda Günlüğü

Selam arkadaşlar, uzun zamandır tengdayı araştırıyordum geçen yaz öncesi kullanmaya karar verdim ve başladım fakat çok da istikrarlı kullanamadım buna rağmen 1 ayda 6 kilo vermiştim. Sonra devam etmedim ve verdiğim kilolar fazlası ile geri döndü. Bu pazartesi yine başladım ve bu sefer kararlıyım. Kendimi motive etmek için de buraya kayıt oldum. Hadi bakalım hayırlısı

Benim kahvaltı edememe gibi bir sorunum var. Güne 2 fincan 2 şekerli sade nescafe ile başlayabiliyorum. Öğlen şirkette ne yemek çıkarsa ekmeksiz olarak yiyorum. Akşam da yine ekmeksiz o gün ne pişirdiysem onu yiyorum. Geçen sefer iştahım hemen kesilmişti ama bu sefer kesilmedi nedense Daha erken heralde diye kendimi avutuyorum hele bir hafta geçsin bakalım haftaya nasıl olacak merak ediyorum.

Kendimden bahsedeyim kısaca, 31 yaşındayım 7 yaşında bir kızım var. Özel bir şirkette satış ve kalite sistemleri asistanı olarak çalışıyorum. 89 kiloyum boyum 1.68 hedefim ideal kilom olan 65 kilo Şimdilik hayali bir hedef gibi geliyor ama hedefi yüksek tutmakta fayda görüyorum. Şu an 46 bedenim 40 bedene insem yetecek bana açıkçası en azından normal kilodaki insanların alışveriş yaptığı yerlerden alışveriş yapabileyim

Forum kullanmakta acemiyim hatalarım olursa lütfen uyarmaktan çekinmeyin.

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    149

Cevap: Nazanın Tengda Günlüğü

Alıntı nazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, uzun zamandır tengdayı araştırıyordum geçen yaz öncesi kullanmaya karar verdim ve başladım fakat çok da istikrarlı kullanamadım buna rağmen 1 ayda 6 kilo vermiştim. Sonra devam etmedim ve verdiğim kilolar fazlası ile geri döndü. Bu pazartesi yine başladım ve bu sefer kararlıyım. Kendimi motive etmek için de buraya kayıt oldum. Hadi bakalım hayırlısı

Benim kahvaltı edememe gibi bir sorunum var. Güne 2 fincan 2 şekerli sade nescafe ile başlayabiliyorum. Öğlen şirkette ne yemek çıkarsa ekmeksiz olarak yiyorum. Akşam da yine ekmeksiz o gün ne pişirdiysem onu yiyorum. Geçen sefer iştahım hemen kesilmişti ama bu sefer kesilmedi nedense Daha erken heralde diye kendimi avutuyorum hele bir hafta geçsin bakalım haftaya nasıl olacak merak ediyorum.

Kendimden bahsedeyim kısaca, 31 yaşındayım 7 yaşında bir kızım var. Özel bir şirkette satış ve kalite sistemleri asistanı olarak çalışıyorum. 89 kiloyum boyum 1.68 hedefim ideal kilom olan 65 kilo Şimdilik hayali bir hedef gibi geliyor ama hedefi yüksek tutmakta fayda görüyorum. Şu an 46 bedenim 40 bedene insem yetecek bana açıkçası en azından normal kilodaki insanların alışveriş yaptığı yerlerden alışveriş yapabileyim

Forum kullanmakta acemiyim hatalarım olursa lütfen uyarmaktan çekinmeyin.
    Merhabalar hoşgeldiniz yeniden aramıza..
    89 kilo inanın azimli biri için kilo bile değil. Ama gerçekten azimli olmak şart.
    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki hepimiz kilo vermek için sevdiğimiz yiyeceklerden yemeyerek vücudumuza en büyük fedakarlığı yaptık. Yani alışkanlıklarımızı tamamıyla değiştirdik.
    Ben yumurta sevmem yerine yumurta yemeliymişim ibaresini çok kullandım kendimde.
    Bunları neden anlattığıma gelince kahvaltının istemeseniz de şart olduğunu belirtmek istiyorum affınıza sığınarak.
    Sevmediğimiz o kadar çok şeyi sevmek zorunda kalıyoruz ki gün içerisinde.. Eğer benim yararımaysa bazı şeylere eyvallah demesini bilmeliyim öyle değil mi?
    İlk olarak kahvaltı sorunumu çözerek başlayalım ne dersiniz?
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    2

Mimoza merhaba, Kahvaltı hakkında dediklerinde haklısın. Gün içerisinde foruma göz atma fırsatım oldu valla herkes yapıyor kahvaltı heralde burda...ben de müsli yapayım bari sabahları dedim kendi kendime Bir de spora başlayacağım Aralıkta inşallah.

Bir şey soracağım bu tengdayı memnun kaldığım için aldım ama gün içinde nuroz18 günlüklerini de okudum ve keşke ondan alsaydım dedim. Tengdayı yarım bırakıp nuroz18 alsammı ? Ne dersin ? Bir de nerden alınıyor ben webte bulamadım

Bir de sanırım günlükleri moderatörler açıyormuş ben de adet böyle heralde dedim kendi kendime açtım günlüğü bir şey olur mu?

Bu arada raporumu da vereyim. Sabah 2 fincan kahve 2 şekerli öğlen de biftek yanına az patetes püresi yedim. Şu an acıktım Ama canım da hiç bir şey istemiyor açıkçası, herhalde akşam da hafif bir şeyler atıştıracağım.

Bitki çayı ne tavsiye edersiniz? Ben kahveyi bırakayım bitki çayına geçeyim en iyisi...

karabiber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    127

merhaba aramıza hoşgedin.

Beğenildi
    149

Nuroz 18' in etkisi gerçekten harika. Ama elinizde ki ürünü de yabana atmayın. Çünkü o da bi o kadar etkili. Size tavsiyem şu olur nacizane.
    Öncelikle elinizde ki ürünü kullanın sonucu görelim ve değerlendirelim, ondan sonra ne yapacağımız konusuna karar veririz. Şimdilik kafanızda ki olumsuz düşünceleri bir kenara bırakın.
    İkinci olarak ise günlükleri sadece yetkililer açabilir.
    Üçüncü olarak ise size tavsiyem kesinlikle yeşil çay içmeniz başka çayları önermiyorum çünkü ben kullanmıyorum. Kullanmadığım hiç bir şeyi ise başkalarına önermem.
    Yeşil çay' ın faydaları ise sayısız. Aklınıza takılan bütün konuları sorabilirsiniz. Ben ve burada ki bütün arkadaşlarımın size sonsuz destek sağlayacağından da emin olabilirsiniz..
    Sevgilerimle..
    Konu Mimoza tarafından (25-11-2011 Saat 20:00 PM ) değiştirilmiştir.
    karabiber bunu beğendi.
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

BM
    Administrator BM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    11

Nazanin tengda günlüğü

Günlüğünüz hayırlı olsun
    Mimoza bunu beğendi.

Beğenildi
    149

Cevap: Nazanin Tengda Günlüğü

Bu arada en önemli şeyi atlamışız. Nuroz 18 SADECE ve SADECE BİTKİSELMUCİZELER sitesindedir. Bu ürünün buluşunu gerçekleştiren tek kişi ise sevgili CANKECAN' dır..
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    2

Teşekkür ederim Karabiber hoşbuldum gerçekten

Beğenildi
    2

Cevap: Nazanin Tengda Günlüğü

evet sanırım öyleymiş. Cankecan Bey de mesaj atmış konuyla ilgili O zaman tengdaya devam...
    Konu Cankecan tarafından (26-11-2011 Saat 20:37 PM ) değiştirilmiştir.

Beğenildi
    2

Cevap: Nazanin tengda günlüğü

Teşekkürler

Bu arada günlük raporum. Bugün tatil olduğundan biraz geç kalktık kızımla. Tavada yumurta 2 dilim ekmek ve yeşil zeytin yedim. Öğlen diyebiliriz sonrasında sadece yeşil çay içtim. akşamda ızgara tavuk ve biraz pilav yemeyi planlıyorum. sonrasında yine yeşil çay ile kapanışı yapacağım bugün.
    Konu nazan tarafından (26-11-2011 Saat 15:51 PM ) değiştirilmiştir.

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler