+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var BirinciBirinci 1 2
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 18 ve 18

Konu: Bahar' ın Tengda Günlüğü

BAHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    8

Cevap: Bahar' ın Tengda Günlüğü

Bugün sabah 9 gibi bol su ile tengdamı içtim.Ne yazıkki bir gün diğer güne uymadığı için düzenli saatlerde yazamadım raporumu genellıkle sabah kahvaltımı oğlumla yaptığım için onun kahvaltısından otlanıyorum.mesela bu sabahh 3-4 lokma kıymalı börek yanında bir fincan yeşil çay ,küçük bir parça beyaz peynirimi yedim.Ama otlanıyorum üzerine basa basa söylemek ıstedim saat 12 gibi bir sarı elma aralarda kesınlıkle bol suyumu ıçıyorum.50 şer gruplarlaa ip atlıyorum evde egsersiz yapmaya müsait olmayan arkadşlar için önerebilirm.Bilhassa göbek ve karında yağlanamsı olan arkdaşlar sadece 2 gun deneyın ınanın karın kaslarınızın acıdığını ve yanmasını hıssedıyor ınsan(bu tamamen benım şahsi yaşadım bır durumdur,herkesde aynı etkıyı verecek dıye bır durum yok)öğleden sonra arkdaş toplantımız vardı orada bol bol şekersız çayımı içtm.Ve tabağımda en masum ıkram olan patates salatasını sectım yaklaşık 3 4 yemek kaşığı kadardı.Şu anda akşam yemeği hazırlıyorum ve menumde sadece bır kase mercımek çorbası(sıfır yağ) bol yoğurt sonra uyku saatine kadar içebildğim kadar su ve yeşil çay Kolay gelsin..
    öykü bunu beğendi.

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

iyi geceler baharcım harika gidiyorsun.Arkadaş toplantılarda durabiliyorsan yemeden ,kilolardan kurtulduğunun garantisidir

Beğenildi
    8

GÜnaydın herkese ... Teşekkürler yarenimmm inşallah kurtulucağız burada yapılan dayanışma ve fikir alışverişi kullandığmız ürünlerin garantisini pekiştiriyor.Benım hedefim 70 li rakamları görmek inşallah bunu başarıcam daha önce olduğu gibi..
    bugün kahvaltı olarak bir dilim buğday ekmeğim ,1 haşlanmış yumurta ,2 tatlı kaşığı bal çayda şeker kullanmam,1 fincan yeşil çayımı içiyorum halen şuan ,1 küçük parça beyaz peynirimi yedim bol suya devam gün içindeee sevgiler...
    karabiber bunu beğendi.

Beğenildi
    441

Alıntı BAHAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GÜnaydın herkese ... Teşekkürler yarenimmm inşallah kurtulucağız burada yapılan dayanışma ve fikir alışverişi kullandığmız ürünlerin garantisini pekiştiriyor.Benım hedefim 70 li rakamları görmek inşallah bunu başarıcam daha önce olduğu gibi..
    bugün kahvaltı olarak bir dilim buğday ekmeğim ,1 haşlanmış yumurta ,2 tatlı kaşığı bal çayda şeker kullanmam,1 fincan yeşil çayımı içiyorum halen şuan ,1 küçük parça beyaz peynirimi yedim bol suya devam gün içindeee sevgiler...
    biz hep beraber bu kilolardan kurtulacağız.Bir işi yaparken destek çok önemli bizde bir birimize destek olarak başaracağız)
    karabiber ve Elenora bunu beğendiler.

Beğenildi
    8

Günaydın herkese bu sabah tartıldım ve gecen haftaya göre sadece 300 gr vermişim offf of çünkü adetime 4 yada 5 gün var bütün hevesim kaçıyor bu dönemde ben yınede kullanıyorum hapımı fakat sinirim alt üst oluyor tartıda aynı kıloda görünce kendımı
    Bugun normal haşlanmış bir yumurta ve normal buğday ekmeğimle kahvaltımı yapacağım yeşil çayımıda içeceğim pek de bişey ıstemıyor canım aslında püFffff

Beğenildi
    441

Alıntı BAHAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın herkese bu sabah tartıldım ve gecen haftaya göre sadece 300 gr vermişim offf of çünkü adetime 4 yada 5 gün var bütün hevesim kaçıyor bu dönemde ben yınede kullanıyorum hapımı fakat sinirim alt üst oluyor tartıda aynı kıloda görünce kendımı
    Bugun normal haşlanmış bir yumurta ve normal buğday ekmeğimle kahvaltımı yapacağım yeşil çayımıda içeceğim pek de bişey ıstemıyor canım aslında püFffff
    günaydın canım hemen moral bozmak yok.Adet dönemin yakınmış üzülme stres yapma.Bir bakarsın kilolar tekrar hızlı bir şekilde gitmeye başlar .Pozitif enerji ,bol bol hareket ve kilolar bayyyyyyyyyyy))))

nurdank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    8

merhaba bahar ben de yeni başlıyacağım tengdaya sen de yenisin ya nasıl gidiyor birkaç gündür yazmıyorsun ben takip ediyorum seni merak ettim umarım ii gidiyordur kolay gelsin

Nirvana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Merhaba Bahar...
    Ben de yeni başladım. Bu sabah 4. tabletimi içtim. Gün aşırı içiliyor du ilk 5 kapsül. İnşallah cuma gününden sonra hergün içmeye başlıyorum.
    Adet dönemimde başladım içmeye o yüzden moral bozmamak için tartılmadım.
    Sana kilo savaşında bol şans diliyorum.
    Kendime de

+ Konu Cevaplama Paneli