Bugün sabah 9 gibi bol su ile tengdamı içtim.Ne yazıkki bir gün diğer güne uymadığı için düzenli saatlerde yazamadım raporumugenellıkle sabah kahvaltımı oğlumla yaptığım için onun kahvaltısından otlanıyorum.mesela bu sabahh 3-4 lokma kıymalı börek yanında bir fincan yeşil çay ,küçük bir parça beyaz peynirimi yedim.Ama otlanıyorum üzerine basa basa söylemek ıstedim
saat 12 gibi bir sarı elma aralarda kesınlıkle bol suyumu ıçıyorum.50 şer gruplarlaa ip atlıyorum evde egsersiz yapmaya müsait olmayan arkadşlar için önerebilirm.Bilhassa göbek ve karında yağlanamsı olan arkdaşlar sadece 2 gun deneyın ınanın karın kaslarınızın acıdığını ve yanmasını hıssedıyor ınsan(bu tamamen benım şahsi yaşadım bır durumdur,herkesde aynı etkıyı verecek dıye bır durum yok)öğleden sonra arkdaş toplantımız vardı orada bol bol şekersız çayımı içtm.Ve tabağımda en masum ıkram olan patates salatasını sectım yaklaşık 3 4 yemek kaşığı kadardı.Şu anda akşam yemeği hazırlıyorum ve menumde sadece bır kase mercımek çorbası(sıfır yağ) bol yoğurt sonra uyku saatine kadar içebildğim kadar su ve yeşil çay Kolay gelsin..

7Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks
Alıntı

)