Günlüğünüz hayırlı olsun, hoşgeldiniz ailemize.
Kendinizi tanıtırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz. Rüzgarınız bol olsun..
Günlüğünüz hayırlı olsun, hoşgeldiniz ailemize.
Kendinizi tanıtırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz. Rüzgarınız bol olsun..
Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..
Günaydınlarr herkese ..Bugun tengdamın 3.günündeyim.Sabah 8:30 da uyandım hemen tengdamı bol su ile içtimm.Şu andaa da bir dilim normal buğday ekmeği yle beraber iki çay kaşığı nutelle,iki küçük parçada peynirimi yedim.3 gündür kuş gibi uyanıyorum ne bir yorgunluk,hantallık hiç bir şey yok.Yeşil çayımı içiyorum 2 buyuk fıncan mutlaka ama belli bi saat uygulamsı yok progmamımda,kafam ne zaman eserse ama mutlaka içiyorum.Birazdan ipimi atlıycam ritimli şarkılar eşliğinde oğlumun mp3 çok işime yarıyor bu arada tavsiye ederim.Kesınlılklee çok işe yarıyor tempolu muzık.! lıtrelıkk hazır su şişeleri stokladım eve sürekli elımın altında bu kadar...Hoşgeldin tengdaaa Hoşçakalll kilolarımm))
Günlüğün hayırlı olsun BaharGayet iyi gidiyosun gibi ama nutella yemesen daha iyi olmaz mı :P Hem biri yer biri bakar o yüzden kıyamet kopar derlerr. Hayatta hiç dayanamadığım bişey varsa o da Nutella. (Gerçi bi dolu dayanamadığım şey var da) Markette nutella reyonunun önünden bile geçmem yani o derece
![]()
Selamlarr.... Bugün tengdamlaa 6.günümdeyim.Sabah kahvaltıya arkdaşıma dvtliydim.Sabah 8:00 de uyandımm dinamik bir şekilde ve bol su ile tengdamı içtim.Ardından normal buğday ekmeğinden 1 dilimlee yanında beyaz peynırımı ve yaklaşık yarım demet maydanozu üzerine sıkılmış bol lımonlaa yedım
Yanında bır fıncaan az şekerl çayımı içtim.sonra bol suya dvm bu saat oldu şu anda 1 sarı elmamı yedım ve samımıyetle söyluyorum bir gram açlık hıssedmıyorum.
Bilmıyorum çokmu fazla kaptırıyorum kendımı ama kesınlıkle durum bu sadece akşam saatlerınde acıktımı hıssedyorum ıtıraf edıyorum.ama ondana saat 6 gıbı oğlum ve işim evde oluyorlar ve genelede akşam yemeğimiz bu saatlerde yeriz.Ogun ne pişirmişsemm herşeyden yıyorum ama sankı sofraya tok oturmuşum gıbı hepsınden bırer çatal bol yoğurt yıyorum .Hem gözüm hem mıdem doyuruyorum.Her sabah duzenlı olmasada mutlaka evde rıtmık hareketler yapıyorum burda sayamıycam ama hepsı vucudumu esnetıcek hareketler koşu bandında duzenlı yuru muyorum.Yeşil çay yatana kadar aklıma geldıkçe ıçıyorum kuş gıbıyım ve bır arkdaşımlaa bırlıkte yapıyorum yarış halında olmakda işe çok yarıyor.Bugun meselaa hepsı çığden bır şekılde kırmızı mercımek çorbası yaptım sat 4 gıbı dolu bır kase ekmeksız onu yemeyı dusunuyorum.Ağzıma bışey atmak ıstedımde elımın gıttığı tek şey sarı elma elma elma elma elma elma elmaa![]()
Bahar niye boy ve kilo bilgilerini göremiyorum ben.
Merhaba cankecann..Özür ben ereneyaa özel mesj yoluylaa yazmıştım bılgılerımı burada paylaşmayı unutmuşum.Boyum 167 kılo şu anda sabah aç 94.6
Bugun 7 gunumdeyım geçen hafta bugun 96.5 kıloydum.Kendımı süper hıssedıyorum siz beni unuttunuz fakat ben tengdayı unutamadımkolay gelsın