+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 67

Konu: nurdank'nın Tengda Günlüğü

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

nurdank'nın Tengda Günlüğü

Nurdank 174 cm boyunda ve 80 kilosun. Vermen gereken kilo bence 13. Hedefin çok uzak değil kısa sürede bu hedefe ulaşabilirsin. Özellikle şimdi tam zamanı. Kilo vermenin en güzel dönemine girdik. Mart Nisan ve Mayıs ayları en güzel kiloların verildiği aylardır. Seninde zamanlaman mükemmel. Harika sonuçlara imza atacağından şüphem yok.
    denizdeniz bunu beğendi.

nurdank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    8

Cevap: nurdank'nın Tengda Günlüğü

öncelikle çok teşekkür ederim cankecan benimde asıl isteğim bu ama başarıp başaramayacağımdan çok korkuyorum umarım dediğin gibi olur ve bunu başarırım sizlerin yardımına ve desteğine çok ihtiyacım var..

Beğenildi
    8

ben bugün ne yaptım 6 da kalktım 6.15 de hapımı içtim 6.30 da kahvaltımı yaptım kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir domates salatalık çayımı zaten şekersiz içiyorum.öğlen bir küçük tabak tavuk çorbası.akşam da kıymalı ıspanak ve yoğurt yedim ekmeksiz ve 2 kere form çay 2 kere yeşil çay ama okulda bol siyah çay içtim ama hiç susamadım ve 1 ltre su içtim şimdi da su içmeye çalışıyorum ama daha ilk gün olduğu için heralde henüz tokluk hissi vermedi ilaç inş bundan sonra etkisi olur lütfen yanlışlarım varsa düzeltin bana ve size bol başarılar inş..

Beğenildi
    8

niye kimse yok ya kendimi yalnız hissediyorum
    bu arada bugün sabah 06.15 de tengdamı içtim sonrasında kahvaltı yine domates salatalık ve biraz peynir bir tatlı kaşığı reçel iki şekersiz çay,öğlen patatesli kek bir dilim aksam bir küçük kepçe çorba ve yarım tabak ıspanak yemeğii birz yoğurt gün içinde 3 bardak yeşil çay, 3bardak bitkş çayı, ve sayamadığım kadar siyah çay hepsi şekersiz 1,5 ltre zorlayarak su içtim ben hiç susamıyorum ya ve bende hiç uykusuzluk da olmuyor hemen uyuyorum tabi belki daha erken ama ne bileyim insan endişeleniyor acaba kilo veremezmiyim diye bu arada ben öğretmenim belki spor yapmıyorum ama gün boyu ayakatayım sınıfta sürekli geziyorum zaten hep tahtanın başındayım bu da kalori harcatır inş<

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    149

Geç kalmış bir hoşgeldiniz iletisi kabul eder misiniz?
    Hoşgeldiniz aramıza..
    Kek yemişsiniz ilk günlerde. Olmaz olmaz olamaz. Mideniz bayram eder. İlk günler böyle şeyleri görürse rahatlığa alışır. Aman aklınıza bile getirmeyin öyle pasta türü şeyleri. Aman canım 1 ince dilim demeyin. O ince dilimi yakabilmek için 3 saat enerji harcamamız gerekiyormuş. Günde 3 saat spor. Aman ALLAH'ım bazı insanlara kabus gibi gelir 30 dk spor. Birde 1 ince dilim için 3 saat harcaması gereken enerji katlansa ne olur ben düşünemiyorum.
    Neyse bakalım hoşgeldiniz mesajında sizi korkutmayalım hemen. Sadece dikkat diyorum.
    Rüzgarınız bol olsun..
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

yarenim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    441

ailemize hoşgeldin nurdank
    hepimiz burada bir birimize destek için varız.NUrdank sabah kahvaltılarına yumurtayı eklersen daha tok tutar .Nuroz herkeste uykusuzluk yapmıyor.Sadece fazla enerjiyi harcama imkanın varsa sporla,yürüyüşle,yada evde hareketli bir müzikle oynayarak harca.Boyumuz ve kilomuz bir birine yakın hadi gitsin kilolar gelsin keyifler)

Beğenildi
    8

mimoza ve yarenim size teşekkür ederim. bugun 3. tengdamı içtim ve hani 80 kiloyum diyordum ya ilk tengdamı içeceğim gün tartıldığımda 81 i gördüm ve bu gün sabah tartıldığımda 79.5 tum bilmiyorum hemen etki edermi böyle ki ben kek ekmek falan yedim yani hatalar yaptım ve çok su içemedim inş gerçektir böyle devam eder dha a çok çaba sarf edecem kesinlikle bu fırsatı ii değerlendirecem ..şimdilik teşekkürler ve hepimize başarılar..

Yönetim Kurulu Mimoza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    149

Canım en az 2 litre su tüket. Yağların yakımı daha güzel oluyor ve kilo vermen daha hızlı. Su olmazsa zaten olmuyor. Dikkat ettiğin sürece güzel başarılara imza atarsın.
    Başarma süreci, kazanmak veya birinci olmakla ilgili değil; bir yarışı iyi koşmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmakla ilgilidir..

Beğenildi
    8

teşekkürler mimoza.. evet dün kendimi zorlayarak 2.5 lt su içtim bugün kendiliğinde susamaya başladım su içince daha tok tutuyor ve bağırsaklar daha rahat çalışıyo sanırım yani ben öyle hissettim bir hafta sonra tartılacam dayanabilirsem ama sanki karın bölgesi rahatlıyo gibi geldi ya psikolojık bakalım cumartesi tartıda da bi değişiklik görürüm inş bu arada dün spor yaptım ve mutluyum

esmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Selam inş zayıflarsın

+ Konu Cevaplama Paneli

Bu Konudaki Etiketler