+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 26 Sayfa var 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 254
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni

Konu: TENGDA HAKKINDA SORULARINIZ VE UZMANLARIN CEVAPLARI

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

TENGDA HAKKINDA SORULARINIZ VE UZMANLARIN CEVAPLARI

Arkadaşlar bu bölümde tengda hakkındaki sorularınıza Kimyagerimiz ile birlikte cevaplar vereceğiz. Bu bölümde amacı dışında yazılan yazılar silinecek sorulacak sorulara sadece kimyagerimiz ve ben cevap vereceğiz. Böyle olursa tengda kullanıcıları daha sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmiş olur ve sorularının cevaplarına daha kolay ulaşırlar.

mugum25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Re: TENGDA HAKKINDA SORULARINIZ VE UZMANLARIN CEVAPLARI

Merhabalar Cankecan bey tengdam geldi ameliyat olucam demiştim size hatırlarsanız acil ameliyat oldum bu kadar çabuk beklemiyordum Ve şuan ağrı kesici antibiyotik falan kulllanıyorum.Tengdayı bu durumda kullanamam sanırım.Ama şunu merak ettim msnde sizi göremedim hemde pc başında oturamıyorum dikişlerim acıyorda bir haftaya dikişlerim alıncak ve kansızlık çıktı 3 kutu kan şurubu verdiler dikişlerim alınınca kan şurubuna başlıycam bu durumda tengda kullanabilecekmiyim mnsde görsem ordan sorcaktım burdan uzun oldu kusura bakmayın ne olur

Yolum çok uzun...

boy:165
    kilo:68

Artık hedefim boyumla aynı kiloya inmek değil hedefim uzadı...

Bir zamanlar seni herkesten esirgiyordum.Şimdi seni herkese bağışlıyorum...

Administrator Cankecan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    435

Sevgili mügüm sen önce iyileş sağlığına kavuş ondan sonra tengdaya başlarsın. Hiçbir problem yok. Gönül rahatlığı içinde kullanacaksın. Bu arada sana geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Bir an önce toparla kendini senin kilo vermen zaten kolay olacak merak etme. Senin durumunu uzun uzun konuştuk biliyorsun. Bundan sonra hayat senin için daha farklı olacak inan.

sherocula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Merhaba,

2 hafta önce tengda kullanmaya başladım.Diğer arkadaşlarda oluyor mu bilmiyorum ama bana inanılmaz bi uyku yapıyo sürekli yorgunum, akşam erkenden uyuya kalıyorum.Denedim. sadece tengda kullandığım günlerde bu yan etki çıkıyor.
    Sizce bu normal mi?

lerze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    1

Merhaba Herkese,
    Öncelikle geçmiş olsun mügüm herşey yoluna girdiğinde kullanmaya başlarsın sende inşAllah canım.Sherocula,aynen dediğin gibi bende 25 günü aşkındır kullanıyorum Tengdayı, banada uyku yaptı bunu çok rahat diyebilirim, çünkü ben normalde gece 3 ten önce uyumayıp sabahda 8 de kalkan biri olarak,şu an en çok 1 e kadar dayanabiliyorum yorgunluk ve halsizlik gibi bir sorunum olmadı ve uykusuzluk yapmaktansa uyutması çok daha iyi emin ol.Sevgiler

b]HEP YARINLAR İÇİN UMUTLUYUZ, HALBUKİ BUGÜNÜN DÜNÜ YARIN DEĞİL MİYDİ?[/b]

BEL :84,5
    BASEN :99

GÖBEK :94

mugum25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    2

Alıntı lerze Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba Herkese,
    Öncelikle geçmiş olsun mügüm herşey yoluna girdiğinde kullanmaya başlarsın sende inşAllah canım.Sherocula,aynen dediğin gibi bende 25 günü aşkındır kullanıyorum Tengdayı, banada uyku yaptı bunu çok rahat diyebilirim, çünkü ben normalde gece 3 ten önce uyumayıp sabahda 8 de kalkan biri olarak,şu an en çok 1 e kadar dayanabiliyorum yorgunluk ve halsizlik gibi bir sorunum olmadı ve uykusuzluk yapmaktansa uyutması çok daha iyi emin ol.Sevgiler
    çok sağol lerzecizm bakalım en kısa zamanda düzelicem aranıza dönücem hepinize sağlıklı zayıflamalar.

Yolum çok uzun...

boy:165
    kilo:68

Artık hedefim boyumla aynı kiloya inmek değil hedefim uzadı...

Bir zamanlar seni herkesten esirgiyordum.Şimdi seni herkese bağışlıyorum...

kimyager - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Alıntı sherocula Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba,

2 hafta önce tengda kullanmaya başladım.Diğer arkadaşlarda oluyor mu bilmiyorum ama bana inanılmaz bi uyku yapıyo sürekli yorgunum, akşam erkenden uyuya kalıyorum.Denedim. sadece tengda kullandığım günlerde bu yan etki çıkıyor.
    Sizce bu normal mi?
    evet sherocula, uyku yapması normal ama bunu yanlış anlıyoruz. şöyleki, eğer içer içmez uykun gelseydi bu dediğin doğru bir tanımlama olacaktı . yani tengda uyku yapıyor diyebilirdik. Ama buradaki durum o değil. tengdayı içtiğinizde vücut enerjik oluyor ve siz öğleden önce ve gün boyu daha hızlı yada aktif bir zaman geçiriyorsunuz sonrada akşam olunca vücut yorgun düşüyor uykunuz geliyor bu çok normal. Aynı durum öğleden önce ve öğlen saatlerinde çok kahve içtiğiniz zaman da da olur... eğer bu durumu sevmiyorsanız akşam üzeri yemek sonrası neskafe almanızı tavsiye ederim.
    Ayrıca ben öğleden sonraları kahve içmenizi tavsiye ediyorum bu durum için değil normalde de için derim. (şeker yok tabiki tatlandırıcı olabilir)
    zayıflamaya karar vermek; kendinize bir meydan okumadır,bu da çok ciddi bir iştir.

baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

merhabalar,tengda kullanıcıları arasına perşembe gününden itibaren bende katılmış bulunuyorum,benim uzmanlarımıza bir sorum olacak gece çalışmak zorunda olduğum için nasıl bir kullanım şekli önerirsiniz? 5 gündür öğleden sonra(uyandıktan sonra) alıyorum,herhangi bir yan etkisini görmedim,normalde de çok su içen birisiyim sadece susatıyor beni,açlık hissi duymuyorum,10 gün bittikten sonra tartılmayı düşündüğüm için kaç kilo verdiğimi bilemiyorum,ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
    boy :1.85
    kilo :89
    hedef:80

NIGHT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

merhaba boğaz enfeksiyonu yüzünden majezik içmem ve günde iki sefer cezol(1 gr sefazolin) iğne vurulmam gerekiyor tengda kapsülü bu süre zarfında içmemin sakıncası varmı?

kimyager - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğenildi
    0

Alıntı NIGHT Nickli Üyeden Alıntı
    merhaba boğaz enfeksiyonu yüzünden majezik içmem ve günde iki sefer cezol(1 gr sefazolin) iğne vurulmam gerekiyor tengda kapsülü bu süre zarfında içmemin sakıncası varmı?
    kullanmanda sakınca yok yani ilaç etkileşimi yok ama prensip olarak tedavinin bitmesini beklemelisin. zaten boğazın hasta birde boğaz kuruluğu olmasın...

(hani boy kilo yaş yazılmamış yine)
    zayıflamaya karar vermek; kendinize bir meydan okumadır,bu da çok ciddi bir iştir.

+ Konu Cevaplama Paneli